Cure upravo sam saznala da mozda nece biti nista od postupka, u ponedjeljak bi navodno trebalo stici zvanicno obavjestenje.
Nemam rijeci, ne mogu prestati plakati...
Poslije toliko cekanja i nadanja, uopste ne znamo sta i kako dalje
![]()
Cure upravo sam saznala da mozda nece biti nista od postupka, u ponedjeljak bi navodno trebalo stici zvanicno obavjestenje.
Nemam rijeci, ne mogu prestati plakati...
Poslije toliko cekanja i nadanja, uopste ne znamo sta i kako dalje
![]()
Hm, sasvim je moguce da ce to onda biti i jedini UZ prije punkcije. Ja racunam da bi mi drugi UZ trebao biti u srijedu pa se mozda ipak vidimo.
Potpuno shvacam tvoje razocarenje. Maribor nam je ovdje pojam pouzdanosti, da bi se nasli u situaciji kada ne znamo sta ce biti s nasim postupcima u koje smo vec krenuli...
Obzirom da se ovo desava na drzavnom nivou i ja se nadam da ce se stvari brzo rijesiti i da ce se uskoro opet sve vratiti na normalu. Ali, bojim se da je odredjena steta vec napravljena...
čitam sta pišete i ne mogu vjerovati , meni je u četvrtak sestra Jasna poslala mail da je na bolovanju i da mi se javi tokom vikenda jer još nisam primila protokol a naručeni smo za 11 mjesec , neki dan kad sam zvala javila se neka druga sestra i kao sve je ok . Sad vidim da se ipak nešto događa ... nadam se povoljnom rješenju