Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 251 do 300 od 461

Tema: Home made igračke - od ideja do fotki

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nema na cemu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

curke jesam ja vas pital ašta da radim sa plišancima - koji nam ne trebaju a žao mi ih baciti?
    pa je netko rekao nek punjenje metnem u jastuke ili tako nešto? ajme ne znam di je bil ata tema! uh!

uglavnom našla sam super ideju - la la la
    dakle razreže se šav na guzi -plišancu, ne djetetu!
    povadi se punjenje, onda se unutra ubaci pijesak, kamenje ili neki veći kamen i zašije se! e sad je to plišanas uteg - koji može služiti da podboči knjige na polici! a?

jel smijem staviti sliku ili moram link na sliku?
    a slika je u mom kompu! čak da nešto smislim!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

evo mede koji drži knjige!

medo drzi knjige

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja nisam našla te marabu boje za gumiranje
    ponudili su mi u trgovini neke puffy što se napuhuju fenom, koštaju 25 kn 10 boja
    je li netko probao, valjuju li ili ne?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tina55 prvotno napisa Vidi poruku
    ja nisam našla te marabu boje za gumiranje
    ponudili su mi u trgovini neke puffy što se napuhuju fenom, koštaju 25 kn 10 boja
    je li netko probao, valjuju li ili ne?
    to je super cijena
    puffy govori da bi se mogle napuhati - ali nisam probala i ne znam koje su to!

ključić je sa Tulipima radila i bila zadovoljna a meni se te nisu napuhale nikako! ma tko će ti znati - aj kupi i probaj pa javi!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bobice, medo je divan! Već sam bacila oko na neke plišance koji mi samo skupljaju prašinu

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Bobica prvotno napisa Vidi poruku
    to je super cijena
    ključić je sa Tulipima radila i bila zadovoljna a meni se te nisu napuhale nikako!
    Nakon malo dužeg isprobavanja i korištenja, ipak nisam zadovoljna. Ne napuhnu se dovoljno, uopće ne daju dobar ABS efekt i ne mogu se prati na više od 30 C. Banana. Odustajem od misije gumiranja, kupujem gotove.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Bobica zgodna ideja sa medekom. Jesi razmišljala da tak odrežeš i izvadiš punjenje pa napraviš lutkicu za ruku i radite predstave doma.

Tina55- upravo sam ukrasila hlačice za vrtić sa Puffy bojama. Sušila sam ih prvo preko noći, a drugi dan sam ih grijala sa fenom. Trebalo mi je da skužim da treba jako bllizu prisloniti fen i da treba biti jako toplo da bi se napuhalo, ali kad je krenulo ispalo je super. No kad si već pri kraju sa bojom "oteliš" se dok iscrtaš nekaj ljepo. E sad, koliko bu izdržalo na odjeći i koliko pranja bu ostalo čitavo to bum vidla, ali efektno je.
    Kad se osuši,prije puhanja fenom, izgleda ko da je izgubilo boju,ali boja se brzo vrati.
    Evo slikice Puffya i jedna izbliza

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Inače od igračkica imamo novu gusjenicu od čepova koju navlači po dvorištu, i napravili smo tunel od kutije za u kuću. Još nije ukrašen, a i neda mi se. I ovak se zabavlja s "vratima" koja otvara i zatvara. Htjela sam još napravit prozore u obliku kockica koje ima i lopti pa nekakvu staru čarapu koja bi bila tunel za kockice i loptu pa da ih gura nutra i čeka da ispadnu iz toga, ali nisam još smislila kak to zakeljit na kutiju , a da ne počupa sve.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Puffy izgleda ko kolačić - mljac! javi kako se pere!

ja sam se skroz navukla na marabo 3Dlinere. ključiću kolike su vam nogice - pokloniću ti jedne oslikane čarapice, nove ću ti oslikati - ako nađem neke koje nisu roze
    nama je to zakon! ali moja mala ima nogu 23 i za nju više nema čarapica sa ABSom tako da je to meni jedino rješenje!

sandra - ja marabo napuhavam peglom! isto sam se otelila sa fenom i već odustala! ali kad stavim peglu na papir za pečenje - ulalalalal
    evo marabo prije i poslije

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Cure, svaka vam čast!!

Može kakve instrukcije iz kreative??

Ali i ja polako napredujem.. moram se pohvaliti, napravili smo MINI SLING

Nije baš skroz gotov ali je u uporabi.. Ringovi su nam plastične narukvice koje je Sara dobila za roćkas.. Neki dan smo ponosno šetale, ja sa Lucijom u slingu, a Sara sa svojom bebom
    Posljednje uređivanje od klaudija : 07.09.2010. at 23:39

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

super ideja klaudija
    joj ja jedva čekam da se moja Buba počne onak baš z apravo igrati sa lutkicama - oblačenje i presvlačenje!
    sad je u fazi prenošenja sa jedne strane na drugu i voli kupati bebu u vrtiću u nekoj kadici - to nemamo doma!

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma imaš sigurno.. Naša kadica je bila kutija za cipele.. Sara svojim amijenja pelene redovito, ali ne oblači ih, uvijek su gole.. A sa tim slingićem mi je preslatka kad šeće okolo, i točno radi što i ja kad nosim malu..

A u postupku sam izrade kutijice za špangice, nakit i ostale sitnice.. Bit će to mali ladićar od kartona i kutija od sladoleda..

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam se skroz navukla na marabo 3Dlinere. ključić kolike su vam nogice - pokloniću ti jedne oslikane čarapice, nove ću ti oslikati - ako nađem neke koje nisu roze
    nama je to zakon! ali moja mala ima nogu 23 i za nju više nema čarapica sa ABSom tako da je to meni jedino rješenje!
    Pa mislim da smo tu negdje oko 18/19. Hvala ti

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Prijavljujem da Puffy leptirić na hlačicama nije preživio prvo pranje. MM morao čistiti filter

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bobice- danas idem preko Trga i Frankopanske i imam jaaaako malo vremena, a htjela bih kupiti te marabo 3D linere pa plizzz ako znaš gdje ih na tom potezu ima za kupiti? Jel ih možda drži ona knjižara ( Tisak ) u Frankopanskoj???

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem da Puffy leptirić na hlačicama nije preživio prvo pranje. MM morao čistiti filter

bobice kak je s marabo?

nije mi problem očistiti filter ali vjerujem da dio ipak ostane i na robici pa da to onda više nikak ne zgleda.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ajme joj jadna!
    mi bi bacili mašinu jer ne znamo očistii filter - ali to je za drugu temu!

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku
    bobice- danas idem preko Trga i Frankopanske i imam jaaaako malo vremena, a htjela bih kupiti te marabo 3D linere pa plizzz ako znaš gdje ih na tom potezu ima za kupiti? Jel ih možda drži ona knjižara ( Tisak ) u Frankopanskoj???
    ja sam ih kupila u kemaku - vukovarska blizu autobusnog kolodvora - ne znam za druge!
    joj da ti bar ja mogu kupili i donjeti negdje ali danas ne stižem ni ja!

ajmo redom svi kod mene na vikend crtaonicu!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bobice kak je s marabo?

nije mi problem očistiti filter ali vjerujem da dio ipak ostane i na robici pa da to onda više nikak ne zgleda.
    ja perem do 60C i ok se drži!
    ali kad je mama oprala na 90 jedan bodi - hihi mogu reći da mi dijete ima novo ime na bodiju - hih otpalo jedno slovo!!!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

bobice kak je s marabo?

ja perem do 60C i ok se drži!
    ali kad je mama oprala na 90 jedan bodi - hihi mogu reći da mi dijete ima novo ime na bodiju - hih otpalo jedno slovo!!!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo, marabo 3d linera ima u Kustošiji i trenutno su na akciji. Tuba ( ne znam od koliko ) je 9,98 Kn. Bobice jel te tubice dolaze u više veličina ili je samo jedna? jel ova cijena po boji povoljna? Navodno nema svih boja ali valjda bu se našle 4-5 za početnika

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

to je super cijena - ja sam vidjela smao one od 25ml - i koštale su oko 24kn!

ali to su 3Dlineri - kao za crtati linije iz tube - ako trebaš prekriti veće površine to su onda 3d boje - i nanose se kistom - i 50ml košta 25kn! one su u staklenoj teglici sa crnim plastičnim poklopcem!

gdje je ta akcija? Kustošija je velika - daj neki mig prema kuda da krenem!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

kak misliš kistom???? ako hoću na npr. majici nacrtati kitty kaj mi točno treba i u kolikoj mjeri?
    stavit ću ti link di su.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ne možeš kitty i peppu jer smo se mi prvi sjetili - hihihih - šala!
    za kitty ti treba - jedan crni liner i neka roza boja za mašnicu i haljinicu
    ja sam kitty radila linije crnim linerom a bojala iznutra običnom bojom za tekstil 15ml 9,90kn - i fora je ispalo jer je liner bio 3d a iznuta sam unutar tih linije farbala tom rozom mašnicu i ljubičastu haljinicu!
    a možeš i mašnicu raditi 3d -
    i ako uzmemo da je mašnica i haljinica iste boje trebaju ti samo 2 boje! i još će ti puno ostati - neće se potrošiti na jednu kitty!

ja sma radila sve na bijelom bodiju a kitty ima bijelu facu pa je to bilo ok
    samo što bijeli body traži češće pranje i na višoj temperaturi pa to moraš paziti

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

a koju boju za tekstil? isto u hobby art dućanu?? nisam još ni počela ( ni nabavila ), a već mi je tlaka

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma to ti je sve na istom mjestu - jedan liner, jednu boju - sve u sitom dućanu - ako nema te boje obične - uzmi liner rozi i popuni sa njim - onda ti ne treba kist
    kist uzmeš djetetu iz paketa za likovni - ako nema bojaj sa štapićima za uši - nemoj u hoby dućanu kupiti kist jer će te koštati više nego te dvije boje zajedno!

važno je da ne potrošiš puno novaca za prvi put dok ne vidiš kako ti ide i kako ti se sviđa a kad se navučeš onda moraš imati i žutu za sunce i zelenu za livadu i ........... sve!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

http://www.nb-net.hr/

eto tu ih ima, ako zoveš provjeri od kolko su ml i dal se stvarno isplati

ja sam bila prije 15-20 dana i sve ono kaj sam gledala mi se činilo malo preskupo, ali s obzirom da i tak nisam imala s čim usporediti cijene osim svojim zamišljenim nisam od koristi glede isplativosti

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bobice- zanemari onaj link , sad je bila frendica i ispostavilo se da nije 9,98 ( kak su meni rekli na telefon ) nego prvo 19,98 pa na kraju 18 i nešto, ukratko očito ni sami ne znaju koje su im cijene . Sad mi je krivo kaj sam frendicu maltretirala da mi ide tam kupiti boje. Od ljutnje na kraju nisam ništa niti uzela.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pih! zloće jedne!
    tenks kaj si javila , ja taman gledam kada i kako da si to povežem jer mi uoće nije usput!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pih! zloće jedne!
    tenks kaj si javila , ja taman gledam kada i kako da si to povežem jer mi uoće nije usput!

ma da su te cijene uzela bih ti ja, meni je to relativno blizu, samo mi nikako nije danas odgovaralo ići tamo ( a kad ja nešto želim onda to želim odmah ) pa sam zato maltretirala frendicu

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ključiću - gotove su ti čarapice
    javi se na pp sa adresom sretnog dobitnika!

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

curke jel netko topio popucane pastelice u kalupima za kolačiće?
    ja sam postala ovisna - ja čak kupujem pastele da bi ih slomila i topila u raznim oblicima - jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    imam zvjezdice, srca i krugove jeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

zna li netko jel oni silikonski kalupi za led iz Ikee koji idu u duboko smrzavanje smiju ići u pećnicu?!?!?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

kako topis?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

stavim u pećnicu na 250stupnjeva i mljaaaaaccccc

cinderella avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

zna li netko jel oni silikonski kalupi za led iz Ikee koji idu u duboko smrzavanje smiju ići u pećnicu?!?!?
    i mene to zanima!
    BoBice, a u čemu si do sad topila i jesi li lako vadila iz kalupa?

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

u kalupima za muffine iz konzuma
    4 komada 19,99 - rade odličnoooo
    vadi se super lagano samo nek se dobro ohladi i tadam imaš kolačiće koji pišu!

evo malo slikica
    pastelice

srca i zvjezdice

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Danas je mm opet moju ideju pretvarao u djelu,a radi se o štafelaju za slikanje. http://public.fotki.com/MalaJana/tafelaj-30-9-2010/

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

stella - WOW!!!
    izgleda vrlo jednostavno ali nekima od nas - toliko nemoguće za izraditi!

bravo svima! klinci su sretni vidim!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

O da,baš su se razveselili,ali vjerojatno se ja ipak više svemu tome veselim,njih to brzo prođe.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ma ja mislim da ih ovakav štafelaj nikada neće proći - stvarno je poseban
    još dugo će se oni igrati slikara i škole!
    Posljednje uređivanje od Bobica : 30.09.2010. at 22:51

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Evo još da ubacim slike drvene kuhinjice,jer sam se sad konačno sjetila toga.
    http://public.fotki.com/MalaJana/kuhinjica-drvena/

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ajoj, raspametila sam se na ovu kuhinjicu

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj, raspametila sam se na ovu kuhinjicu
    i ja
    predivna je

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

a i štefelaj je mrak, to ću napraviti sebi

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

baš su se dobro zabavljali radeći kuhinju. jedva čekam kad bude i V. mogla aktivno sudjelovati u ovakvim projektima!

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala cure, ja bih stalno nešto "proizvodila", a jadan mm već šizi od mojih ideja,a s druge strane kad se primi posla,i ona jednako uživa kao i ja.Baš se nekako svemu tome radujemkao da sam ja malo dijete )

ssss avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Samo želim pohvalit boje koje su za sve od stakla do tekstila-odlično drže. Čaše več godinu dana pranja na ruke,a tekstil isto tako bez problema podnašaju pranje i na 60 tulip boje

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

da malo podignem temu i dodam par slikica onoga što je trenutno aktualno kao home made igračka u našem domu.

Kutija/tunel koja ima vrata za otvarati/zatvarati i rupe za umetati kocke i lopte i mali prozor.
    Nije baš reprezentativna jer mama nije našla vremena i novaca za ukrasiti je, ali funkcija je bitna u ovom slučaju. Obožava se uvlačiti u nju, zatvaratii vrata, ja stavljam kocke izvana u rupu, a ona ih vadi i vraća kroz drugu rupu. Ma uživancija. Osim toga to je i garaža za naš autić guralicu koja tek sad počinje dolaziti do izražaja.

Novi kutak za sjedenje od kolutova. Nemam pojma od kud mi, ali prave je visine - jedna za stolicu jedna za stol. Na stol sam samo zavezala debeli karton odrezan u krug da dobijem veću površinu pa sad nek šara i mrlja do mile volje.
    Boca s plinom je tu samo privremeno, ali je dobro došla za stabilizaciju stola dok ne preuredimo kuhinju (upravo smo u fazi renoviranja)
    Obožava sjediti za svojim stolom, a kako tek namješta guzu prije nego sjedne. Ma preslatko! To je super stvar za učenje doma onog što "mora znati" u jaslicama. Sad sam sigurna da zna sjest samostalno bez da fula stolicu i sjedne na pod.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

da malo podignem temu i dodam par slikica onoga što je trenutno aktualno kao home made igračka u našem domu.

Kutija/tunel koja ima vrata za otvarati/zatvarati i rupe za umetati kocke i lopte i mali prozor.
    Nije baš reprezentativna jer mama nije našla vremena i novaca za ukrasiti je, ali funkcija je bitna u ovom slučaju. Obožava se uvlačiti u nju, zatvaratii vrata, ja stavljam kocke izvana u rupu, a ona ih vadi i vraća kroz drugu rupu. Ma uživancija. Osim toga to je i garaža za naš autić guralicu koja tek sad počinje dolaziti do izražaja.

Novi kutak za sjedenje od kolutova. Nemam pojma od kud mi, ali prave je visine - jedna za stolicu jedna za stol. Na stol sam samo zavezala debeli karton odrezan u krug da dobijem veću površinu pa sad nek šara i mrlja do mile volje.
    Boca s plinom je tu samo privremeno, ali je dobro došla za stabilizaciju stola dok ne preuredimo kuhinju (upravo smo u fazi renoviranja)
    Obožava sjediti za svojim stolom, a kako tek namješta guzu prije nego sjedne. Ma preslatko! To je super stvar za učenje doma onog što "mora znati" u jaslicama. Sad sam sigurna da zna sjest samostalno bez da fula stolicu i sjedne na pod.
    super je kutija
    mislim da bi se i Maši to moglo svidjeti jer se počela provlačiti ispod stolica i stola
    a i stolić za sjedenje i stolica su preslatki
    što nisi Valentinu slikala među igračkama?

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

malo sam se kasno sjetila slikati. inače me fotić strašno zafrkava i moram ga moliti da napravi jednu dobru fotku. nemam pojma kaj mu je - Valentini je radio super , a onda odjedanput više neće pa neće!

Stranica 6 od 10 PrviPrvi ... 45678 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •