Pinky, Klara, ne znan jel južina ili pms al brate mili nije me odavno ovako opralo...Da, Radončić mi je savjetovao imunološke i genetke pretrage, trombofilijske biljege itd...Kontam ovo ljeto iskamčit uputnice za sve to pa ćemo vidit. U petak iden kod onog travara u Ljubuški(šta ću, jedino mi to preostaje), a idem i kod neke ženske da mi izradi natalnu kartu, navodno svima točno kaže hoće i zatrudniti, kako će trudnoća završiti, kad je najbolje vrijeme za IVF, kojeg spola će bit dijete, ma sve....Ono-žulja me 200kn u takuinu pa ih eto iden negdi bacit ufff...Javit ću van šta mi je rekla, možda mi kaže da će me satrat auto pa da ne gubin vrime više po doktorima(daj bože).

..beta 08.07.
Pa eto, nekome će bit korisna informacija. Ne znam samo jeli ovo privremeno dok ne preurede stari prostor, ili će ambulanta za štitnjaću sad stalno bit gore.
kaže da bi ona po pravilu tu mene trebala leć 15 minuta, stavit braulu i onda vadit krv dva - tri puta, ali eto, oni nemaju za to uvjeta (iako je tamo lipi krevet) pa se moramo zadovoljit lažno povišenim vrijednostima i šopanjem Bromergona više nego šta možda treba... A šta je, tu je, kad nema uvjeta - nema!

, inače jutros sam radila prolaktin nalaz će bit u ponedjeljak, eto nadam se da je nakon mjesec dana uz bromergon u normali,
, Vesnare, također mislim na vas, kao i na naše trudnice, Goa, eh draga ja sam ti "dinarski tip" pa je debljanje meni nepoznanica, ali u trudnoći se možda stvari krenu u drugom smjeru, i ne bi to zalud zvali "drugo stanje", pozdravi od mene
da ne pišem više sva sam nekako smantana

, Pinky, još samo nekoliko sati nas dijeli od slavlja...