Pokazuje rezultate 1 do 50 od 498

Tema: SD - najnovije - (2. dio)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    samo pitaj daju . Moju cimericu cca 95 kg, i 175 cm, pipali i pregledavali, ona celo vreme jaukala, i doktor je reko to je odmah za epi.
    Kako bi dobili mir i tisinu umjesto da su njoj dali malo mira ... tuzno mi je to zaista ...

Inace na SD daju epiduralnu, cak i prije tri godine nisam primjetila da su ikoga odbili tko je pitao, bilo jaucuci ili pristojno.
    Moj savjet je da svakako odvagnete sve za i sve protiv prije nego odlucite hocete je uzeti.
    Posljednje uređivanje od srecica : 10.07.2010. at 14:45 Razlog: prerano stisnula posaljir

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A mene zanima jedna druga stvar ako netko zna.....
    Ja se npr. kontroliram kod doktora Baumana privatno, a ne spadam pod sv.Duh. Da li se može ipak ići onda roditi na sv. Duh? Odnosno čak me više interesira vaše iskustvo, da li se može dogovoriti s određenim doktorom da vas porodi ako vam on kontrolira trudnoču ili ko vas zapadne zapadne?! Kak liječnici gledaju na to???

kovrčava avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Anele prvotno napisa Vidi poruku
    A mene zanima jedna druga stvar ako netko zna.....
    Ja se npr. kontroliram kod doktora Baumana privatno, a ne spadam pod sv.Duh. Da li se može ipak ići onda roditi na sv. Duh? Odnosno čak me više interesira vaše iskustvo, da li se može dogovoriti s određenim doktorom da vas porodi ako vam on kontrolira trudnoču ili ko vas zapadne zapadne?! Kak liječnici gledaju na to???
    Možeš ići roditi na sv.duh, a ovisi kako se dogovoriš s dr. Baumanom u vezi poroda!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj srecica prvotno napisa Vidi poruku
    Kako bi dobili mir i tisinu umjesto da su njoj dali malo mira ... tuzno mi je to zaista ...

Inace na SD daju epiduralnu, cak i prije tri godine nisam primjetila da su ikoga odbili tko je pitao, bilo jaucuci ili pristojno.
    Moj savjet je da svakako odvagnete sve za i sve protiv prije nego odlucite hocete je uzeti.
    nisu svi porodi jednaki niti su sve žene jednake. neke procijene da im treba jer se dobro poznaju. vjerujem da i liječnici jako dobro mogu procijeniti kako će se tko nositi s porodom/u porodu.
    istina, da imamo neometani porod u, ne znam, kući za porode ili doma, bez dripova, žurbe i šušura, možda bi sve drukčije izgledalo, ali kad te, na primjer, dovode u box pa te vraćaju jer je došla neka još hitnija/brža (bila, vidjela) e onda štošta možeš mačku o rep.
    a da izbor treba biti odgovoran i informiran, pa naravno.

Sani1612 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pozdrav curke..da vam odgovorim..ja baš spadam na Sv.duh i kćerkicu sam tamo rodila.Ne živciram se više,bila sam kod svog gina na uzv,sve je ok,on je sve napisao
    u trudničku tak da za tjedan dana idem gore na uzv.

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Sani1612 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke..da vam odgovorim..ja baš spadam na Sv.duh i kćerkicu sam tamo rodila.Ne živciram se više,bila sam kod svog gina na uzv,sve je ok,on je sve napisao
    u trudničku tak da za tjedan dana idem gore na uzv.

ne traže potvrdu, rodila sam 8.7.2010. i supruga nisu tražili iako smo imali (Čak duplu, išli prvo za sina 2007. pa sad i za kćer )

Minda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moram pohvaliti mladu babicu Anu (crna duga kosa u rep) stvarno super babica, porod mi je bio ekstra brz (20 minuta) a ona je pomogla da ne puknem... Bebe ne hrane dohranom, i to rade samo iznimno na velike i stalne zahtjeve majke te uz upute o važnosti dojenja za bebu.
    Gužve prošli tjedan i nisu bile, bilo je čak i praznih kreveta. Dan kad sam došla bilo je 17 otpusta, a kad sam odlazila 5. Dakle ovisi o danu...
    Hrana je ok, ali tko izbjegava npr. mahunarke teško da će jesti jer su tamo od 3 dana 2 dana bile mahune, jedan dan za ručak a drugi za večeru...
    Otpusti su 3 dan s tim da se dan poroda računa kao nulti dan za vaginalne porode...

WC papira i sapuna ima, čisto je... jedino što nema tople vode cijeli dan već samo ujutro... bebe se odvode oko 8 ujutro i vraćaju ih oko 9:30 h
    Dojenje se potiče, za mame koje su odlučile dojiti idealno okruženje, u suprotnom djeluje frustrirajuće (vidjela cimericu iz prve ruke, odlučila je ne dojiti blizanke, te se svaki dan ubjeđivala s osobljem i molila da bebe nose na dohranu...)... Sestre dolaze kad ih se pozove, i naprave što se od njih traži... slobodno zvonite pitajte, tražite pomoć/savjet ako vam treba...

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

a kak je sa spavačicama? Imaju gore ili nosi svoje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •