Stranica 40 od 63 PrviPrvi ... 30383940414250 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,951 do 2,000 od 3131

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 3

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tibi, jesi ti na VV kod L.?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

snješka da jesu to testovi za zgrušavanje krvi, to me moja gin. poslala da vadim jer sve moguće ostale pretrage evo već po drugi puta radim pa je htjela da i ovo napravimo za svaki slučaj i ona je sada kao i Kasum max. oprezna. Baš danas sam opet odnijela urin da naprave po sanfordu, a u pon.idem izvaditi opet urin, kks....a uskoro ćemo i briseve ponoviti!

Tibi držim ti najveće fige na svijetu, tvome plusiću ću se posebno veseliti!!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    Tibi, jesi ti na VV kod L.?
    Bila sam nekoliko godina, ali nisam više, prebacila sam se u Vinogradsku.

osijek
    curke hvala vam za podršku, puno mi to znači
    nadam se da ću idući tjedan znati nešto više
    puse svima

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

bzara još maaaaaaaaaaaloooooooooooo!!!!!! mislim da bi stvarno bilo lijepo da dobijete poklon za godišnjicu!

optimistična i ja se jako rastužim kad nam se netko ovdje pridruži...i znam da ti je ovo što ti sad svi pričaju vjerojatno neki SF, ali biti će bolje jednog dana...posložiti će ti se kockice prvo u životu pa onda u glavi...nekome se to desi prije nekome poslije, ali zagarantirano je svima!

Tibi od srca ti želim da konačno drugi tjedan dobiješ smjernice za dalje!
    kao što je mali Špiro bio najočekivanija beba na forumu tako je tvoj plusić trenutno najočekivaniji (mandy i višnjica no hard feeling!)

tko je na redu iza bzare? bambus?

svima!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxice ja mislim da je tako nekako. sad nam i choco moze svakog dana!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej drage moje!

Boxica, mislim da po terminu bi Choco trebala prije mene, ali to je sad na kraju sve relativno koja će prije!
    i onda prva poslije nas je bambus
    sad sam skužila da mi je godišnjica braka u četvrtak, to mi je malo preblizu! ja bi voljela da se rodi u 9.mjesecu. sad pričam kao da to ja određujem! bit će onako kako mišica kaže! ma samo neka ona sretno dođe na svijet, nema veze kada!
    Tibi, od sveg srca ~~~~~~~~~~~~~~ da idući tjedan krene! mislim da ćeš se odmah bolje osjećati kad znaš da se nešto događa!
    jedva čekam tvoj plusić! bit će to jedno ogromno slavlje na forumu!
    optimistična, ares
    svim curkama veeeeelika pusa!

mm ima danas roćkas, pa slavimo danas! valjda ću izdržati sve što smo isplanirali! ma naravno da hoću! ionako svaki dan landram okolo!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

optimisticna,tu smo jedna za drugu i kada ti je najteze pomisli da neko misli na tebe i da ima puno cura koje su imale slicnu situaciju...bice bolje,vjeruj.

bzara,i ja bih da bembo saceka bar do prvog septembra...onda bi krenuo u skolu sa 7 godina,a ne sa 6(o cemu ja kontam hahaha).Samo da dobro prodjemo i da bebe dodju zdrave,svejedno je kada,svakako smo pregurale najbitnije.

tibi,ja sam uvjerena da ces uskoro roza stvari da kupujes!

bambus,kako si ti?

Moj sin se vratio sa odmora,ne odvaja se od nas,naucio je dolje neke trikove pa nas kupuje kao malu djecu

pozdrav svima

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

boxica ma kakvi hard feelings , ja i onako kontam kako moram biti zadnja i sve ispred sebe ispratiti, jer ipak ja već imam dvoje prepreprekrasne djece, a većina vas nema
    svima držim fige da uspiju pa makar sve tri odjednom
    bzara, choco, još malo izdržite ovih 1-2 tjedna vrućina, pa će biti lakše čekanje
    pusica svima

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

choco pa mi smo relativno dobro. danas me je nesto malko trbuh bolio, kao neki grcevi.ajme sta sam se pripala. nisam znala sta je i zasto. i na trenutke je bio malo jaci pritisak. al eto, srecom, sve se smirilo. i jos da samo malo padne ova vrucina, bilo bi mi super. tebe mozemo ocekivati svaki dan! ali ipak bit ce kad mali bembo odluci......
    bzara samo ti pomalo danas, nemoj se ti nama puno umorit. i lipo se provedite.
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej cure drage, samo da vas pozdravim i pošaljem svima puno poljubaca.
    None nas je napustila prije par dana pa sam malo u out-u, bile smo dosta bliske, ali doživila je 90 godina zdrava, umrla tiho u snu, okružena najmilijima, smrt kakvu samo poželit svatko može. Tako da sam zapravo sretno tužna.

Jedva čekam vijesti o prvim komešanjima Bzarine curice i momčine od Choco, a onda pomalo i Bambus ulazi u to odbrojavajuče razdoblje
    Osijek kako si ti? Jeli se bebica rita?
    Tibi i Mandy vibram da se i kod vas dogodi plusić ili crtica. A kad smo kod toga gdje nam je crtica??? Nema je več jako dugo...

Ljubim vas sve, i čitam stalno, al eto nekako sam bezvoljna za duga pisanja.
    Špirić je super, veliki i jak, mi smo over the moon i non stop smo s njim, posvetili smo mu se 100% i ništa nije važnije od njega. Još uvijek je jako dobar, nije nešto posebno razmažen, ali se budi po noči puno i traži papat, pa sam ja još uvijek iscrpljena, a dohrana kao da je i nema, na prsima je jednako kao i prije. Al neka, znam da je to dobro za njega pa izdržavam.

i čekam dobre vijesti!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Roza skroz te kužim.Mi smo krenuli sa dohranom prije tjedan dana,ali ne siše ništa manje.Dapače,noćas je sisao opet kao novorđenče,svaka 2 sata,ne znam što mu je došlo.Pretpostavljam da je bio nervozan,jer dosta smo po gostima šetali zadnjih dana i treba djetetu sad malo mira.Jedina razlika je da poslije tog pondenvog obroka u kojem dobije kašicu spava 3 sata . Inače,ima neke faze nervoze oko jela,i nekad je tako histeričan(jer meni mlijeko ne curi već on mora malo vući da bi krenulo) da nema koncentracije uloviti cicu i poući da jede,već se dreči i ja ga umirujem dok se on ne umiri dovoljno da bi mogao jesti.Kao da je ljut na cicu jer ne teče iz nje kao iz slavine.Kašice idu super,jeli smo svašta,breskvu,jabuku,bananu i rižine pahuljice,sve je fino.Zanima me kako ćemo sa slanim,to ću sutra krenuti,recimo krumpir bi mogla... Već sad jede bolje nego što je Ema jela sa godinu dana.Evo pa pogledajte:
    Karlo papa

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sandra Karlo je tako lipi bebač, prekrasan je!
    Roza žao mi je zbog none..šaljem ti velike velike puse, a Špiri najveću
    Tibi kako si?polako se bliži 9 misec, u mojim si molitvama stalno..dao Bog da ostaneš trudna brzo
    trudnice naše držite se, uf još malo pa ćemo početi odbrojavati, kad nam stignu nove bebice
    ja i dalje strpljivo čekam kad će se kod mene nešto pokrenuti..ali još uvik ništa, ama baš ništa..i max me prestrašio par puta, čini mi se da teško podnosi ove vrućine pa ga tek kad padne mrak vodim vani u šetnju, tek onda malo živne, cili dan samo spava..
    puse svima!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

hej cure, evo i nas, u komadu!

Višnjice, bit će draga moja, samo polako! nekad treba proći vremena da stvari sjednu na svoje mjesto, ali zato kad jednom krene...
    neka te ne zabrinjava Maxić, i moj Koko preko dana većinom spava, a još je on kratkodlaki pas i super podnosi vrućine pa je prek dana sav bezvoljan i ništa mu se ne da! zato navečer kad živne! ja idem s njim u šetnju rano ujutro, i kasno navečer! preko dana ga samo izvedem piškiti, i uopće nije zainteresiran za šetnju preko dana samo me pogledava kad ćemo doma!
    Sandra, Karlo je super vam ide papanje! ma mali frajer zna šta valja!
    Rozice, jako mi je žao za baku! iako je lijepe godine doživjela, uvijek je tako teško oprostiti se!
    pusa velika Špiriću!
    bambus, mandy, choco veeelika pusa!

mi smo jutros bili na pregledu! sve je ok, nije bila moja doktorica koja je pravo i tako lijepo radi UZV, već je bio doktor! a on sve na brzinu, još mu se žurilo na porod! ali bitno je da je sve ok! meni je najbitnije da ju osjećam stalno, i da je jako aktivna i živahna! ionako već 3 mjeseca idem ama baš svaki tjedan na pregled!

za vikend smo se super proveli! cure moje slavili smo do 1.30.! samu sebe sam iznenadila! ali bilo je dolično! ovaj tjedan slavimo godišnjicu braka! ajme meni svaki tjedan je nešto! ali nije mi teško, imam energije da se koji puta zapitam kako te moje dvije nožice mogu to nositi!

ljubim vas sve!
    idem se malo odmoriti, dolaze mi gosti popodne!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Roza ja s nestrpljenjem iscekujem svaki dan da ću osjetiti pravi udarac, ali zasad samo onaj osječaj kvrge u stomaku i to više sa desne strane kad recimo mjenjam položaj ležanja ili sl., ali sad će to skoro!

Da se odmah pohvalim kako sam danas išla vaditi krv, došla u labos, a oni mene fino poslali doma jer trebam vaditi i urin, a oni nemaju danas vode. Tako da sutra ajmo ponovo i to morat ću biti tamo 2 sata jer trebam raditi i ogtt, a to traje 2 h.A one testove za zgrušavanje 1 radim ovdje, a druge moram u KBO.Tako da moram i sutra i prekosutra ujutro ranom zorom ustati, baš mi nedaju mira. A i petrova se bliži već u ponedjeljak opet u Zg. Vrijeme mi leti, nadam seda će tako brzo i kraj T doletiti jer imam osječaj da bi sada mogla početi paničiti jer se polako približavam sredini T.
    Jučer sam sjedila 1,5 h i poslije toga sam bila kao da me tramvaj pregazio, bole me prepone, stomak kao balon, a navečer su me guzovi bolili tako da zaključak svega je da sam se totalno odvikla od sjedenja i svega osim ležanja i onda me svaki put panika uhvati kad malo posjedim ili napravim koji korak pa me nešto štrecne, ato je sve jer se uopče ne krečem već sada skoro 4.mj.

Ne mogu vjerovati danas nam je 15+2 tt, a po petrovski 15+3 tt, držite nam fige da izguramo još toliko i koji tjedan više!

Roza moj termin je na Špirin rođendan, možda budemo zajednička slavlja imali, ali ako može radije na jadranu kod vas nego u ovoj pustoj slavoniji!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sandra,karlo je presladak,vec veliki momak,sjedi u stolici
    roza,zao mi je zbog bake.Moja je zivjela isto tako dugo,ali mi cesto padne na pamet sve ove godine i nedostaje mi njen miris i blagi glas....
    bzara,super za pregled!
    Ja sam isla danas svom dr i on me uvijek tako unervozi...
    U petak sam isla u bolnicu na ctg i oni kazu sve ok,iduci petak kontrola.Danas kod njega a on napise da imam manjka plodne vode,da u petak pokazem njegovu dijagnozu u bolnici.Ja ga pitam da li je bolje da odmah odem sutra...on kaze da nije kasno u petak.Naravno,meni sto misli po glavi....Jos je dodao da bi bolje bilo ovih dana da se porodim!Pa kako cu ja sad da uticem na to?!
    Tako dodjem kuci,rasplacem se odmah,te MM zovi dr da pita....lele koji sam panicar,vise sam dosadila sebi samoj.
    Uglavnom,on kaze da to nije strasno,da sam pred samim krajem trudnoce i da je najbitnije da osjecam pokrete bebe.Eto...sad jedva cekam da izadje,sve mislim nije mu fino vise kod mene u stomaku...

pozdrav svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme Choco draga, pa ne mogu vjerovati da su ti tako nešto rekli! kako ti možeš utjecati na to kad će se bebolinac roditi! draga moja, drži mi se! sigurna sam da će s malim mišom biti sve u redu!
    znam da nije lako, ali probaj se opustiti, mazi bušicu, pričaj s bebicom! bit će sve u redu, mora biti!
    ja šaljem hrpu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    osijek, ajme baš te gnjave! grozni su!
    draga moja za čas će proći pola trudnoće, i još malo pa kreću bebini udarci i nećeš se ni snaći već će se bližiti kraj! imam baš neki feeling da je dečkić ovaj puta! ma što god da je samo neka dođe živo i zdravo na svijet! a naravno da hoće!
    i draga moja, ne samo da ćeš dočekati još toliko, ma na kraju ćeš još i prenijeti!
    Tibi, jel znaš koji dan ideš na dogovor? ~~~~~~~~~~~~~ da se odmah dogovorite i krenete u postupak! a znam da će odmah biti dobitni!

gibam sada stižu mi novi gosti!
    ljubim vas sve!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

bzara ,kod tebe samo neka akcija ali to ti je dobra priprema za novo poglavlje zivota -biti mama ! Kako mi je proletila tvoja trudnoca, jedna od brzih, a znam da su tebi prolazili minut po minut, i sama sam se tako osjecala, a beban evo vec treci mjesec

choco, ma pusti te suplje, da je manjak vode, i da je neki problem ne bi te on samo tako pustio, na znam zasto pojedini dr-i imaju takav stav, kao da zele namjerno zenu preplasiti...ti si na samom kraju, beban se osjeti, sve je ok sad ti najmanje treba stresa...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

evo da se i ja malo javim
    Rozić žao mi je što vas je nona napustila. Šaljem tebi Špiri veliki utješni zagrljaj
    Osijek drži se draga, još malo i bebica će početi lupkati pa će sve biti lakše
    Bzarić ti si prava partijanerica, stalno nekuda ideš, ma to je super. I ja bih voljela imati takvu trudnoću.
    choco mislim da taj tvoj doktor previše radi paniku. Svaki put te jadnu splaši, a vidiš kako ste već lijepo dogurali i još malo bit ćete u zagrljaju. Drži se draga
    sandra tvoj karlo je pravi slatkiš i kako samo lijepo papa
    bambus draga šaljem ti velike puse kao i svim curama ovdje
    curke ja vam idem u četvrtak na dogovor. Mislite prijepodne na mene da uspijem odmah upasti u prvi ciklus i da bude dobitni.

i hvala svima što me bodrite, mandy, višnjica, bambus, bzara, rozić, osijek, boxica, ma svima odreda hvala. Ljubim vas
    Posljednje uređivanje od Tibi : 23.08.2010. at 23:46

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme Tibi moja misliti ću na tebe i slati vibrice od danas pa do četvrtka svake minute!
    evo odmah šaljem malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ma ja sam sigurna da će to odmah od prve upaliti! iduće ljeto ćete biti u troje! ja sam toliko sigurna u to, ma ono 100% !
    a72 draga i meni je proletilo! kad je počinjalo ljeto bilo mi je ajme meni tko će preživjeti cijelo ljeto, vrućine s trbuhom! a ono proletilo, i baš mi je bilo dobro ljeto! jedva čekam da se mala mišica rodi, ali mogu reći da sam stvarno uživala od kad smo prošli 30.tjedan!

joj cure Koko mi ima neku crijevnu virozu izgleda, svakih sat vremena ga moram voditi van, pa malo-malo pa ima proljev! a valjda će proći, mišić moj mali baš mi ga je žao!

ljubim vas sve, pusa velika!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

draga tibi ma bit ce u cetvrtak dobitni razgovor, i vidit ces da ce vas odma ubacit u postupak. mislit cu na vas,i molit za vas. saljem ti milion ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve kako vi zelite!
    bzara bas je kod tebe aktivno i veselo ovih dana. bas je to lipo, i nek vam tako i ostane. sad jos proslavit godisnjicu braka i onda cekat dolazak male princeze. kako se to lipo poslozilo!
    choco ma nemoj se ti uopce nervirat zbog doktora, oni nekad ne misle svojom glavom kad nesto idu rec, pa ljude izbace iz takta. bitno je da ti bembu osjetis, sve je to za 5. jos samo malo...
    sandra, karlo je pravi mali bombon!
    mandy, visnja, roza, a72, osijek, boxica......

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi mislim na tebe svaki dan i držim fige za četvrtak!
    sandra Karlo je presladak i tako je već narasao, ne mogu vjerovati!
    choco ne daj da te prepadaju, nekim doktorima kao da je to gušt kada izvale nešto tako, a kada vide da se uspaničišonda lijepo objasne da nije to tako opasno ni strašno, itd...kao da nisu to odmah mogli lijepo sročiti!
    bzara zavidim ti koliko si aktivna, i ja bih voljela tako bzže bi mi vrijeme prošlo, ali jednostavno me strah, ja sam najsigurnija u ležečempoložaju!
    Obavila sam danas te pretrage imogu vam reći grozno, morala sam popiti jedno 3 dcl neke slatke tekučine onako na prazan stomak i ništa nisam smila ni jesti nipiti sljedečih 2h ni kretati se i onda ponovo vađenje krvi. Bilo mi je tako muka od toga još mi se diže taj slatkiš, bljak, ja inače ne volim slatko, a ovo je slatko! Ali i to smo preživjeli, još sutra i valjda me neće više bosti, već su mi dosadili, dana su me triputa boli!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek neka si to obavila! ja sam isto morala raditi taj OGTT, makar moram priznati da sam bolje to podnijela nego što sam mislila (ja baš nisam slatki tip). ja sam to radila dok sam ležala u Petrovoj samo što su meni 4X vadili krv u 2h.
    draga moja vjerujem da je teško ležati u trudnoći! meni je hvala Bogu svaka trudnoća takva da sam do zadnjeg dana aktivna! samo je bitno da se bebica rodi živa i zdrava, a sve ovo se izgura!
    bambus, je jako mi je aktivno, sve me tješi koliko stalno nekud landram da ću lakše roditi! jučer sam shvatila da mi je još do termina ostalo nekih 20-tak dana baš mi je to nekako brzo došlo!

svima šaljem puse!
    gibam u šetnju s Kokom!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara bolje da si aktivna i u pokretu. bar svi kazu da se lakse rodi kad se dosta krece dok si trudna. i ja eto mogu dosta sama sa sobom na ovu vrucinu, i sva srica sta nisam tribala mirovat cilo vrime, malo mi je bilo dosadno dok sam molrala odlezat prvih 12 tj, al eto sve se da izdrzat, samo da se beba rodi ziva i zdrava. ja sam svaki dan kroz jutro na plazi, i osjecam se super. bude mi lakse izdrzat dan kad odem na plazu, nego kad ostanem doma. i eto, stvarno jos ti ostalo samo 20-tak dana, meni je tvoja trudnoca isto brzo proletila (uz tvoju i moja). bas i ja u cetvrtak moram ic vaditi OGTT , nadam se da ce sve biti super.ja jesam slatko tip, tako da meni nece to problem .
    kod nas pocela polako priprema za dolazak naseg bebaca, poceli smo pituravati kucu, polako se kupuju sitnice za njega, ma bas gustam, i jedva cekam dan kad cemo na s dvoje doci kuci.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

bambus, bzara baš vam zavidim što ste na samom kraju i meni su vaše trudnoće proletile, a valjda će imoja tako!
    Meni su rekli da mirujem, ali ne strogo mirovanje, nego normalno kretanje uz obavljanje kućanskih poslova, ali eto ja u strahu ne hodam nikud, ne sjedim, ne radim ništa ,čak se ni ne keksam iako mi nitko još nije zabranio. Jednom mjesečnoodem došogorice na 1h i eto to onda pressjedim i kad putujem u zg ili idem kod doktora...
    Ali ja se tako osječam nekako sigurnije pa onda bolje mir!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

osijek, draga moja bitno je da ti osjećaš mir, onda i tvoja bebica osjeća mir i sretna je! samo polako, jednom kad dođe mali mišić sve ćeš ti to nadoknaditi!
    samo neka se sretno rodi jedno divno malo djetešce i sve će ovo otići u zaborav!
    bambus, ja sam se sada šokirala! idem pogledati tvoj ticker i šokiram se u kojem si ti tjednu! pa draga pa još malo pa ćeš i ti doći u ovu fazu u kojoj sam ja sada, mogu svaki tren! ja sam nekako sebi u glavi posložila da si ti u drugoj polovici 20-tih tjedana! e bome meni je tvoja trudnoća jaaaako proletila!
    ne brini za OGTT, bit će sve ok! nije najugodnija stvar, ali nije ni neizdrživo! ja sam prije nego što sam popila tu ogromnu količinu glukoze sama sebi govorila: samo da se ne zbljujem! i onda si mislim prošla sam cijeli prvi dio onih odvratnih mučnina i niti jednom nisam povratila, i sada ak se izbljujem onda stvarno! ali eto prošlo je dobro!

pusa svima za laku noć!
    idem se sad otuširati i u krpe!

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bzara,još malo imat ćeš svoju bebicuu rukama,kako vrijeme leti
    osijek, samo to odmaraj i tebi će brzo proći,vjeruj mi
    drži te se cure bit će sve ok,

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Tibi samo jedan big hug za sutra! nadamo se lijepim vijestima! i naravno da svi mislimo na tebe!
    Posljednje uređivanje od Boxica : 25.08.2010. at 15:46

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a nije taj OGTT tako strašan, ali je meni tako došlo muka, a unutri zagušljivo pa mi se srce uzlupalo, ali onda je to prošlo. šta sam sve drugo prošla u toku ivf-a ovo je pjesmica, ali je gadno to slatko s...e!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bzara vidis kako je i moja brzo proletila, i ja nekad stanem , pa ne mogu virovat koliko sam vec tjedana "skupila"
    osijek brzo ces i ti doci ored kraj trudnoce, pa cemo zajedno s tobom cekati dan kad ces uzeti svoje sunce u ruke. vidis kako to sve brzo leti
    tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sta da ti pisem kad sve znas. mislit cu sutra na tebe
    ja sam ipak odgodila OGGT za ponediljak, dogovorila sam ujutro na plazu pa nakon tog malo napravit dir po gradu, u subotu idemu u svatove, pa da si nadem sta robe za obuci. a kako mi je pregled 1.9 u ginekologa, imam onda jos koji dan vremena.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Cure, ponesite limun za ogtt, lakše će vam ići limunada nego sam šećer.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Tibi, držim ti fige za sutra, sad nastupaju tvoji dani

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi mislim na tebe sutra!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutra!!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

aaaaaa baš ste drage Javim vam sutra što smo dogovorili. Puse svima

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

samo na brzinu da pošaljem hrpu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za našu Tibi!
    mislimo svi na tebe draga sutra! da odmah padne dogovor i da idući mjesec slavimo!!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ vrijeme nam je za novo odbrojavanje!
    Bambus baš si ih "skupila" mogu ti reč
    Bzarice još samo zeru, ne mogu dočekat da vidimo tu ljepoticu!
    Choco kako si ti?
    Osijek wow super za termin, slavit ćemo rođendane skupa, al u Slavoniji jer ti se i mi doseljavamo u kontinent, u Podravinu doduše, al bliže je nego Jadran

Poljubac svima, brišem u vrt dok malac spava.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Rozice, pa ti se seliš k nama!
    ne znam zašto, ja sam bila uvjerena da ste vi kupili zemlju negdje gore u Zagorju! gdje ste točno, blizu kojeg mjesta?
    Tibi, još malo šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    javi nam čim budeš mogla!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tibi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Tibi

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

samo brzinski da vam se javim jer znam da čekate
    cure vaše pozitivne vibracije su pomogle
    krećemo idući tjedan sa šmrkanjem i pikanjem

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jeeeeeeeeeeeeeeee jupiiiiii!!!!!!! bravo tibi

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

o tibi hvala dragom Bogu, jedva čekam
    kod mene promašaj i ovaj misec (ja mislim da ti tibi stvarno moraš prije mene ostati trudna, vidiš da mene nikako neće, to je sigurno zbog forumskog rasporeda i redoslijeda )
    pusa svima skupa, kod nas je opet 35* i svi se kuhamo
    ( Karlu,Špiri i Zeidu pusice od obožavateljice, preslatki i premedeni su )

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jupiiiii

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh! Dočekasmo i to napokon!!!

choco avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

super tiiiiiiiibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
    roza,dobro sam,sutra odoh u bolnicu na kontrolu,bas me zanima sta ce reci.
    Ocekujem i osluskujem,ali nema jos nista...nije momak jos odlucio da krene.
    mandy,ne biti tuzna!Uskoro ces i ti,imam osjecaj.

cmoka svima

Boxica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Tibi prvotno napisa Vidi poruku
    samo brzinski da vam se javim jer znam da čekate
    cure vaše pozitivne vibracije su pomogle
    krećemo idući tjedan sa šmrkanjem i pikanjem

one smajliće sa skakanjem ostavljam za početak 10 mjeseca kad ćeš nam prijaviti plusić!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ajme što mi je drago!
    ma ja sam sigurna da će to biti odmah dobitna kombinacija!
    ljube moja, samo pozitivno razmišljaj i vidjeti ćeš da će sve super biti!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi jedva čekam pozitivnu betu!!!!!!!!!! Napokon kreće akcija i kod tebe! Detaljno nas izvještavaj!
    Roza a kad već mora onda nek bude slavonija nije bitno, važno da imamo šta slaviti jel tako.

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tibi bravo draga!!!sad samo čekamo plusić ..samo polako i hrabro i stići će vam brzo najveća sreća !pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •