Pokazuje rezultate 1 do 50 od 255

Tema: Dan za danom- bespelenaši 6 mjeseci nadalje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    katepe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    kad otprilike to mogu očekivati?
    Ne sjecam se kad je to bilo. mi smo drzali pelenu dok nismo skuzili da nema pisanja nocu, a kad je to bilo pojma nemam. sigurno prije 8. mj. Mislim da to ima veze s dnevnim ritmom.
    to se i nama sve češće događa. što napraviti?
    Mi smo ju prestali stavljati na tutu. Imamo gumenu plahtu na koju ako bi se popiskila bi stavili podlosku. Morate sami odluciti. Meni je bilo isto tesko ju slusati kako place. Ali znam da je drugima to islo puno bolje. Evo da te utjesim - n. ima godinu i pol i nocas se ustala i otisla sama do tute (probudila nas je da joj skinemo hlace)

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj katepe prvotno napisa Vidi poruku
    Ne sjecam se kad je to bilo. mi smo drzali pelenu dok nismo skuzili da nema pisanja nocu, a kad je to bilo pojma nemam. sigurno prije 8. mj. Mislim da to ima veze s dnevnim ritmom.
    Ovo mi se stalno mota po glavi. Daj malo objasni kaj si mislila. Kakav je n. bio dnevni ritam?

katepe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ovo mi se stalno mota po glavi. Daj malo objasni kaj si mislila. Kakav je n. bio dnevni ritam?
    mislila sam na to da nam je sve bolje islo po danu. i ona je sve bolje kuzila da je tuta mjesto za pisanje i kakanje. ili u njezinoj verziji ponekad - kakanje u kutu iza ogromne plisane krave - znam da to ne zvuci kao napredak ali ipak jest - jer djeca s pelenama sjede na podu i kakaju. kako je to sve bolje razumijevala tako je i nocu manje piskila, dok jednostavno nije prestala. (kazem, kad joj se sad neki dan pisalo nocu, ustala se i otisla do tute, ali zapisavanja po nocu vec dosta dugo nema.)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •