Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: DM - greška na računu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ksena28 prvotno napisa
    s tim da se u konzumu (pogotovo u turističkim mjestima) radi ljeti bez dana tjednog odmora, tako da nakon 3 mjeseca bez ijednog slobodnog dana ne očekujem osmijeh od uha do uha...

Malo OT al, kad će radit ako ne ta tri ljetna mjeseca?! Zimi, kad nema žive duše dosta odmaraju......

krumpiric draga - ja sam se nadovezala na boldano.....

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Malo OT al, kad će radit ako ne ta tri ljetna mjeseca?! Zimi, kad nema žive duše dosta odmaraju......

krumpiric draga - ja sam se nadovezala na boldano.....
    Evo šutim otkako je ovo napisano ali sad ću morat.... nisi u pravu. I to je to!
    Zimi nema niti sezonaca na ispomoći pa se opet radi jakim tempom.

Tema su problemi s greškama na računu pa da se vratimo na njihovo rješavanje... Mislim da je u redu da vrate pare jer najčešće te greške budu "logične" da to tako nazovem. Pobogu, 2 ili 22 kom nečega je velika razlika i nije teško shvatiti da je greška u pitanju, a ako već kupuješ 22 kom iz nekog razloga bi te zapamtili (bar ja).

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ja prezadovoljna cicibanom
    kupila cipke za 190 kn, mekane, slatke...taman do zime(??nadam se??)
    a što se dm-a tiče...dala podatke za karticu i mjesecima ju nisam dobila.ne kužim zakaj...inače usluga ok...

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

napokon netko s kime se se i ja moram složiti.Žena je doslovce puzala po podu za mojim klincem da bude sigurna da su cipke ok!

nelitza77 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Tresnjevka u srcu, srce 2500 km sjevernije

Početno

Mi "Cicibanke" uglavnom ne kupujemo u njihovim ducanima, nego u jednom malom ducanu u Samoboru (kad se ide uz potok od kina prema glavnom trgu, ne znam kak se zove) jer tamo cesto imaju cipelice 30% snizene i prodavacice su OK.
    Doduse i u njihovim sluzbenim ducanima se isto znaju naci stariji modeli na popustu, sto je kod "Froda" i "Bambija" dosta rijetko, a bome dati 3 ili 4x 400tinjak kn za nove cipele cijeloj ekipi i to par puta godisnje mi je puuuno previse
    Mislim, 400 kn mi je puno za dat i meni za cipele, a ja cu ih nositi sigurno vise od 1 sezone!
    Sto se tice DMa, uglavnom sam zadovoljna je kod njih se ne bune na vracanje stvari kad se zeznem s kupovinom (iako je danas teta na blagajni u Okickoj mogla biti i malo ljubaznija, ta nota prijekora "Kad mi niste ranije rekli..." mi je fakat krivo sjela, pogotovo nakon sto sam dosta kod njih potrosila!)

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ciciban...također sam prezadovoljna.Imam već povečeg dječaka i često navratim u cicban.Neki dan sam mu kupila cipele br.39 za 150 kn i to na preporuku prodavačice.Pa zar njoj nije u interesu da proda što skuplje?Inaće kupujem u centru grada i nikada nisam imala problema.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

registracija zbog pohvale tetama u dućanu...........i to obje za ciciban.

za nas koje smo ih ohrabrile da se registriraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •