definitivno nisi jedina. moj mali sad ima 6 mjeseci i ja sam se konacno opustila i posustala od ikakve zelje da uvodim red. sad mislim da je on jednostavno takva (zahtjevnija) beba. doduse kod nas se dnevno spavanje manje-vise sredilo zadnjih mjesec, mjesec i pol, a nocu se nekad budi i 6-7 puta i uvijek sisa. ja sam sigurna da nije toliko gladan, ali očito mu tako treba. uglavnom danju spava 2 puta po pola sata i jednom nekih 2 sata (napominjem tako je zadnjih mjesec i pol), nocu zaspi oko 9 i prvi put se budi oko ponoci. nakon toga dizanje svaka dva sata (ovako je kada nam je DOBRA noć). ako je loša diže se svakih sat. spava s nama u krevetu i nije bilo šanse da ga naviknem na njegov krevetić. ja inače idem na grupu za potporu dojenja i kada sam jednom, mali je tada imao 4 mjeseca, rekla kako stvar ide na bolje i kako sad jede svakih sat vremena druge su me žene pogledale u čudu. ja sam mislila - o sad će mi reći kako sam jadna i blesava, a one su mi rekle: čekaj ti uspjevaš paziti kad tvoje dijete jede? tad sam shvatila da definitivno nisam jedina i da mnoga djeca jedu bez ikakvog reda. i očito je to normalno. imam i jednu prijateljicu iskusniju majku kojoj sam se jednom požalila kako eto mnoga djeca prespavaju noć i kako su njihovi roditelji presretni, a moj se mali diže sto puta. ona koja je majka petero djece samo me pogledala i rekla: ti roditelji lažu