Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: ZASTOJ-pomoć

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

moja tema se digla iz debele prašine!!! ))) kako sam izgubila već jedan post, rascjepkat ću odgovore za sve cure svakoj u jedan post.

sillyme- nakon toliko vremena, zastoj ti je moguće od novog grudnjaka, množda zbog novih životnih situacija često dojite u istom položaju pa nekad taj kanal bude 'zapostavljen', možda rjeđe u odnosu na prije traži sisati pa je razmak veći i mimo jaslica, možda noću dulje spava? kako god, masiraj krvgu sve dok ne probije mlijeko kroz taj kanala i ne nestane kvrge, topli oblozi prije podoja, kupus na kvrgu, i možda najboljei najbitnije- pazi da djetetova brada bude što više prema kanalu koji se čepi. nadam se da će proći i neće se vratiti.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tropical prvotno napisa Vidi poruku
    sillyme- nakon toliko vremena, zastoj ti je moguće od novog grudnjaka, množda zbog novih životnih situacija često dojite u istom položaju pa nekad taj kanal bude 'zapostavljen', možda rjeđe u odnosu na prije traži sisati pa je razmak veći i mimo jaslica, možda noću dulje spava? kako god, masiraj krvgu sve dok ne probije mlijeko kroz taj kanala i ne nestane kvrge, topli oblozi prije podoja, kupus na kvrgu, i možda najboljei najbitnije- pazi da djetetova brada bude što više prema kanalu koji se čepi. nadam se da će proći i neće se vratiti.
    Evo, samo javljam da je proslo i na drugoj za 2 dana - ovaj put sam samo masirala dok je dojila (da iskoristim letdown) jer nije bila neka definirana kvrga... a meni izdajanje ionako ne ide. Hvala na idejama, na zalost mislim da nije nista od toga jer niti jedno nije bilo oba puta kao faktor prisutno, jedino je oba puta zastoj nastao ujutro. Nadam se da cu ovo arhivirati u jedan od brojnih "X-files" dojilackog staza (ono: bilo odjednom nesto, nemam pojma zasto, proslo i nije se ponovilo...) Hvala na pomoci!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •