diabolica prvotno napisa
Drage moje, ja bih voljela znati koje su to trudnice njih 15 iz KBC Ri???? Odnosno 14??
Kako stalno dolaziš na Humanu već ljude poznaš po faci, ok. neke cure se ne žele priključiti forumu, neke niti ne znaju da ovaj forum postoji...al ne vjerujem da ima 15 trudnoća...ne vjerujem...kako je moguće to..nas ima na kavi cca 20-tak a znamo samo za mene da sam ostala trudna i poslije se javila još jedna cura, niti jedna na žalost od vas....tko su te druge cure??...ja mislim da to nije istina...pa pola nas se zna sa Humane, iz čekaonice, sa folikulometrija, sa injekcija, punkcija....već smo tamo bile kao doma na kauču....ja jednostavno ne vjerujem u to...ne da mi ovo mira, dođe mi da odem pitati dolje na Humanu koji su to parovi? Ja kad sam bila u postupku cijeli mjesec sam defilirala po Humanoj, što po folikulometrijama, pa nosila nalaze, pa svako jutro na injekcije...jedino koga sam tamo konstantno viđala u 2. mjesecu su Dani, BarbyRI, Vita, Vojvođanka, Sara...ievo nek su još 2 para tamo došla koje ne znam, a sa svima sam skoro razgovarala i većina ih je tek bila na prvim konzultacijama....bilo je dana kad je MM rekao da mi bolje da ne idemo doma kad smo non stop tamo....zato mi cure ne ide u glavu koji su to ljudi i koje su to famozne trudnoće kad nije niti jedna od nas??