Drž se!Proći će!
Doći će dan kada ćeš se veseliti, gugutati, pjevati - e onda će se okolina upitati što to jekao mene MM neki dan
Drž se!Proći će!
Doći će dan kada ćeš se veseliti, gugutati, pjevati - e onda će se okolina upitati što to jekao mene MM neki dan
E da, naišla sam na neki tekst koji me rasplakao, jer sam se sjetila onog dana u bolnici nakon samog poroda, kad su mi dijete prvi put doveli u sobu i stavili na prsa da doji. Taj trenutak nikad neću zaboraviti, a ni taj osjećaj...
Tekst: Postoji trenutak u životu žene,ljepši od nje same, nježniji od najnježnijeg pupoljka, bijelji od najbijeljeg snijega i oblaka. Trenutak kada je svaka suza zlatna, kada svjetlo obasja dušu,...a nestane mraka...Trenutak kada znamo da možemo, kada smo istovremeno i nježne i jake, kada ugledamo oka dva-NAJMILIJA...Trenutak kada postanemo MAJKE...
Draga tako je slično bilo i meni, sve su to hormoni, proći će. Ja sam se probudila jedno jutro nakon mjesec dana i sve je bilo super, depra je jednostavno nestala. Držim ti fige da i tebi što prije bude bolje!
Zvjerka, prejaka priča! Svaka čast tom doktoru
Amandice, bit će sigurno boljeveć to što pišeš o tome kako se osjećaš sigurno ti pomaže da središ osjećaje i misli.8