Pokazuje rezultate 1 do 50 od 805

Tema: Zašto moramo biti tako rigorozni u obrani Koda?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nije to "Rodina akcija"
    to je Međunarodni pravilnik

svi proizvođači koje si nabrojala su kršitelji jer proizvode i reklamiraju stvari koje ometaju dojenje
    Podravka - Lino, a na kutiji piše "od 4. mjeseca"
    (kršitelj koda): AD, kašice...
    ****, isto kao i (kršitelj koda)
    Chicco, proizvodi bočice i reklamira ih "od prvoga dana"...
    Nisi me shvatila, znam da oni proizvode to što proizvode. Iako ja baš i nisam shvatila da su oni kršitelji zato što to proizvode, nego zato što to reklamiraju.

Ono što sam htjela reći, zašto oni ne mogu reklamirati npr. kašice od 6. mjeseca ili zašto paket Sretna beba ne smije sadržavati npr. Chiccove jastučiće za dojenje ili npr. (kršitelj koda)ovu kremu za bradavice, a da ne govorim.. proizvode koje distribuira Atlantic grupa??
    Zabranjeno reklamiranje adaptiranog, bočica, dudica... to mi je o.k.
    Ali ovo ostalo što sam nabrojala... gdje u Pravilniku stoji da Podravka krši Pravilnik, ako reklamira npr. Čokolino.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    gdje u Pravilniku stoji da Podravka krši Pravilnik, ako reklamira npr. Čokolino.
    tko krši pravilnik s jednom stvari je kršitelj, nema veze što proizvodi/prodaje i druge stvari koje ne krše pravilnik

to ti je kao s kriminalcima - tko nešto ukrade je lopov, nema veze što druge stvari plaća

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    tko krši pravilnik s jednom stvari je kršitelj, nema veze što proizvodi/prodaje i druge stvari koje ne krše pravilnik

to ti je kao s kriminalcima - tko nešto ukrade je lopov, nema veze što druge stvari plaća
    U redu, ali gdje to piše??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •