Pokazuje rezultate 1 do 50 od 117

Tema: Igračke za bebe (pitanja i neki problemi)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Ista šema kao sa većinom. Etikete su zakon! slikovnice sa tvrdim stranicama obožava i mogla bi prstićima satima po njima lupkati i sebi mumljati u bradu dok ja okrećem stranice. Igračke su tek sad postale zanimljive, ali cca 10 minuta. Najsretnija je kad dobije lonce i zdjele pa može s njima lupati, a na pazlama se tek sad malo radije igra nego prije. Baby gim je bio kratkog vijeka i ne baš zanimljiv. Ako ja sjedim pokraj može se igrati satima. Platnenu slikovnicu ima jednu koju je zaista natezala od cca 2 mjeseca pa do 6-tog. Sad joj više nije zanimljiva.
    A jučer je otkrila sintesajzer što znači da moram nabavit neku didaktičku koja svira jer dijete voli pjevati . A najzabavnije je kad brlja s rukama po doručku ili ručku ili večeri!

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa Vidi poruku
    A jučer je otkrila sintesajzer što znači da moram nabavit neku didaktičku koja svira jer dijete voli pjevati .
    e to, to je super, mi smo već kupili male klavijature za malenu i sad čekamo samo da može sama sjediti i mislim da će navaliti na to ko sivonja jel obožava kad joj pjevamo ili kad glumimo basove, ono u stilu bum bum dum bum jeah, ili kad mm uzme gitaru pa opičimo tamburanje u duetu ili kad je uzmem u krilo pa ja tipkam po klavijaturi, to ju fascinira, a tek kad ona sa prstićem lupne (uz moju pomoć naravno)...

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

EI se može igrati s ovim http://www.tinylove.com/toy.aspx?toy...ntId=0@ageId=0 skoro 15 minuta, oduševljena je ogledalcima...

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sandra14 prvotno napisa Vidi poruku
    EI se može igrati s ovim http://www.tinylove.com/toy.aspx?toy...ntId=0@ageId=0 skoro 15 minuta, oduševljena je ogledalcima...
    Moj mališa obožava ovu naranču, kad bi mogao cijelu bi je strpao u usta i isto se dosta dugo igra s njom..... imamo jos Tiny Love zvečku: http://www.tinylove.com/toy.aspx?toy...ntId=0@ageId=0 nju bas voli.......
    i gym, na gymu kako kada, nekad bude i po 45 min - sat, a nekad ne izdrži ni 5 minuta.

Voli i mobile, njega odsluša i po pola sata, jedino nam je sad problem sto hvata te igračke pa me strah da ne sruši na sebe, jer jako vuče, pa ćemo morati spustiti madrac na nižu razinu....

Ima 4 mjeseca i tjedan dana

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moja maza se voli igrati sa svime i svačime, i naravno sve probati ustima, ja se jedino ježim kad te plišane igračke licka, ili babygym..a žao mi da mu stalno govorim ne ili uzimam iz ruku, to mi je okrutno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •