masnica, tvoj prvi post na ovoj temi kao da sam ja napisala, potpuno isto....
beba 2 mjeseca,nocu je ok, ne zalim se, kupanje oko 8-8,30, dojenje i onda lagano u san (obavezno prije toga se mora malo izvristati ,a ja jos ne znam zbog cega to radi ) do 22h zaspi. U toku noci se probudi jednom oko 3 ,i onda pred jutro oko 5,6,samo jede u snu i nastavi. Kako svane tako se budi svakih sat vremena, pomalo jede i opet spava, i tako do 9...e onda pocinje nered...ne zna se ni kad jede ni kad spava,i tako cijeli dan. Cak nece ni vani da zaspe u kolicima, voli da se vozi, ali ne zaspe, a ako smo bas u duzoj setnji onda pocinje nervoza,itd, tako da nemam volju bas ni puno izlaziti s njim , jer znam sta me ceka...

Dojim ga na zahtjev, i sad ne znam je li vrijeme da se tu nesto mijenja, imam osjecaj da nikad nije ni gladan ,a ni sit, stalno bi jeo pomalo i spavao pomalo, mozda je tu problem? Nocu je podoj i po pola sata , a danju najduze 5 minuta,i to uz coktanje sto nocu nikad ne radi...(sve sam probala,mijenjati polozaj, nema soor,uzme fino dojku ali on jednostavno cokce) i mislim da se ne zasiti,osim sto podrigne taj nagutani zrak kao veliki .
Ima li neko rjesenje za nas,pliiiiz?