-
O čovječe. Pa, tko si ti da sudiš Boga? Da li će možda komad gline reći onome koji ga je oblikovao: "Zašto si me tako učinio?" Ili, zar lončar nije vlastan učiniti neke posude za plemenitu svrhu, a druge za manje vrijednu?
Ivana Zg, nikad nemoj zaboraviti da Bog ne nanosi bol, patnju... to nanosi Sotona... Bog voli sve ljude; lijepe, ružne, dobre, loše, pametne, glupe... uostalom, što mi znamo koja je granica?
Nedavno sam bila kod vl.Ramosa, imala sam velikih problema s meni jako bliskom osobom... Nikako nisam mogla uspostaviti pozitivan odnos, ta osoba me blatila, omalovažavala a sebe je prikazivala kao vjernika i kao preobraćenu osobu koja je svakodnevno na misi, ujutro meditira i bavi se hagiterapijom. Nikako nisam mogla dokućiti kako ta osoba može biti preobraćena? Zar takve osobe nebi trebale biti dobre, zar nebi trebale imati onaj sjaj u očima? Vl. Ramos me upita da što mislim kakva bi ta osoba bila da nije probraćena? Nadam se da ste shvatile poantu...
I ono što bi ti ja definitvno preporučila da ideš u CDP na hagioterapiju, meni je pomoglo i jedva čekam da mi beba malo poraste da krenem ponovno.
Pikula, svaka čast... Ja sam to sad proživjela tek s trećim djetetom, i to tek nakon rođenja... Nema tog posla, izlaska, putovanja.... radi kojeg ja više nebi bila kod kuće uz svoje klince... Naravno, radim i svari koje su meni gušt i koje me ispunjuju al nikako se nebi više mogla naći u situaciji da radim 10-12 sati dnevno i da ih ne vidim. Oni su meni najvažnija karijera i ja ću biti najsretnija ako ih izvedem na pravi put...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma