Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: Koliko spavaju bebe

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

kod nas je večernje spavanje oko 9, pola 10 pa do nekih 8, pola 9 (sa bezbroj noćnih buđenja trenutno). zatim ima spavanje 2 sata nakon buđenja nekih 45 min i onda još jedno popodnevno nekih 3 sata nakon ovog jutarnjeg sna. to spavanje bude dulje (oko 2,5 sata). doduše, nama je ovaj ritam s nekim sitnim izmjenama zavladao negdje od Kostinog 5. mjeseca. kad je bio manji išao je kasnije spavati (oko 23 iako je već u 20 h pokazivao znakove teškog umora), puno ga je teže bilo uspavati i danju i noću. sada mu treba max 15 minuta (nošenje+pjevanje navečer, a preko dana sisanje ili kolica ako smo vani)
    iz mog slučaja puno bolje i dulje spava od kada je veći

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anamix prvotno napisa Vidi poruku
    kod nas je večernje spavanje oko 9, pola 10 pa do nekih 8, pola 9 (sa bezbroj noćnih buđenja trenutno). zatim ima spavanje 2 sata nakon buđenja nekih 45 min i onda još jedno popodnevno nekih 3 sata nakon ovog jutarnjeg sna. to spavanje bude dulje (oko 2,5 sata). doduše, nama je ovaj ritam s nekim sitnim izmjenama zavladao negdje od Kostinog 5. mjeseca. kad je bio manji išao je kasnije spavati (oko 23 iako je već u 20 h pokazivao znakove teškog umora), puno ga je teže bilo uspavati i danju i noću. sada mu treba max 15 minuta (nošenje+pjevanje navečer, a preko dana sisanje ili kolica ako smo vani)
    iz mog slučaja puno bolje i dulje spava od kada je veći
    ovako je i kod nas otprilike (samo nesto ranije spavanje pa time i budenje), s tim da ova 2, 2 i pol sata se isto milijon puta probudi tako da ili moram biti u blizini i cim se mrdne krenuti pjevati ili je dizati pa uspavati (okej to su 2-3 min, ali opet). a nekad i dati sisu u meduvremenu. nikako da to pospoji u jedan komad. a ako ne odspava sve to bude nemoguce nervozna vec oko 4, 5 popodne.

mara68 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bebonja ima devet mjeseci. Navečer ide spavati oko 22.30 i spava dvanaestak sati, znači, do pola 11, 11. Noću se budi tri puta, nekad više, rijetko manje, samo mu se nekoliko puta dogodilo da odrapi od 11 do 6 - 7, ali sam se ja tada ipak budila i u čudu ga gledala i slušala diše li (malo paranoje ne škodi). Popodne spava dva do tri sata i još predvečer u kolicima odrijema pola sata. Uglavnom, velika je spavalica što nama odgovara jer smo i ja i mm takvi Neko vrijeme smo pokušavali pomaknuti večernje spavanje na ranije, ali bezuspješno. Kupali smo ga u 8, a nakon toga smo se valjali satima po krevetu dok ne bi zaspao. To je trajalo 2 - 3 mjeseca i onda sam shvatila da se uzalud trudim.Bez obzira na dnevno spavanje nikada ne zaspi prije 22 h. Dogodilo mu se par puta da ne spava preko dana pa opet navečer zaspi u pola 11. Sve u svemu, ja sam jedna dobro naspavana mama

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •