Pokazuje rezultate 1 do 50 od 129

Tema: davanje novca sestri koja iznosi bebu??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Netko je napisao da bi taj posao med. sestre trebale savjesno i odgovorno odrađivati i bez poklona, a zašto misliti da ga ne odrađuju tako? Moja majka je umrla 9 mjeseci nakon što joj je dijagnosticirana maligna bolest, nekoliko dana nakon postavljanja dijagnoze zalegla je krevet i doslovno nije mogla ni do WC-a, mjesec dana nakon toga oporavila se fantastično i narednih 8 mjeseci vodila koliko toliko normalan život. To vrijeme iskoristili smo s njom kako smo najbolje znali i proživjeli zajedno prekrasne trenutke. Nakon što je umrla odlučili smo njenom doktoru pokloniti sat kao simbol nečega što je nama puno značilo i njemu na taj način izraziti ogromnu zahvalnost što joj je on uz naravno veliku pomoć medicine omogućio tih devet mjeseci života. I znate što, zaista ne vidim ništa loše u tome, jer je i nama mnogo značilo da mu izrazimo zahvalnost. Dotični liječnik je zaista mnogo učinio za nas i nju, ma cijelo osoblje Jordanovca... I ne samo da su odrađivali svoj posao savjesno i odgovorno, nego su u cijeloj toj situaciji bili veliki prijatelji i ljudi... Tako da ne treba unaprijed osuđivatii poklon, jer je taj poklon često namijenjen ČOVJEKU, a ne zaposleniku neke (bilo koje) ustanove.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj CEBELKA86 prvotno napisa Vidi poruku
    Tako da ne treba unaprijed osuđivatii poklon, jer je taj poklon često namijenjen ČOVJEKU, a ne zaposleniku neke (bilo koje) ustanove.
    Ma jedno je iskren poklon od srca osobi za koju misliš da ga je zaslužila, prema kome osjećaš zahvalnost,... meni je to ok.
    Ali osoba koja je otvorila temu piše o sestrama koje se ponašaju kao monstrumi bez imalo ljudskosti i samo čekaju novac od rodilja. Ja mislim da to nije istina i protivim se iznošenju takvih rekla kazala informacija.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •