Pokazuje rezultate 1 do 50 od 703

Tema: Korisnici homeopatije-postrojte se!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa Vidi poruku
    Ako beba sisa a treba koristiti homeopatiju, dovoljno je da MAJKA tijekom dojenja stavi granulice pod svoj jezik, i beba navodno automatski bude tretirana.
    To je preporuka naše pedijatrice/homeopatice, što smo mi i prakticirali. I bogme, funkcioniralo je!

Znači, majka stavi granulice pod jezik za vrijeme podoja.
    nemrembolivit

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    nemrembolivit
    Zašto?
    Obzirom na način na koji navodno homeopatija djeluje meni je sasvim logično da djeluje i tim putem

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nemrembolivit da netko misli da mora staviti granulu pod jezik dok doji, jer sigurno jednako dobro djeluje i na daljinu, ako se drži granula pod jezikom dok mama gleda TV a dijete spava.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nemrembolivit da netko misli da mora staviti granulu pod jezik dok doji, jer sigurno jednako dobro djeluje i na daljinu, ako se drži granula pod jezikom dok mama gleda TV a dijete spava.
    Zapravo da. Ako pogodiš pravu djeluje i na daljinu.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

(mislim da je sirius troll)

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

(mislim da je sirius troll)
    Ne, nego moderator na zdravlju.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Zapravo da. Ako pogodiš pravu djeluje i na daljinu.
    Drage sve, homeopatija je energetska medicina ali ne na taj način - ne radi na daljinu, nije abrakadabra, niti pozitivne vibracije itd...
    Ali da, radi, ako majka doji, lijek dijete uzima kroz majčino mlijeko. Međutim može se kuglica rastopiti u malo vode i tada dati djetetu na žlicu. Ono što je slučaj u tako ranoj dobi, posebice dok majka doji je da i majka i dijete trebaju ISTI LIJEK, majčin lijek..... Zato se homeopatija često upravo uzima tako da majka uzima lijek za oboje!

ivana2008 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Eto i ja se želim postrojiti!
    A ujedno i biti uključena u pračenje ovog topika.
    Prošli tjedan sam bila na konstitucijskom tretmanu, divno je bilo razgovarati s nekim tko želi čuti cijelu tvoju povijest od prije vlastitog rođenja, a sve to da bi te bolje lječio. Napokon cijeloviti pristum meni kao osobi.
    Voljela bih da sam otkrila homeopatiju ranije jer bi obavila čiščenje organizma prije svojih trudnoća, ali šta je tu - bolje ikad nego nikad (ah, što se razbacujem parolama )
    Nisam čitala cijeli topik od početka pa vam uletim možda s nekim pitanjima koja su već pretresena, žao mi je ali stvarno ne stignem sve pročiati.

Pa da odmah krenem s pitanjima:
    1. Da li je netko koristio Belladonu za skidanje jako visoke temperature (iznad 39C)? I to kod malog dijeteta (dvogodišnjeg i manjeg)

2. Da li dajete tako maloj dijeci homeopatske remedije za imunitet i koje? Dakle umjesto vitamina i minerala šta dati, a da je u tom smislu?

3. Šta vi odrasli uzimat umjesto vitamina i minerala, homeopatsko?

Naime ja sam bila sklona uzimanju tableta (vitamini i minerali) zimi jer sam malo komplicirana s pehranom (ne volim baš zimsko voće i sl.), a sada sam i trudna i definitivno mi treba nešto za dizanje nergije.
    S tim da već uzimam tkivne soli za određeni mjesec trudnoće, ali sam i dalje jako umorna što moram priznat nisam bila doka sam pila razno razne prenatalne tablete (možda je placebo, ali je kod mene djelovao).

Budem lagano čitala topik u nazad da se sa svima upoznam, ali ako mi možete pomoći molim odgovore na moja pitanja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •