Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
Arijana, kašica koja je od 6 mj starosti ne može unutra zato što ima isti LOGO kao i ona koja krši kod. Zbog tog identičnog logo-a, i ova krši iako je za djecu stariju od 6 mj.

Dakle, ako postoji proizvod koji krši kod (dakle utječe na isključivo dojenje), krši kod i sve drugo što ima identičan logo kao taj proizvod. Kad bi imali drugačiji logo na drugim proizvodima, ne bi bio problem.

A oni namjerno imaju isti logo, pa onda reklamiraju mlijeko nakon godine dana jer je to eto kao ok, ne utječu na isključivo dojenje. Al to gako ne može proći. Moglo bi kad bi se ovo prvo mlijeko zvalo BABA, a ono poslije godine dana ŽABA i da imaju sasvim drugi vizualni dizajn. Al to nitko neće raditi jer im se naravno ne isplati, isplativo im je da imaju isti brand na svim proizvodima.

Jel sad malo jasnije?
Ma jasno je meni da vi to tako interpretirate, nisam baš tako glupa

Ali mi nije jasno gdje to piše?

Nisam čitala ove Stormine linkove, hoću... ali nemam sad baš vremena, pa ako netko zna gdje je to, da izvadi citat.

I ako mi netko konačno može reći za tu (kršitelj koda)ovu kremu za bradavice, Dukatovo mlijeko, da li su oni kršitelji Pravilnika i da li to znači da se ne bi smjeli reklamirati?