Kejt, mislim da kako si ti bila jako aktivna tako nisi ni osjetila bebicu da se miče! nadam se da se mala mrvica javila! meni bi se obično javila nakon malo čokolade!
sretna put, i dobar provod draga!
Boxica možda sada ipak nije vrijeme za to! ipak to otvara još uvijek jako friške rane, a tebi draga treba ipak mir! tvoja bebica je sada najbitnija, i ništa ju ne smije ugroziti!
nisam bila skužila odmah, sorry, pa čestitam na dečkiću!ajme koliki frajeri ovdje! pod hitno treba jedna curka! samo neka mali frajer raste! mazi bušeka!
Choco sretno u čet na pregledu! i meni je sve teže, dignem se ujutro jako rano da odem s Kokom u šetnju, i obavezno putem moram malo sjesti jer ne mogu dugo šetati! danas smo išli u 7.15. i već je bilo jako toplo! još malo draga moramo izdržati i onda ćemo se konačno upoznati s našim bebolincima!
bublica, misliti ću na tebe i slati puuuuuno ~~~~~~~~~~ da što prije malo srčeko zakuca pod tvojim! zato ovo ljeto dobro napuni baterije! jedva čekam jesen da nam krenete objavljivati vaše pluseke!
Tibi kak je bilo na trač partiji? baš bi voljela da se jednom sve nađemo!
bambus, ajde nam se javi! dugo te nešto nema, jel sve ok?
svima šaljem puuuuuuuno pusa! baš mi je drago da nam je živnulo malo ovdje!

ajme koliki frajeri ovdje! pod hitno treba jedna curka! samo neka mali frajer raste! mazi bušeka! 

. Samo da mi zbog toga ne odgodi postupak u 9.mjesecu.

meni je tlak dobar, s obzirom na ove vrućine, čak super (110/75). trenutno me ovdje vode jedan stariji doktor i jedna mlađa doktorica (koja me porodila s Matkom, i jaaaaako je draga, i odličan liječnik). danas smo popričali malo o porodu, slažu se da bi mogli probati prirodno, ako budem imala trudova, i krenem se otvarati, ako ne, idem na carski ( u petrovoj su me odmah htjeli na carski, zbog prijašnjeg). uglavnom, super sam zadovoljna! da i zatvorena sam!