Pokazuje rezultate 1 do 50 od 703

Tema: Korisnici homeopatije-postrojte se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

kako bebici dati homeopatski lijek?
    - negdje sam procitala da se granula stavi uz sluznicu obraza ; kako biti u tom slucaju siguran da je beba progutala granulu, ustvari zar je ne bi trebala otopiti u ustima....
    - a negdje da se moze rastopiti u malo vode. ali ako beba samo sisa, da li je onda bolje izbjeci davanje vode?

Strippy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    - negdje sam procitala da se granula stavi uz sluznicu obraza ; kako biti u tom slucaju siguran da je beba progutala granulu, ustvari zar je ne bi trebala otopiti u ustima....
    - a negdje da se moze rastopiti u malo vode. ali ako beba samo sisa, da li je onda bolje izbjeci davanje vode?
    Možeš slobodno dati granulicu u usta (paz da ne dotičeš prstima, već direktno iz čepa istresi), bebe će to promuljati po ustima prije nego progutaju što je sasvim dovoljno za djelovanje. Drugi način je rastopiti granulicu u mrvu prokuhane (i ohlađene) vode (dovoljno je 2-5ml). To možeš navući u špricu i ukapati bebi u usta (prema obrazu). Tih par mililitara neće imati nikakav utjecaj na dojenje.

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Strippy prvotno napisa Vidi poruku
    Možeš slobodno dati granulicu u usta (paz da ne dotičeš prstima, već direktno iz čepa istresi), bebe će to promuljati po ustima prije nego progutaju što je sasvim dovoljno za djelovanje. Drugi način je rastopiti granulicu u mrvu prokuhane (i ohlađene) vode (dovoljno je 2-5ml). To možeš navući u špricu i ukapati bebi u usta (prema obrazu). Tih par mililitara neće imati nikakav utjecaj na dojenje.
    o hvala!

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj cokolina prvotno napisa Vidi poruku
    Ako beba sisa a treba koristiti homeopatiju, dovoljno je da MAJKA tijekom dojenja stavi granulice pod svoj jezik, i beba navodno automatski bude tretirana.
    To je preporuka naše pedijatrice/homeopatice, što smo mi i prakticirali. I bogme, funkcioniralo je!

Znači, majka stavi granulice pod jezik za vrijeme podoja.
    Posljednje uređivanje od Ava M : 16.07.2010. at 00:19

cokolina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa Vidi poruku
    Ako beba sisa a treba koristiti homeopatiju, dovoljno je da MAJKA tijekom dojenja stavi granulice pod svoj jezik, i beba navodno automatski bude tretirana.
    To je preporuka naše pedijatrice/homeopatice, što smo mi i prakticirali. I bogme, funkcioniralo je!

zanimljivo. kako je to nevjerojatno, al ajd super ako pomaze.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

I ja bi se mogla pridružiti korisnicima H.
    Naime, zbog problema sa alerg. astmom kod svog sina (2 god.) otiđoh do poznate homeopatice i od 6 mjeseca o.g. je moje dijete na terapiji.
    Uglavnom, određeni period je P. pio jednu vrstu probiotika ( Omnibiotik 10 add ), pa pauza, pa smo od prije 2 dana uveli probiotik Pandu ( navodno jako dobar kod djece atopičara). E sad, od kada pije Pandu smrdi mu stolica, obilna je i kašasta, i ima ju 2 x dnevno (inače ima jednu stolicu)...jučer se žalio da ga boli trbuh.
    Zvala sam doktoricu koja kaže da to tako treba biti, jer da se tijelo čisti od loših bakterija, i u trbuhu se sada događa "mali rat dobrih i loših bakterija". Je li se kod vas tako nešto slično događalo nakon uzimanja h.preparata.
    Isti dan sam mu prvi put dala i Tymo c7. Je li moguće da mu Tymo ne odgovara. Kkva su vaša iskustav sa tymom c7.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa Vidi poruku

nemrembolivit

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    nemrembolivit
    Zašto?
    Obzirom na način na koji navodno homeopatija djeluje meni je sasvim logično da djeluje i tim putem

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nemrembolivit da netko misli da mora staviti granulu pod jezik dok doji, jer sigurno jednako dobro djeluje i na daljinu, ako se drži granula pod jezikom dok mama gleda TV a dijete spava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    nemrembolivit da netko misli da mora staviti granulu pod jezik dok doji, jer sigurno jednako dobro djeluje i na daljinu, ako se drži granula pod jezikom dok mama gleda TV a dijete spava.
    Zapravo da. Ako pogodiš pravu djeluje i na daljinu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

(mislim da je sirius troll)

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo da. Ako pogodiš pravu djeluje i na daljinu.
    Drage sve, homeopatija je energetska medicina ali ne na taj način - ne radi na daljinu, nije abrakadabra, niti pozitivne vibracije itd...
    Ali da, radi, ako majka doji, lijek dijete uzima kroz majčino mlijeko. Međutim može se kuglica rastopiti u malo vode i tada dati djetetu na žlicu. Ono što je slučaj u tako ranoj dobi, posebice dok majka doji je da i majka i dijete trebaju ISTI LIJEK, majčin lijek..... Zato se homeopatija često upravo uzima tako da majka uzima lijek za oboje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •