tiki, evo me na podnevnoj kavi
cure, šišmiši provjereno donose sreću, vi ste sad ziher
suzzie, ~~~~~~~~
Nina-jedina čekalica testa (bete)~~~~~za bingo
Slovenke~~~~~
tiki, evo me na podnevnoj kavi
cure, šišmiši provjereno donose sreću, vi ste sad ziher
suzzie, ~~~~~~~~
Nina-jedina čekalica testa (bete)~~~~~za bingo
Slovenke~~~~~
Moj jučerašnji UZV pokazao je jednu cistu, folikularnu zaostalu od prošlog ciklusakoja je narasla do 25mm doc. P, hvala Bogu na ljudima koji čvrsto stoje na zemlji, odlučio je prekinuti stimulaciju jer bi očito još rasla a ja bih uzaludno primala menopure. Sada čekamo da cista pukne, a slijedeći ciklus sam na yasminu, a onda u listopadu sve ispočetka. Sva sreća da sam ovaj put išla s bratom a ne busom ne znam kako bih po onoj vrućini došla na stanicu.
Drage cure sve koje ste bile uz mene tiki_a, Jelena, Aleksandraj, Denny, Rozalija, Adikica, Goa, Blekonja, Crvenkapice (oprostite ako sam nekog zaboravila), hvala vam od srca, Denny draga, idemo dalje (nisam više na listi pikalica pa molim da...znaš već).
Evo sada jedna moja o znakovima, monogo puta smo čuli kako će te pratiti sreća ili će ti se nešto lijepo dogoditi ako te ptica pok....a, E sada to više ne vrijedi jer auto su mi toliko uneredile da je bilo najprljavije pred Citom, šta Citom u cijelom Splitu, neki dan me je također jedna sustigla, tako da od sada kad vas ptica pok....a, to ne znači da imete sreće nego lijepo otiđite kod ginekologa sigurno imate cistu na jajniku po mogućnosti folikulranu![]()
Uh matto žao mi je, ali odmah šaljem ~~~~~za dalje. ...Moram se i.Koliko vidim izgleda da je problem u prevelikoj količini sretnih znakova, tako i kod mene previše šišmiševa pa zato valjda ne uspijeva.
Jednom sam probala femaru i tada sam imala cističan folikul onaj veći, a drugi je otišao prerano. Poslije loš ciklus, zamjerila mi se totalno. Ali to je individualno...
Najprije čestitke Jim na uspjehu iz smrznutih js! Bravo do neba!
Matto draga možda svi znakovi ipak nisu uzalud. Vidim iz tvog potpisa da je s vama sve OK. Možda uz iako početnu stimulaciju ipak dođe do ovulacije. Folikularna cista ode sa m. i nije ništa opasno (imala je, no pri očekivanju FET pa ju je doc punktirao za vrijeme ovulacije, zajedno sa js). Ja navijam za kućnu radinost i nikad ne reci nikad!
Pikalicama mnoštvo vibri za lijepe folikule i js ~~~~~~~~~~~~~~~~
Nina držim fige za veeeeeliku betu ~~~~~~~~~~~
Matto žao mi je, ali u pravu si, bolje prestati kad uspjeh postupka postane upitan i napraviti to kako treba u listopadu!![]()
Tiki_a i ja bih isto rekla za folikule da su taman za štopericu, posebno jer sam prošli puta ovulirala prije vremena, međutim, uz to se još borim i s hiperstimulacijom tako da sam sva u komi i zato pokušavam prestati analizirati jer ću skroz izluditi.
Uglavnom, večeras štoperica i u ponedjeljak aspiracija, držite fige da folikuli izdrže!
sve vas ljubim!![]()
Suzzie2 i ovdje da ti zavibram za odličan nastavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
matto žao mi je zbog ciste ali mislim da je dr.dobro odlučio
suzzie2 držim fige da folikule budu mirne još dva dana
svima ostalima puno sreće![]()
Cure u postupcima sretno i uspješno!
Suzzie za tebe posebno
Nego, jel se računa ako šišmiš ispred prozora pleše neko vrijeme?
Ako se to pokaže istina, više ne vjerujem u rode![]()
Suzzie vibrice da folikulici budu poslusni.....sretno!!!
ja prosli put pred citom nasla djetelinu sa 4 lissta i kazem mm..ma dobitno, sigurno..i nis. Sada nasla kipic sv. Ante, pokupila ga kao sretan znak, koliko sam bila ushicena, ljudi okolo mislili 1000 EUR. Ajd vidjet cemo ........
Matto, a kako se nije cista nije vidjela na UZ prije dva dana ???
aleksandraj vidjela se ali je bila dosta manja tko bi rekao da će buknuti tako za dva dana
Meni se upravo tako desilo prosle godine, bas u ovo vrijeme, na pocetku postupka. I zanimljivo je da je takodjer sve bilo zatvoreno i pojma nemam kuda je sismis uletio u sobu! Tada sam prvi put u zivotu ostala trudna. Zato vjerujem da su sismisi zaista dobar predznak.
Naravno da se racuna!
Sretno u ponedjeljak s punkcijom!
matto zao mi je sto je ovaj ciklus tako neocekivano propao.Neka ti zato iduci bude onaj dobitni!
Jim, trudna si iz zamrznute jajne stanice? Vau, pa to je fantasticno!Cestitam na tom izvanrednom dogadjaju! Molim te pisi nam jos o tome na onoj temi o zamrznutim jajnim stanicama. Sve sto nam budes o tome rekla bit ce povjesni dogadjaj na ovom forumu, jer si ti prva za koju sada konkretno znamo da joj je to uspjelo.
tiki_a hvala na tvojoj paznji i evo ti jedna. Cekam onaj trenutak kada ces nam i ti javiti svoje vesele vijesti.
joj Denny baš sam se i ja nasmijala tvojoj priči, i ja imala neki dan bliski susret sa šišmišom ja i frendica sjedile vani i nešto nam je brzo proletilo pored glava a ona se sva uskomešala, ja sam komentirala vidi lastavica a kaže ona ma kakva lasta - šišmiš. Nisam pojma imala da donose sreću, hm jel se računa i na otvorenom?
Ja bila neki dan u Viliju na konzultacijama i dr mi je dao terapiju bromergon i za TSH one pilule i preporučio mi da si dajem Choragon kroz sljedeća 2 ciklusa i to po trećinu inekcije to je valjda da se potakne uspavale folikule, baš me interesira jel bude što bolje.
Jim to je stvarno veliki uspjeh sjećam se tvojeg slučaja ti si imala jako puno jajnih stanica, hajde da je barem i bilo nešto od toga baš mi je drago.
Svima puno ~~~~~~~~~~~za dalje
pridružite mi se uz kavicu, čaj ili voćni sok....sutra kreće stimulacija u mb za rujanski postupak, pa neka nam je svima sa srećom! ~~~~~~~~~~~
matto,~~~~~~~~~~~~~~~za se cista povuče čim prije!
suzzie2, ~~~~~~~~~~~~za lijepe js!
nina30, ~~~~~~~~~~~~~~za trocifrenu betu!
mali mimi,~~~~~~~~~~~~~za uspjeh kod vilija!
denny,~~~~~~~~~~~~da nam ti prva objaviš trudnoću u ovom nizu! eh, da je meni barem trunka tvoga optimizma![]()
ivica_k, hvala za nezaobilaznu jutarnju. Usput ću te potpisati i poslati ti bezbroj~~~~~~~~da ovaj postupak bude dobitan
![]()
sa zadnjim danima ljeta kreće MPO sezona..cure (i dečki,naravno) neka svima bude plodna jesen... ~~~~
Jim
matto znam da je grozno kad moraš prekinuti ili odgoditi postupak ali sve ima svoje zašto..mi smo odgodili postupak za mjesec i nešto jer zbog mećave nismo mogli na konzultacije pa eto...valjda je baš tada i trebao biti..
suzzie2 ~~~~ za punkciju
aleksandraj nek bude treća sreća, ma nek bude i dupla,
ivicak i ostale Mariborke.. nek vas bude na kraju postupka barem dvostruko više..
a čekalicama da vrijeme što brže prođe i nek brzo osvane jutro trocifrene bete
a svim ostalimai još ~~~~~ za po potrebi
Drage cure,svima po potrebi sto im treba,a posebno Suzzie sretno danas na aspiraciji!!!!Jedva cekamo vijesti!!!
Matto,Ivica_k,Aleksandraj,Tiki_a![]()
Posljednje uređivanje od Sela : 30.08.2010. at 09:07
evo me natrag u civilizaciju nakon 2 tjedna.
Vidim da ima puno novosti pa će mi trebati vremena da sve isčitam.
Za sada svima puno ~~~~
molim prebacite me u On-GO
Pozz, evo prijavljujem početak pikanja, vidim da se tu svašta dešava, puno novih avatara i bebicaNisam uspjela naći post od Jim, a vidim da je trudna, jel išla u postupak ili? Ne mogu zaboraviti onaj njen strašni opis punkcije brrr, eto, svanulo joj je sunce, konačno, čestitam
![]()
Prebacujem se u čekalice transfera, jeee, napokon.
Aspiracija prošla ok, jajnih stanica mislim 8 (meni dosta), sutra dobivam upute za dalje.
Ono što me zanima je da li je koja od vas imala bolove nakon aspiracije? Ne pikanje, nego baš bolove?
Svima kojima treba šaljem puuuuuno pozitivnih misli!
Zauzeta dobro došla među pikalice!
Suzzie super za 8 JS, drzim fige za dalje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Ja sam nakon 2. punkcije imala bolove sve do transfera, taman sam mislila na transferu reci dr da sumnjam na hiperstimulaciju, ali se sve bilo smirilo. Ako ti potraje reci dr pa ces vidjeti sta ce ti reci.
ja sam imala bolove još poslije bete, smirilo se tek nedavno.
sve je to individualno.
sretno za transfer, suzzie!!! i mene je bolilo skroz do bete onda se počelo malo smirivati.
ja danas bila na uzv, dva mala srčeka kucaju, jedna mrva je velika 9mm, a druga malo manja. sve je ok, za tri tjedna opet
beba.2, bravo za!!!
Prijavljujem i ovdje da sam dobila lijekove i za cca 2 tjedna krećem s pikanjem! U Petrovoj lijekova ima, i nije nikakva frka... bar za sad...da ne ureknemo!
Suzzie, Zauzeta i sve ostale cure u postupcima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sela,!
Ajme koliko puno cura u akciji!!!! Svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitne postupke!!!!
Snekica neka ti je ovo dobitan postupak! Vibram od srca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Svim ostalim curama u akciji želim puno sreće, bezbolne punkcije, super tulume i labu i OGROMNE beturine!!! Neka nam jesen bude plodna.
MM i ja idemo u postupak u 11. mjesecu, kad ambrozija prestane trovat i temperatura padne još koji stupanj....
Ja s VEEEELIKIM uzbuđenjem danas čekam svoju prvu folikulometriju!
Da vidimo što je učinilo 15 menopura i 21 decapeptyl!
Ma bit će sve ok, MORA!
Vidim da je akcija počela, bravo curke, svima šaljem puuno vibrica!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Listu ću srediti sutra.
Denny ~~~~~~~~~~za lijepe vijesti na UZV, čekamo nestrpljivo izvještaj
beba![]()
Snekica~~~~~~~za dobitni
nina, kad je beta? šaljem ~~~~
Zauzeta~~~~~~~~ua pikanje
suzzie2~~~~~za transfer (kad je?)
svima još malo ~~~~~~za sve što treba
Suzzie nam danas ostala u Petrovoj,hiperstimulacija eskalirala..Drz nam se Suzzie!!!
Suzzie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti brrrrrzooo bude dobro da obaviš transfer!
Šumskovoce, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoj dobitni u 11/2010
poslužite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba!
Da ne nabrajam redom, jer ću sigurno nekog izostaviti!
Moj doktor danas pogledao u monitor, zazviždio i kaže: "Fiju-brijuuu!"
Ima ih preko deset, otprilike jednako na obe strane, kaže dr. ni previše, ni premalo, taman - SAVRŠENO!
Nisam mogla vjerovati, HVALA VAM NA ĆAROBNIM VIBRICAMA, ovo je prekrasan start, i reakcija koju sam mogla samo poželjeti!
Nastavljamo polako dalje u pozitivnom duhu, u petak novi uzv, u ponedjeljak ili utorak punkcija!
I naravno da će bit sve u redu!![]()
Bravo denny![]()
biti će sve odlično ovaj put
svim ostalima također šaljem puno pozitivnim misli
ja još čekam i čekam i upucat ću se od čekanja,nervoze,....strah me otići vaditi krv ranije,a isto tako ne usudim se ni test napraviti mislim da ću čekati do iza nedjelje,utrogestan još koristim prošli put nisam di dočekala betu prokletnica stigla prije katastrofa tako da se mislim što ću bacati pare za bezveze na test .........
suzzie2 zelim ti da se HS smiri do transfera i da transfer prodje kako treba.
Denny bravo, bravo!Samo tako neka se nastavi i dalje.
NINA30 koji ti je dan nakon AIH?
Ja sam danas 3. dan na stimulaciji i bas sam nekako sretna sve ove dane. Poput Denny. Bit ce da je nesto dobro u zraku.![]()
Dennyodlično
Nina30 ovo mi smrdi na pozitivnu ß
Svima ostalima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za sve što vam treba![]()
Aurora* samo tako nastavi, ja sam isto tako bila ful nekako pozitivna cijelo vrijeme
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~ da je to to![]()
Aurora, AIH-i mi je rađen 20.8.
cranky meni smrdi na čir na želudcu...prije će biti to...non stop sam na rubu suzu nemogu uopće funkcionirati..
Suzzie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude uredu a svima ostalima za šta god im treba(puno vas je trenutno u akciji pa nemogu sve pohvatat).
dennydo neba za tebe i da znaš imam neki stvarno dobar feeling!!!!
cmooook
1. mj.2010
NinaB prirodno (nakon 1X AIH)
Cuceta – 1 stimulirani ICSI Split (nakon 3X AIH)
ž od boy – 2 stimulirani ICSI VV (nakon 1X ICSI)
Maiela – prirodno (nakon 3X AIH)
marta26 prirodno (nakon 2X stimulirani ICSI, 1X klomifenski ICSI)
2. mj.2010
Simby – 1 klomifenski ICSI – Vili (nakon 1X stimulirani ICSI)
Elli – prirodno (nakon 6X IVF bebica )
Blondy1 – 1 stimulirani IVF VV
DinciP – 3 stimulirani ICSI Vinogradska (Nakon 2X stimulirani ICSI, 2X Prirodna ICSI)
Duga56 – 2 IVF
Tarolina - 3 stimulirani IVF SD (nakon 6X AIH, 4X prirodnih IVF, 2X stimulirani IVF)
nina09 – prirodno (nakon 2X AIH, 2X stimulirani IVF)
blondy1 – 1 stimulirani ICSI VV
diabolica - 1 stimulirani IVF KBC RI (nakon 4X AIH)
Vinalina – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X stimulirani ICSI, 6 > prirodnih IVF)
3. mj.2010
Rozalija – 2 stimulirani ICSI Maribor (nakon 5X AIH, 1X stimulirani ICSI, 2X FET)
Suzanaab – 1 stimulirani ICSI Maribor
malena2 – stimulirani IVF Cito Split
Ginger – 1 stimulirani ICSI Vili (nakon 1X prirodni IVF, 1X stimulirani ICSI, 2X stimulirani ICSI – mala princeza)
Weather – 3 stimulirani IVF VV (nakon 2X AIH, 2X klomifenski IVF)
Arkica – 4 polustimulirani ICSI Vinogradska (nakon 1X AIH, 2X stimulirani ICSI, 3X prirodni IVF)
Ketty28 – prirodno
Fatamorgana – 1 stimulirani IVF Istanbul
mia – stimulirani IVF Prag
Goa – 1 stimulirani ICSI Cito
Mimek – stimulirani IVF
tanjack36 – 1 stimulirani IVF VV
ines31 – stimulirani IVF SD (nakon 3X prirodni IVF)
adriana_d – prirodno (nakon 2X AIH)
pčelica2009 – 7 stimulirani IVF Maribor (nakon 1X stimulirani ICSI, 5X stimulirani IVF, 1X FET)
4. mj.2010
ketyy – stimulirani ICSI Maribor
zvijezdica2 – stimulirani ICSI Prag
agility – 1 AIH SD
Anana1 – 3 stimulirani ICSI SD (nakon 2X klomifenski ICSI)
Mikulica stimulirani IVF VV
Blekonja – 1 femarski ICSI Cito (nakon 1X stimulirani ICSI)
Vaka – 1 stimulirani IVF Vinogradska
Korny77 – IVF SD
Karla 1980 – 4 ICSI Maribor (Nakon 3X ICSI, 2X FET)
talia7 – ICSI Prag
mazica79 – prirodno (nakon 1XIVF)
5. mj.2010
diana – 1 stimulirani ICSI Cito
LEELOO77 – 2 stimulirani ICSI Prag (nakon 1X stimulirani ICSI)
Frka – stimulirani IVF VV
Angel1 – 7 stimulirani IVF VV (nakon 2 stimulirani IVF, 2X prirodni IVF, 2X klomifenski IVF, 1X AIH)
Coolerica – 2 stimulirani ICSI Postojna (nakon 1X stimulirani ICSI, 2X AIH)
BOZZ – stimulirani IVF SD (nakon 3X AIH)
barbyRI – prirodno (nakon 1X ICSI)
nena3beba – stimulirani ICSI Prag
betty – DAIH (nakon 1X AIH)
Vali- FET Maribor
Hello Kitty – 2 stimulirani IVF (nakon 1X IVF)
6. mj.2010
Amly – 3 stimulirani IVF Njemacka (nakon 2X IVF)
Zeljana – stimulirani ICSI Slovenija
osijek – 2X stimulirani ICSI Petrova
bebica2009 – 8. IVF Vinogradska (nakon 1 stim., 4. prir. I 2. klomif.)
draga – 4. FET VV(nakon 3 X AIH, 1X IVF, 3X FET)
enya22 - prirodno (nakon svega i svačega)
čupko 1 - 2. stimulirani IVF VV
kika84 - 1. stimulirani ICSI Prag
Natalina - 3. stimulirani IVF MB
venera21 - 5. AIH Vinogradska
7. mj.2010
sandric - 1. stimulirani IVF MB
evelin - 1. stimulirani IVF SD
issa11 - 2. IVF Cito (nakon 1 stim. IVF)
Sanjička - prirodno (nakon 1 stimulirani IVF i 2 prir. IVF)
petra30 - 4. prir. ICSI, Vinogradska (nakon 3 x ICSI)
marti78 - 2. FET Prag
vesnare - 3 polustimulirani ICSI Cito (nakon 2X FET, 2X ICSI)
gričanka - ? IVF, Prag
beba.2 – 2 IVF (nakon 1X AIH, 1X IVF)
8. mj.2010
AnneMarry – 1. stimulirani IVF, SD (nakon 5XIVF)
Cranky – 1. stimulirani IVF Rijeka
tini – 4. stimulirani IVF Rijeka (nakon 15 prir/klomif. IVF, 3 stimulirana IVF )
Jim - 2. IVF (iz odmrznutih js) SD (nakon 2 AIH, 1 stimulirani IVF )
lastavica1979 – prirodno
Naša lista
Čekalice bete ~~~~~~~~~~~~~~~~
NINA30 - 05.09.
Čekalice (F)ET
suzzie2
Čekalice punkcije
Opa
AIH, Prirodni IVF,ICSI
Pikalice
Denny
Aurora*
vita22 ?
ZAUZETA
CorinaII
Klomifenke/Femarke
Šmrkalice i ostale supresije
On-GO
medena8
andream
ivica_k
maca2
dudadudaduda
mare157
bugaboo
matto
aleksandraj
Tia
Snekica
Hrabrice/Čekalice koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Deja2, nellyxy, miška, ANKARA, dim, zubica, marti_sk, ninatz, didicro, Mary Ann, zelimo_bebu, Acitam, curka, Sonja29, nena3beba, tonili, franka76, kata1, negra, Livija2, extreme, dariaaa, TeddyBearz, pippi, tikica, Biene, pujica, Andreja, sany22, tia_16, s_iva, Mariel, nini, Tayra, maya3, sissy, ponedjeljak, Fragola, Katarina, snjeska_ , gaia, philipa, necija mama, nestrpljiva, ana@zm, ella roo, AB7, nini, Patientia, danijelica, Madonna, philipa, Weather, Ana39, Ella03, luce_st, Mimi333, Kinki, Ljubica, gianna, Glorija, nirvana, Jill, Orline, Dadica, Reni76, Dodirko, Gabi, miška, bambus99, BLIZU, Jelena, Rene2, gianna, mišicalara, Dim, Capka, mušica, nata, missy, višnja, Kraljica18, Dusica1, maya3, amariya, molu, ZLATKA, nela., mrnjica, viky, regina78, sissy, Gosparka, ovnica29, Bebel, Ambra, Umma, IRENA456, Iva77, bernadette, simbi, linalena, choko, metkovk@, wewa, Bernadette, Tibi, Miss July, “tina”, TWEETY77, Ljubica, mala garava, Teodora, Ici, Splicanka, Mmaslacak, Draga, Kaća, tisa, Shanti, Andy, frka, Ksena28, molu, acitam, BHany, Amyx, RuzicaSB, Pato, dani39, Kika83, Točkalica, tigrical, jo1974, zedra, dir, Strumpfica, TwistedQ, Ameli, Narnija, Natica, Elena-mk, Missy, ivana83, bubble_71, yasmina, nina1, gupi51, sivka, mare41, Vikki, Gabi25, Juliette, ninocka28, pinny, Marina27, Lilly, ž od milivoj73, sivka, Ti, luna1, duba13, MAJONI974, Tuzna, Cortina, AuroraBlu, nataša, Kikla123, Miki76, marta7, zlatica, Romanica, modesty4, Cannisa, innu, Zeena, bublica3, Gizmos, Missixty, AnaK, n&a, Snow.ml, m arta, ivkica28, Gargamelica, Tigrical, Iberc, Marnie, Iva Mia 2009, Šiškica, Mimimuc, sumskovoce, tiki_a, dani82, Sbonetic, Mia Lilly, Vojvođanka, Pimbli, rose, Mia74, Sanja1, trunčicabalunčica, crvenkapica77, ogla, mravak, mini3, tlatinčica, klara, Pinky, skandy, loks, mrkvica84, nokia, zrinkič, kik@, mimi81, Bab, taca70, pirica, sany 7, đurđa76, kiara79, sali, centaurea.in.spe, kandela, venera3, mirna26