Rosa...

prije svega, tehnološki višak, jedini nastavnik određenog predmeta u školi, može postati jedino ukoliko mu se ukida predmet.
ravnatelj i ja obavljamo dvije različite funkcije u školi i oboje smo na neodređeno. uostalom, daj malo pogledaj i onaj link što je čokolada ostavila.

zatim, u ovom slučaju, ne igra ulogu jesi li član sindikata ili ne, jesi li samohrana majka ili nešto treće...naime, ti si valjda mislila na zabranu otkaza bez prethodne suglasnosti sindikalnog povjerenika. dakle, nije ni da se ne može dati, već o tome mora biti obaviješten sindikalni povjerenik ili vijećnik (čl. 32 kolektivnog ugovora).

i konačno, ugovor na neodređeno u školi nije baš neki tamo papir preko kojeg se u slučaju nužde tek tako može preći (kaže sindikalna povjerenica i samohrana majka)
uostalom, kad sam dolazila (prije 6 godina) na to radno mjesto raspitala sam se što me čeka i pouzdano znam da ravnatelj neće nazad. jer ne može. (makar, znam da on to niti ne želi....Tibet, Indija, Sai Baba, Dalaj Lama, šamanizam, budizam i hinduizam su, ruku na srce, i meni zanimljiviji od prosvjete)