Cranky čestitam
Tini čestitam
Cure želim vam urednu i školsku trudnoću.
Moja trudnoća je nažalost završila missed ab. i kiretažom tako da me ponovo stavite na listu čekalica koječega.
Cranky čestitam
Tini čestitam
Cure želim vam urednu i školsku trudnoću.
Moja trudnoća je nažalost završila missed ab. i kiretažom tako da me ponovo stavite na listu čekalica koječega.
Sali žao mi je!
Svaki put kad čujem tako nešto, srce mi se stegne. Pored svega što proživljavamo, još i to!
Sela umirem od straha ovaj put! Zbog prijašnjih iskustava, svega se bojim i koliko god sam sretna što je postupak počeo, nekako sam sva u grču i izmišljam sto različitih scenarija šta bi moglo poći krivo (uz naravno one koji su se već dogodili)!
Gonal, za početak dvije ampulice dnevno, kasnije cetrotide, ali više ću znati nakon uvz u nedjelju!
Ovaj put me peru skroz čudne emocije, imam osjećaj kao da sa svakim novim postupkom vjerujem sve manje u uspjeh, a opet očekujem puno. Baš sam smotana, to je valjda od hormona, tako objašnjavam i umanjenje inteligencije za min. 50 % u trenutku ulaska u ordinaciju i razgovora s dr.![]()
i naravno, cure hvala na dobrodošlici i podršci! Svima vam šaljem!
Hi,hi,hi,uobicajena pojava..nista novo!Meni ponekad isto kao da kamen lezi u grlu.Draga,sretno s pikicama i jedva cekam izvijesce sa UZV u nedjelju!!!!!Naravno da puno ocekujes,a to sto ti se cini da svakim postupkom sve manje vjerujes u uspjeh-to je samo glas hladnog razuma koji ne da da poletis previse.Pa znas i sama!pusa
Pozdrav svima!!!
Čestitam od srca svim novim trudnicama, mamama i onima koje će postati navedeno
Ne javljam se često jer nemam vremena uz moje dvije mrvice, konačno sam dočekala da ne stignem ništa drugo što i vama želim
Mi napredujemo, imamo svaki po skoro 7 kila, smijemo se, gugućemo i veselimo se svakom danu...
...ja još uvijek nekako strahujem zbog tolike sreće, nisam navikla živjeti radost ...
mislim na Vas često, pogotovo na moje " stare " forumašice i veselim se svakoj dobroj vijesti![]()