Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3737

Tema: Potpomognuta u SLOVENIJI

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    fresia avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Cure upravo sam saznala da mozda nece biti nista od postupka, u ponedjeljak bi navodno trebalo stici zvanicno obavjestenje.
    Nemam rijeci, ne mogu prestati plakati...
    Poslije toliko cekanja i nadanja, uopste ne znamo sta i kako dalje

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    moj prvi uzv je (tek) u srijedu, 08.09. u 16:30, ambulanta Nova Vas
    Hm, sasvim je moguce da ce to onda biti i jedini UZ prije punkcije . Ja racunam da bi mi drugi UZ trebao biti u srijedu pa se mozda ipak vidimo.

Citiraj fresia prvotno napisa Vidi poruku
    Cure upravo sam saznala da mozda nece biti nista od postupka, u ponedjeljak bi navodno trebalo stici zvanicno obavjestenje.
    Nemam rijeci, ne mogu prestati plakati...
    Poslije toliko cekanja i nadanja, uopste ne znamo sta i kako dalje
    Potpuno shvacam tvoje razocarenje. Maribor nam je ovdje pojam pouzdanosti, da bi se nasli u situaciji kada ne znamo sta ce biti s nasim postupcima u koje smo vec krenuli...

Obzirom da se ovo desava na drzavnom nivou i ja se nadam da ce se stvari brzo rijesiti i da ce se uskoro opet sve vratiti na normalu. Ali, bojim se da je odredjena steta vec napravljena...

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

čitam sta pišete i ne mogu vjerovati , meni je u četvrtak sestra Jasna poslala mail da je na bolovanju i da mi se javi tokom vikenda jer još nisam primila protokol a naručeni smo za 11 mjesec , neki dan kad sam zvala javila se neka druga sestra i kao sve je ok . Sad vidim da se ipak nešto događa ... nadam se povoljnom rješenju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •