Pokazuje rezultate 1 do 50 od 255

Tema: Dan za danom- bespelenaši 6 mjeseci nadalje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ili bolje nego da njega živciraš , valjda. Ne znam. Meni se baš malo prije žalio da je gladan i bilo mu je sila piškiti. Žalio se kad sam ga htjela dići, pa je piškio ležećki u posudicu. Ali nije se ispiškio do kraja, pa sam ga malo kasnije ipak trebala dići i taj put se nije žalio. Sad mirno spava, a ja radim...
    Nije ni njemu bilo drago kad sam mu nudila pišat, ali ne bi tak sad mirno spavao da sam ga zamotala u pelenu. Pretpostavljam.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kukica prvotno napisa Vidi poruku
    Nije ni njemu bilo drago kad sam mu nudila pišat, ali ne bi tak sad mirno spavao da sam ga zamotala u pelenu. Pretpostavljam.
    Evo, cijelu noć je mirno spavao u peleni sa, mislim, 3 buđenja za cicanje koje ne znam koliko je trajalo jer sam odradila u snu. Nije mu smetala ni pelena ni to što je popišan On toliko voli spavat da je to nevjerojatno. I ne voli kad ga se dira dok spava. Dosta malo spava preko dana (1-2 puta po max sat vremena, jučer, recimo, samo 40 min popodne!). Sad smo jutro odradili bez pelene uz jedan zapišanac minutu nakon što sam mu ponudila, nravno A za ostalo, morala sam pustit vodu da se opusti.

Nego, palo mi je na pamet. On sve silno hoće radit sam, možda i tu više ne želi pomoć (zato ne želi u pozu i ne javlja)?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Čini mi se da imaš pravo - želi SAM odlučivati o pišanju.

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj kukica prvotno napisa Vidi poruku
    Čini mi se da imaš pravo - želi SAM odlučivati o pišanju.
    No krasno Lijepo moje samostalno dijete. I kaj sad?

Osim što i dalje mislim da mu je to gubljenje vremena i odvlačenje od onoga što njega trenutno interesira (po noći spavanje, po danu igranje).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •