Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: DM - greška na računu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ajme ode tema na Ciciban.alli moram se nadovezati da neljubaznije prodavacice nisam dugo vidjela.bila sam u nedjelju u Garden mallu i jedva sam cekala da izadem iz njihovog ducana.
    ni mene nebudu vise nikada vidjeli jer su uzasno neljubazni a sada i citam kako su postali i nekvalitetni.

ps-zna li tko dali je moguce bez objasnjavanja vratiti proizvod i traziti novac natrag?imam te u nedjelj kupljene cipelice viska i nemam pojma sto cu s njima!

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    ps-zna li tko dali je moguce bez objasnjavanja vratiti proizvod i traziti novac natrag?imam te u nedjelj kupljene cipelice viska i nemam pojma sto cu s njima!
    to je iskljucivo odluka trgovine, tj. njihova dobra volja.
    moja sogorica i ja smo u 2 dana kupile isti biciklic (chicco 4 u1) mom sinu za rodjendan u Mulleru u city centru. nakon par dana sam otisla sa svojim biciklom i racunom, rekla da smo dobili dva i zamolila natrag novac. i dali su mi ga. s blagajne su pozvali neku voditeljicu da to odobri na kasi, ona je imala dosta ljutu facu zbog toga ali nije nista rekla.

dakle, mozes probati, ali po zakonu ako je sve ok s proizvodom ne moraju vratiti novac.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj anatom prvotno napisa Vidi poruku
    ajme ode tema na Ciciban.alli moram se nadovezati da neljubaznije prodavacice nisam dugo vidjela.bila sam u nedjelju u Garden mallu i jedva sam cekala da izadem iz njihovog ducana.
    ni mene nebudu vise nikada vidjeli jer su uzasno neljubazni a sada i citam kako su postali i nekvalitetni.

ak si kupila u cicibanu lovu nema šanse da vidiš

u tjedan dana sam reklamirala:
    tenisice s kojih su otpadala slova i tenisice na kojima jedno svijetlo ( ono žmirkajuće ) nije radilo. U oba slučaja u dućanu više nisu imali takvih, a meni se nije dalo šetati do drugog dućana. Uglavnom, lovu nisam dobila ali sam dobila bon koji sam još malo nadoplatila. Sad imam bon s kojim nemrem kupiti tenisice kakve curka hoće jer ih nema. Bilo bi puno bolje da su mi vratili keš, baš bih ih nahvalila , ovak nemam ništa bolje mišljenje. Inače, jedina dobra stvar tog dućana je prodavačica koja je bila ljubazna

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

e da, ja nisam kupila u Garden mall-u

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •