Joj, drage moje, skroz mi je krivo sto su vama pomaknuli pocetak stimulacije, jer to znaci da vi i ja vise nismo zajedno u postupku.
Ja sam jucer bila u Mariboru na UZ i prema planu krenula sa stimulacijom. Tako cu barem koji dan biti ispred vas i vjerojatno onda necemo imati priliku da se upoznamo, a bas sam se radovala tome.
Razlog odgode kod vas mislim da lezi u strajku zdravstvenih radnika koji prijeti u Sloveniji od 1. 9. Povod za strajk su vladine mjere kojima bi se smanjile place za prekovremeni rad lijecnicima. Zbog toga, koliko sam na brzinu uspjela shvatiti citajuci slovenske medije, od 1.9. mnogi lijecnici nece htjeti raditi prekovremeno...
Meni su u Mariboru rekli da nista ne brinem zbog ove situacije (za koju sam i saznala od njih) jer ce kod njih svi raditi onoliko koliko je potrebno da se postupci normalno odvijaju. Ali iz ovoga sto kazete vidim da ce i oni ocito sudjelovati na neki nacin u svemu tome...
Bez obzira na sve nadam se i zelim, jednako tako svima vama kao i sebi, da nas novonastale okolnosti ne pokolebaju u nasoj namjeri i uvjerenju da ce nam ovaj postupak biti dobitni!