Stranica 31 od 92 PrviPrvi ... 2129303132334181 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,550 od 4557

Tema: bronhiticari, astmasi, sinusasi - kako je? 3. dio

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj lunahor prvotno napisa Vidi poruku
    nismo , nasli smo neki povoljniji smjestaj, 30 e. po danu mi bilo preskupo.
    onda ti meni pp podatke od tog apartmana, za svaki slučaj ak bumo išli tam u 8. mjesecu!
    Nadam se da ste dobro i da je Zoki u formi!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da zoki je super moze moze.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

žene pozdrav, kod nas ista priča:
    bronhitisi između 10 - 4 mjeseca
    doktorica nas uputila na Srebrnjak
    dijagnoza "pretežno alergijska astma" - nije mi jasno kaj im to znači pretežno?! mislim il je il nije....????
    IgE 246, bris nosa nema eozinofile, testovi pikanjem nisu ništa pokazali
    uvodimo od 10mj.Flixotide
    singular već uzimamo 7 mjeseci

E sad, molim da mi kažete ako znate šta je to flixotide, jel to kortikosteroid? i kakav nam treba za to inhalator, pumpica ili svejedno???

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

flixotide je kortikosteroid i za njega ti treba sigurno inhalator- aerochamber ili babyhaler. s takvim igeom je sigurno alergijska astma. uguglaj te inhalatore pa ces vidit, osobno ti preporucam aerochamber jer je bolji a jeftiniijij . i trajniji.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

c
    Posljednje uređivanje od lunahor : 29.06.2010. at 21:28

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas je more odlicno ! cak i ulazis lako a jos uvijek nije prevruce. iako ja ne izlazim ni na tren iz hlada. inace l stanje je prilicno lose, stalno je u spazmu , ostrom disanju, produzenim izdisajima i sl. iako ja to ne cujem no cuje doktor na stetoskop. danas je cak mislio ju staviti na seretide sto mi se nikako nece.strah me nekako tog lijeka , svasta sam cula o seretidu.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

U kojim slučajevima doktori daju preporuku za Crikvu? Mi smo završili kuru sing. , preko ljeta ništa, a od 9mjeseca bi trebala uvesti flixotide 2x i sing. U međuvremenu sam otišla kod homeopatice i uz klasičnu medicinu uvodim i to.
    Vezano za refluks... kada dr.odluči istražiti ima li dijete takava problem? Koji bi bili nama, laicima, vidljivi znakovi upozorenja? I kako, npr. mogu doma malo provjeriti imamo li i takava problem (jer P. od kada se rodio ima nemiran san-grčići, čudna stenjanja i previjanja, rano buđenje, i sl.)

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cure, pretpostavljam da je dosta djece ovdje radilo prick test .. jesu li imali reakcije, kakve?
    Naime MM-a je njegov doktor poslao na alergološka testiranja, radili su mu prick i ruke su mu natekle, svrbi ga, boli, užasno mu je
    Obzirom da nas - tj. Leu - čeka prick test na jesen već me hvata strah od mogućnosti takve reakcije kod nje, ne znam kako bi ona to podnijela

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

danas je more odlicno ! cak i ulazis lako a jos uvijek nije prevruce. iako ja ne izlazim ni na tren iz hlada. inace l stanje je prilicno lose, stalno je u spazmu , ostrom disanju, produzenim izdisajima i sl. iako ja to ne cujem no cuje doktor na stetoskop. danas je cak mislio ju staviti na seretide sto mi se nikako nece.strah me nekako tog lijeka , svasta sam cula o seretidu.
    kako i od čega sada, jel' u nekom infektu?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nikakve reakcije na prick.
    preporuku trazi da ti napise tvoj doktor na srebrnjaku ili tvoj pedijatar moze i bez preporuke ti dati uputnicu za ambulatno lijecenje u crikvi i bez preporuke.
    preporuka je bitna za stacionirano lijecenje.
    nije u infektu tashunice. i skroz je ok ovako osim kaj losije puse pef i u moru dok pliva se zapuse. to je sve sto ja mogu vidit. nos miran , sve ok. no to je nase vrijeme inace , od 4 do jeseni.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

refluks- bluckanje, kvarenje zubi, zadah, bol u prsima, posumnjaju u biti kad nema drugog pokazatelja koji bi ukazivao na astmu tj uzroka, ,kao alergije..
    a i ne znam 70% astmasa ga ima , ili gerb ili lpr. nama je na pregledu orl tu rekla da koliko ona vidi bez onog aparatica nema pokazatelja za lpr.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, pretpostavljam da je dosta djece ovdje radilo prick test .. jesu li imali reakcije, kakve?
    Naime MM-a je njegov doktor poslao na alergološka testiranja, radili su mu prick i ruke su mu natekle, svrbi ga, boli, užasno mu je
    Obzirom da nas - tj. Leu - čeka prick test na jesen već me hvata strah od mogućnosti takve reakcije kod nje, ne znam kako bi ona to podnijela
    odrasli na prick jako reagiraju. djeca ne toliko. K. ima max vrijednost alergije na brezu (iz krvi) a na pricku se to vidjelo kao npr kad te upiken komarac

jkitanov avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Moj je reagirao na jaja 8,
    histamin i trave-3
    Crvenilo se poviklo za par sati, nije pokazivao da ga svrbi, ali je drugi dan imao alergijski osip po cijelom tijelu.
    Malo sam mu puhala u rukice, a da moram ponovo kupila bi mu onaj mini ventilator/igračkicu za djecu.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kakvih imate vi saznanja, jel se takve alerije, astme i varijacije uglavnom izgube do 5 godine ili do puberteta, ili do 3???

kakve su prognoze......?

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alergijske ne, one ostaju za cijeli zivot, ali u pubertetu se 50% njih smiri ako je dijete do tada na terapiji,bolest dodje remisiju. nealergijske prodju do 6,7 kako dijete naraste i ojaca imunitet. to je ona uzrokovana virozama.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

idu mi suze ko graški debele....
    moram to prihvatiti....
    ma

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam baš sigurna u ovo kaj lunahor piše. MM je alergičan od djetinjstva ali na puno stvari na lkoje je bio, više nije.

I mislim da je nama dr R. rekao da je alergija na kikiriki jedina koja nikada ne prođe.

Zato se alerghijski testovi na djeci rade svake dvije godine, a na odraslima svakih 6, jer je promjenjivo.

I ja sam da alergija može proći ako je dobivena u dječjoj dobi, ali ne može ako je u odrasloj.

Možda i ja krivo pišem, ali ja sam tako shvatila, a i time se tješim jer je moje mlađe dijete pokupilo tatine gene (a alergična je i na kikiriki)

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Nikako nemojte odustati i verovati da nema izlecenja.

Mi imamo 6 godina i borimo se sa alergijom na polen ambrozije, trave i drveca. Najgora se pokazala ambrozija.

Ako alopatska medicina nema izlecenja, postoji alternativa: homeopatija, kineska medicina, makrobiotika, lecenje proizvodima od meda i sigurno jos neke (mozda biorezonancija).

Mislim da je najteze proci period dok je dete malo, a zatim je sve lakse jer dete saradjuje.

Puno vere i srece zelim.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku

I mislim da je nama dr R. rekao da je alergija na kikiriki jedina koja nikada ne prođe.
    mojoj kolegici s posla netragom nestala svaka alergija pa i ona na kikiriki u 40 i nekoj godini.
    tako da, ima i za to nade.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme Tashunica- kaj stvarno i za kikiriki postoji nada. Inače, on je od svih alergena najopasniji i kada nam je ove godine ustanovlhena ta alergija, trebalo nam je svima dosta da se saberemo

Ja živim u nadi da će mom djetetu biti lakše nakon puberteta

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I meni se teško bilo pomiriti s trajnom dijagnozom astme, ali mirimo se, IGE od 150 je ono što valjda tu dijagnozu fiksira, ako sam dobro shvatila, iako je prick negativan, osim histamina od 5...

Sad mi je lakše jer trenutno nije u kolektivu pa nema epizoda i kašlja se ne sjećamo... do nove epizode. Obavili smo danas kontrolni pregled na Srebrenjaku, uputa je da, ako je od jeseni vraćamo u jaslički kolektiv, da je vratimo na flixotide 2 potiska... Neki su nam govorili mini singular... Ali, vidjet ćemo kako će to sve ići.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala vam na svemu kaj pišete
    moj problem mi se čini najveći, a vidim da neke pišete o svojoj djeci koja su u puno težem stanju s konkretnim problemima.....

pokušavam mu pomoći kak god znam pa smo tak puno odlazili u slanu sobu, ne znam dal još netko ima s tim iskustva i to je bilo dobro, onda cijeli 8 mjesec budemo na moru i dio 9, a kaj bude u 10 ne smijem se sjetit.....

razmišljam da uzmem neplaćeni dopust i da bude s njim doma budući da moji roditelji još rade i nemam mogućnosti kome ga ostaviti.....

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja ću probati barem do 11 mj. biti s djetetom na moru. Uzet ću neplaćeni, godišnji, malo baka, a u međuvremenu ću probati ishoditi Rješenje da budem doma par godina zbog pojačane njege (tu temu sam danas otvorila). Jer moje dijete nije u kolektivu a bolestan je i ima probleme sa infekcijama kao da je u kolektivu.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alergija na jednu stvar moze proci ali astma ne moze.
    prick nam pokazao 2 pelud trava.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probajte i tempirati da idete na ljetovanje kao mi, dakle u crikvenicu pa ambulantno na terapije u talasoterapiju za virjeme cijelog boravka na moru .

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

alergija na jednu stvar moze proci ali astma ne moze.
    prick nam pokazao 2 pelud trava.

teško da već mala beba ima dijagnozu astme. možda ima samo učestale bronhitise.

Znaš i sama da jedni doktori kao dijagnozu odmah napišu astma, a drugi ju valjda nikada u životu tako ne definiraju

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    teško da već mala beba ima dijagnozu astme. možda ima samo učestale bronhitise.

Znaš i sama da jedni doktori kao dijagnozu odmah napišu astma, a drugi ju valjda nikada u životu tako ne definiraju

Nama su 3 različita specijalista (Klaićeva, Srebrenjak i dr. Richter) potvrdili da je u pitanju alerg. astma, iako ima tek 24 mj. i od kada se rodio možda 3, 4 "napada" (bronhitisa) ili kako god se to zove. Tako da je to očito dijagnoza koja se potvrđuje kod djece gdje je IgE povećan ( i nama je prick test bio neg. na sve) i koja su barem 2 puta u godinu dana imala napade "sviranja u plućima". I meni je to prvo bio ...zato smo i potražili drugo, tj. treće mišljenje.

Ali ja sam stekla dojam da se takva astma kod djece u većini slučajeva u puberteteu primiri, a ne i da ostane za cijeli život.

P. ide za 3 dana na more (Šibenik) i tamo je do daljnjeg pa ćemo vidjeti...nadam se da će tamo moći ostati do 10 mjeseca.

Je li itko probao dobiti maksimalno bolovanje (42 dana) od pedijatrice?

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja se sjećam da pedica mojim curama nije dala (mogla) bolovanje tri tj. kad su išli s djecom u Lošinj. to je bilo prije nekih 7 godina, ne znam kak je sada. kažu da kad jednom postave dijagnozu astme, da ju imaš cijeli život, iako u pubertetu kao, može proći.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja i dalje mislim da dijagnoza astme na bebama (djeca do 3 godine) nije isto što i dijagnoza astme djeci iznad 3 godine

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razlika je u nealergijskoj astmi od alergijske, ako je alergija dokazana i dijete ima bronhoopstrukcije vjerojatno ce odmah dobiti dg astme, dok kod djece s nedokazanom alergijom cesto okidac opstrukcija su viroze i te prolaze do 6,7 godina zivota djeteta.
    astma se moze odlicno kontrolirati toliko dobro da dugo godina nema nikakvih naznaka , obicno citala sam djeca koja su na terapiji do puberteta smiri im se i to moze potrajati dugi dugi niz godina...
    evo malo o postavljanju dijagnoze ; http://www.plivamed.net/?section=hom...id=3532&show=1
    http://www.plucna.hr/index.php?optio...a-za-pacijente
    Rano liječenje astme neobično je važno jer je pravodobno uvođenje odgovarajuće terapije jedan od preduvjeta daljeg pravilnog razvoja pluća i plućne funkcije. Kasni početak odgovarajuće terapije predodređuje djecu za razvoj težeg stupnja astme.
    Primjerenom terapijom tijekom dužeg vremena smirit će se alergijska upala u dišnim putovima. Time će se postići kontrola bolesti, a kod većine djece simptomi astme postupno će nestati.
    http://www.zzjzpgz.hr/nzl/22/astma.htm
    http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/168/1/

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

super su linkovi koje lunahor šalje

već par dana sad opet kašljuca, šmrca
    po noći i u jutro ne, mir je
    e sad, kam to dalje vodi, vidjet ćemo, ja sam mu odmah spojila inhalaciju fiziološkom, povišeno spavanje i dobro je.....
    ali nikad se ne zna.....

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

luna pocela kihat,kasljat,nos curi, osula se ispod ociju, ispod usnice aaaaaaaaaa. danas idemo na kontrolu pa cemo vidit sto dr kaze.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    moja je s 6.5 mjeseci kad je prvi put prikana, imala pseudo na histamin skoro pol ruke, ali je prošlo za par sati. Inače u isto vrijeme nije imala reakciju na mlijkeo, a rast je bio samo 4 razreda. Pa sad sve ovisi kak bu ti mala odreagirala, mislim da je bolji rist i rast, ali treba pogoditi kaj da se vadi.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

luna pocela kihat,kasljat,nos curi, osula se ispod ociju, ispod usnice aaaaaaaaaa. danas idemo na kontrolu pa cemo vidit sto dr kaze.
    javi kaj je dok. reko!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima malo opstrukcije, bolje je danas.dobila inhaalcije ventolinom i flix 2x125, sutra opet kontrola pa ce ju mozda skinut ili u petak. malo je bolje ali jos se cuje. manje kaslje i kise. kasljala je samo pred jutro.

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

lunahor,kako je danas luna?

Cure,htjela sam pitati nešto. Mali se malo prehladio i ja odmah čekam kad će ga ćopiti.
    Preksinoć je čujnije disao,ništa naročito čujno. I gledam nosnice,lagano su se širile dok je disao,neprimjetno,kad se ne zagledaš,ni ne skužiš.
    A kako sam čitala da se tad odvede dijete na hitnu,nisam ni sama znala što činiti.
    Nisam ga odvela,noćas je bilo super jer sam ga puno inhalirala.
    Jel inače to širenje nosinica normalno kod prehlade?

Jer sam pomislila da je laringitis bez kašljanja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I nama je bilo teško prihvatiti dijagnozu alergijske astme ("samo" jedna bronhoopstrukcija i nakon toga upala pluća), ali shvaćamo da je to što ja imam (blagi) alergijski rinitis, što je njoj detektiran iGE od oko 150 i to što je ta bronhoopstrukcija bila jaka i dogodila se u dobi preko dvije godine relativno dosta za tu dijagnozu, a to su nam potvrdili i na Srebrenjaku i privatnici alergolozi.

Lunahor - hvala puno na linkovima!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.07.2010. at 10:46

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj ***MARETA prvotno napisa Vidi poruku
    lunahor,kako je danas luna?

Cure,htjela sam pitati nešto. Mali se malo prehladio i ja odmah čekam kad će ga ćopiti.
    Preksinoć je čujnije disao,ništa naročito čujno. I gledam nosnice,lagano su se širile dok je disao,neprimjetno,kad se ne zagledaš,ni ne skužiš.
    A kako sam čitala da se tad odvede dijete na hitnu,nisam ni sama znala što činiti.
    Nisam ga odvela,noćas je bilo super jer sam ga puno inhalirala.
    Jel inače to širenje nosinica normalno kod prehlade?

Jer sam pomislila da je laringitis bez kašljanja.
    Mi smo laringitičari, ali nisam nikad primjetila ni pročitala da je za laringitični napad karakteristično širenje nosnica. Znam da se kod jačeg napada uvlači pri disanju prsni koš. Onaj predio lijevo i desno od prsne kosti.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ide to sirenje nosnica, citala sam to negdje ali mislim da je sve to kod male djece. i nije simptom sam za sebe, a kasalj i jeste glavni .
    ne bas dobro, nalaz je los, u opstrukciji je, idemo na inhalacije 2x u bolnicu na ventolin a jednom doma 2 potiska. jel ima ventolina za inhalacije u ljekarnama? ne spreja vec kapi. ?

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ide to sirenje nosnica, citala sam to negdje ali mislim da je sve to kod male djece. i nije simptom sam za sebe, a kasalj i jeste glavni .
    ne bas dobro, nalaz je los, u opstrukciji je, idemo na inhalacije 2x u bolnicu na ventolin a jednom doma 2 potiska. jel ima ventolina za inhalacije u ljekarnama? ne spreja vec kapi. ?
    Pratim temu već neko vrijeme jer smo i sami imali problema s čestim prehladama i bronhoopstrukcijama.

Samo da odgovorim lunahor da imaš ventolin kapi u ljekarni, mogu se dobiti i bez recepta, dođu cca oko 18 kn (ako me sjećanje dobro služi).

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Curke Bok!
    Evo i nas kod vas nažalost.

Još uvijek nemamo dijagnozu astme, a mislim da nečemo ni imati budući da naš alergolog i pulmolog nije za takve dijegnoze prije treće godine.
    E ima 17 mjeseci i od 10 mjeseca do sada imala je 4 bronhitisa od toga dva u zadnjih mjesec dana. Sad je na Ventolin sirupu 2x2ml 5 dana, Rinolan 2ml non stop.

Alergije su potvrđene prick testom na mlijeko, jaja 15mm, dlaka mačke 10mm, kikiriki 4mm, dlaka psa, životinja, prašina 3mm, a ukupni Ige je 310. A pojedine alergene pronalazimo sami recimo sojino mlijeko, trešnje, višnje od njih se sva ospe. Uglavnom nalazi katastrofa još u 9. mjesecu će raditi rist i rast ako dođu reagensi, a ako ne tražit ću preporuku za Zg.

Kod nas je problem osim bronhitisa i Atopijski dermatitis i u dodiru sa alergenima otekne u licu i počne joj oticati grlo pa se guši.
    Nama je rečeno da će se pojedine alergije vjerovatno povući do 5.-6. godine ali budući da je kod nje širok spektar da neće sve i da će one ostati za cijeli život. Od sestre mali ima dijagnozu astma od 2 godine života (sad mu je 5) isto je pozitivan na kikiriki, prašinu grinje 2mm i primao je do prije 2-3 mjeseca flixotide 2x dnevno na babyhaler i sad ga je doc skinuo s terapije jer nije imao napad i bronhitis u zadnjih 1-1,5 godinu, a i pef mjerenja su mu normalna. Stanje mu se naočigled popravilo i sad se nadam da bi to moglo biti sve ok

Nadam se da će se naše stanje popraviti kad odemo na more.

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a gdje se lijecite sammy, ja bi na vasem mjestu promijenila doktora, citala sam da je jako bitno na vrijeme poceti s profilaksom za astmu, bitno je za remisiju bolesti ? hvala kloolk.
    mi za nijansu smo bolje iako i dalje na vent. 3x na dan, dva puta u bolnici a jednom sami.

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

lunahor - u Osijeku, to sam i ja čitala, ali tek kad sam došla od doktora, pa nebi sad ništa mjenjala dok ne odem ponovo na kontrolu početkom 8. mjeseca.
    Da li koja koristi Ventolin sirup i nakon koliko on počne djelovati? Mi ga pijemo 3 dana, ali nisam primjetila nikakvo poboljšanje ona i dalje čujno i otežano diše, a danas joj je i zadnji dan antibiotika.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo da napišem da mi je odbijena njega
    nakon svega, odbiju nas, baš sam tužna.
    ja svoje dijete za 10-ak dana moram slati opet u vrtić, i za tri dana će biti bolestan.
    zar je moguće da za takvu djecu nema nikakvog rješenja?

naravno da ću pisati žalbu, ali me baš dotuklo da nikoga nije briga, od vrtića koji primaju bolesnu djecu, preko pedijatara koji daju ispričnice bolesnoj djeci pa sve do sustava koji ne prepoznaje da je ovakvo stanje u nekom trenutku nerješivo i da nema pomoći.
    nama vrtić ne služi za čuvanje djeteta, nego za dobivanje nove bolesti

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da tash i nama je tako vrtic sluzio. leglo zaraze i prljavstine. ja sam s njima vodila stalno rat da ne uzimaju usljivu, bolesnu djecu ali tesko , potrosis se jako a vrlo malo postignes. puno je bolje kad se dodje u skolu, ne bi vjerovao covjek. zali se , nemas kaj izgubiti.
    mi smo jos u crikvi. l. je konacno dok skinuo s ventolina i ok je, jos malo nos ju muci ali je ok, i puse dobro pef.
    z, se isto razbolila i bome i ona skripi. kaze dok da jabuka ne pada daleko od stabla.
    sirup nismo nikada koristili, on ima najvise nuspojava, zasto ne koristite sprej sa babyhalerom ?ili kapi s kompresorskim inhalatorom ? bolje djelovanje bez nuspojava.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mozda ste propustile vidjeti na fb pa cu i ovdje: poklanjam babyhaler, preuzimanje u zg, malo koristen (nije nas), a imam i nove nekoristene filtere

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo sammy ovo ti je najidealnije uzmes sprej i babyhaler imas na poklon .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Lunahor-koliko sam shvatila vi ste u Crikvi...kako to da je dobila napad? Znam da nigdje nisu idealni uvjeti, ali tamo bi trebalo biti ok. Jeste li bili na terapiji cijelo vrijeme ili ste prekinuli kad ste došli?
    Moj P. već 10 dana nije na singulairu i sve je ok. Jučer sam ga otpremila na jug sa koferom medicinskih preparata, lijekova, sprejeva, arriana,...
    P. i na moru i u Zagrebu u rano jutro nosić začepljen i kiše, a u toku dana se sve smiri.
    Tashunica- koja je vaša dijagnoza? I koje je njihovo obrazloženje zašto su vas odbili za njegu?

sammy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Joj cure mi danas popodne opet otekle tako da su joj na hitnoj dali Dexu.
    Od čega nemam pojma jedino može od buhtle s ćokoladom iako joj je na prick testu čokolada bila negativna. Uopče mi nije jasno zašto pijemo Rinolan kad i pored njega otičemo?!
    Što se tiće bebyhalera ima ga moja sestra i njoj ne treba, ali neću ništa na svoju ruku sada nam je stanje po pitanju bronhitisa ok još joj curi nos, ali nije zabrinjavajuče. Danas smo uzeli zadnju dozu Ventolin sirupa, a na kontrolu idemo 03.08. pa ću onda vidjeti s doktorom za bebyhaler.
    Sad me trenutno više pati ovo oticanje (ma ja sam uglavnom u nekum problemima).

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da , a kaj da ti kazem peso. kaze dr da u app mozda imamo madrac koji nije nov a da je ona ipak i na grinje (iako se nisu pokazale)alergicna cim tako reagira, a mozda je i neku virozu pobrala , ko bi znao. uglavnom u subotu ujutro nas je dr skinuo s ventolina no danas je opet u opstrukciji i od danas ju je stavio na seretide . mi smo svoj boravak produzili za jos jedan tjedan .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •