Pokazuje rezultate 1 do 50 od 455

Tema: Uredjenje djecje sobe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Zanima me koji namještaj imate za 2 djece (muške)?

Na što treba obratiti pozornost pri odabiru. Već imamo stari ormar koji bi možda i zadržala, vratnice su krem, korpus tamno smeđ, ne znam kako nešto u to uklopiti, kako taj ormar restaurirati i prilagoditi nečem novom. Zidove sam davno već oslikala u svijetlo plavo i svijetlo zeleno, nacrtala stablo, zeca, pticu, rijeku, ribu...

Što im treba u sobi? Radni stol i sjedalica, police (kakve), kreveti-dvoumim između kreveta na kat, onih sa "sandukom"ispod koji je ujedno i spremište, ili onim sa mostom iznad koji su ormarići koji imaju funkciju skladišta jer su teško dokučivi...ili to nije tako. Što je bolje, police, ladice, košare za razne stvari...a sve to za djecu koja su vrtićka, odnosno uskoro u nižim razredima osnovne
    Treba li za 2 djece uskoro 2 ormara, iz raznih razloga, osim da im sve stane, mislim i na to da možda svaki ima svoj "kutak"

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

mi isto na jesen mislimo uređivati djeci sobu. Ne znam kad će T prijeći u nju, al sredit ćemo ju kao da će odmah.
    Ima 12kv, imat će krevete na kat, ništa ispod jer ja volim ispod rupu dostupnu za čišćenje
    ormar zajednički, stol "2u1" tj, napravit ćemo po mjeri stol za dvoje na U. i ostat će trofast za igračke.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Zanima me koji namještaj imate za 2 djece (muške)?

Na što treba obratiti pozornost pri odabiru. Već imamo stari ormar koji bi možda i zadržala, vratnice su krem, korpus tamno smeđ, ne znam kako nešto u to uklopiti, kako taj ormar restaurirati i prilagoditi nečem novom. Zidove sam davno već oslikala u svijetlo plavo i svijetlo zeleno, nacrtala stablo, zeca, pticu, rijeku, ribu...

Što im treba u sobi? Radni stol i sjedalica, police (kakve), kreveti-dvoumim između kreveta na kat, onih sa "sandukom"ispod koji je ujedno i spremište, ili onim sa mostom iznad koji su ormarići koji imaju funkciju skladišta jer su teško dokučivi...ili to nije tako. Što je bolje, police, ladice, košare za razne stvari...a sve to za djecu koja su vrtićka, odnosno uskoro u nižim razredima osnovne
    Treba li za 2 djece uskoro 2 ormara, iz raznih razloga, osim da im sve stane, mislim i na to da možda svaki ima svoj "kutak"
    Mi smo čim se mlađi rodio kupili dječju sobu s dva kreveta na kat - ne jedan ispod drugog nego onako "u križ" (da je samo glava donjeg ispod glave gornjeg npr. - ne znam kak da drukčije objasnim).
    Ispod donjeg kreveta je velika ladica, ispod gornjeg, a do donjeg je ormar s dvije velike ladice. kupili smo i još jedan viseći ormarić i policu.
    za dječju odjeću za sad koristimo samo ormar i komodicu za presvlačenje i to nam je za sad dovoljno.
    za sad sobu nećemo pretrpavati drugim namještajem da imaju više mjesta za igru, a kad krenu u školu u jedan kut će sigurno doći radni stol.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •