-
Prvo bi se osvrnila na prvi post: tako mi je super s koliko pažnje si opisala ponašanje svog djeteta. To je baš posebno i lijepo.
Ako ćemo iz mog iskustva, i mene bi takvo nešto čudilo, tuđa djeca se navodno igraju pola sata, moje se isfrustrira...l nešto tome nalik.
Često mi se događalo da bi vidila i tu drugu djecu da se isfrustriraju, mame bi rekle, evo mu je taman dosadilo, a baš se lijepo naigrao
Izgleda mi da sam ja ponašanje beba dosta percepirala sa filmova, reklama...i društvenih okupljanja-naime, kad bi i bila neka beba, ako plače, mama/tata je nosi presvuć, najest, umirit, ako je vedra, vesela, onda je "na pokazivanje". Tako sam naravno i ja svoje.
Hm, mislim da je to korisno, tako zavarat one koji se pripremaju na roditeljstvo
zamisli da se prepadnu da ko će njima to, i za posljedicu se smanji natalitet. Zato djeca imaju ono milo lišce, dragi glasić dok guguću i divni su...dok spavaju.
A kad se npr.isfrustriraju igračkama il nešto drugo, pokazuju svojim najbližima svoj temperament, što vole, kako se osjećaju
P.S. jedna od najomiljenijih igračaka je boca od vode sa rižom, lećom, graškom, grahom, što se već nađe pri ruci. A nije ni skupa. Brzo se napravi u svakom domu, iako se desi da postoji omiljena sličica sa vode koja ima okus limuna
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma