Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sali avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cranky čestitam
    Tini čestitam
    Cure želim vam urednu i školsku trudnoću.

Moja trudnoća je nažalost završila missed ab. i kiretažom tako da me ponovo stavite na listu čekalica koječega.

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj sali prvotno napisa Vidi poruku
    Moja trudnoća je nažalost završila missed ab. i kiretažom tako da me ponovo stavite na listu čekalica koječega.
    Sali tako mi je žao, samo ti želim da smogneš snage za dalje, nažalost upoznala sam kakav je osjećaj izgubiti bebicu, znam kako se osjećaš i znam da ćeš naučiti živjeti s tom boli

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sali žao mi je !

Svaki put kad čujem tako nešto, srce mi se stegne. Pored svega što proživljavamo, još i to!

Sela umirem od straha ovaj put! Zbog prijašnjih iskustava, svega se bojim i koliko god sam sretna što je postupak počeo, nekako sam sva u grču i izmišljam sto različitih scenarija šta bi moglo poći krivo (uz naravno one koji su se već dogodili)!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Sali žao mi je !

Svaki put kad čujem tako nešto, srce mi se stegne. Pored svega što proživljavamo, još i to!

Sela umirem od straha ovaj put! Zbog prijašnjih iskustava, svega se bojim i koliko god sam sretna što je postupak počeo, nekako sam sva u grču i izmišljam sto različitih scenarija šta bi moglo poći krivo (uz naravno one koji su se već dogodili)!
    Dragicka,sto si dobila za supresiju?Koji ti je protokol sad?

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    sali žao mi je
    Natalina puno ~~~~~~za hrabru mrvicu
    pikalici suzzie~~~~~~za dobar rast folikula
    Tko nam je još u akciji?
    X
    Citiraj runi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala svim dragim curama na lijepim riječima, još samo da sve bude u redu sa mnom. Nakon carskog reza ostalo im je posteljice, za ne vjerovati, pa sam već bila na dvije kiretaže, nadam se da je kraj, iskreno se nadam...
    điiz nadam se da je kraj

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Dragicka,sto si dobila za supresiju?Koji ti je protokol sad?
    Gonal, za početak dvije ampulice dnevno, kasnije cetrotide, ali više ću znati nakon uvz u nedjelju!

Ovaj put me peru skroz čudne emocije, imam osjećaj kao da sa svakim novim postupkom vjerujem sve manje u uspjeh, a opet očekujem puno. Baš sam smotana, to je valjda od hormona, tako objašnjavam i umanjenje inteligencije za min. 50 % u trenutku ulaska u ordinaciju i razgovora s dr.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

i naravno, cure hvala na dobrodošlici i podršci! Svima vam šaljem !

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gonal, za početak dvije ampulice dnevno, kasnije cetrotide, ali više ću znati nakon uvz u nedjelju!

Ovaj put me peru skroz čudne emocije, imam osjećaj kao da sa svakim novim postupkom vjerujem sve manje u uspjeh, a opet očekujem puno. Baš sam smotana, to je valjda od hormona, tako objašnjavam i umanjenje inteligencije za min. 50 % u trenutku ulaska u ordinaciju i razgovora s dr.
    Hi,hi,hi,uobicajena pojava..nista novo!Meni ponekad isto kao da kamen lezi u grlu.Draga,sretno s pikicama i jedva cekam izvijesce sa UZV u nedjelju!!!!!Naravno da puno ocekujes,a to sto ti se cini da svakim postupkom sve manje vjerujes u uspjeh-to je samo glas hladnog razuma koji ne da da poletis previse.Pa znas i sama!pusa

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ovo mi je jako poznato he he
    Denny, još malo pa prava akcija
    H2O čestitam

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pozdrav svima!!!

Čestitam od srca svim novim trudnicama, mamama i onima koje će postati navedeno
    Ne javljam se često jer nemam vremena uz moje dvije mrvice, konačno sam dočekala da ne stignem ništa drugo što i vama želim
    Mi napredujemo, imamo svaki po skoro 7 kila, smijemo se, gugućemo i veselimo se svakom danu...
    ...ja još uvijek nekako strahujem zbog tolike sreće, nisam navikla živjeti radost ...
    mislim na Vas često, pogotovo na moje " stare " forumašice i veselim se svakoj dobroj vijesti

mare157 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

sali

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •