gospodi sam uredno uplatila jer sam takva - valjda naivna, ali tako mi se svidjela ta cijela priča i ideja + uopće meni kao osobi ne bi palo na pamet takvo ponašanje pa valjda nisam o toj soluciji da mi ne vrati novce ni razmišljala. Ona mi je uredno potvrdila mailom uplatu i kao poslat će mi ugovor poštom te je nadodala da se u slučaju odustajanja vraća cjelokupan iznos. No, kada sam zatražila godinu dana nakon ona me naprosto ignorirala - ne odgovara na mail, ne javlja se na telefon, prihvati me za prijatelja na FB pa me izbriše u roku 2 h - mislim užas živi. Ja znam da se takve stvari dešavaju ali ja to u mom moždanom sklopu ne razumijem . pa daj budi čovjek pa reci sorry..blabla..evo sad nemam..bilo kaj nego ono - ja mrtva.. Inače nije ja sam se s Vernesom puno dopisivala, bila sam u Poppinsu i zato mi ti njeni postupci uopće nisu jasni. To naprosto nije Ok - ljudski. A onda kako da ja povjerim takvoj osobi moje dijete? pa malo je po pedagogiji Summerhill, a sad je Waldroski - dođe ti da se zapitaš? Velim, meni je žao jer ja sam bila spremna platiti te novce za njenu priču
Mi smo u tom vrticu vec drugu godinu i mogu sa sigurnošću reći da je klincima tamo super! Najčešće žele još ostati u vrtiću kada dolazimo po njih....