Pokazuje rezultate 1 do 50 od 461

Tema: Home made igračke - od ideja do fotki

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sandra-zvrk prvotno napisa Vidi poruku
    Prijavljujem da Puffy leptirić na hlačicama nije preživio prvo pranje. MM morao čistiti filter

bobice kak je s marabo?

nije mi problem očistiti filter ali vjerujem da dio ipak ostane i na robici pa da to onda više nikak ne zgleda.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku

bobice kak je s marabo?

nije mi problem očistiti filter ali vjerujem da dio ipak ostane i na robici pa da to onda više nikak ne zgleda.
    ja perem do 60C i ok se drži!
    ali kad je mama oprala na 90 jedan bodi - hihi mogu reći da mi dijete ima novo ime na bodiju - hih otpalo jedno slovo!!!

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo, marabo 3d linera ima u Kustošiji i trenutno su na akciji. Tuba ( ne znam od koliko ) je 9,98 Kn. Bobice jel te tubice dolaze u više veličina ili je samo jedna? jel ova cijena po boji povoljna? Navodno nema svih boja ali valjda bu se našle 4-5 za početnika

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bobice- zanemari onaj link , sad je bila frendica i ispostavilo se da nije 9,98 ( kak su meni rekli na telefon ) nego prvo 19,98 pa na kraju 18 i nešto, ukratko očito ni sami ne znaju koje su im cijene . Sad mi je krivo kaj sam frendicu maltretirala da mi ide tam kupiti boje. Od ljutnje na kraju nisam ništa niti uzela.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj tajchi73 prvotno napisa Vidi poruku

bobice kak je s marabo?

ja perem do 60C i ok se drži!
    ali kad je mama oprala na 90 jedan bodi - hihi mogu reći da mi dijete ima novo ime na bodiju - hih otpalo jedno slovo!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •