Dugo se već piše o tome, neke od vas su htjele slušati - dok su druge samo odmahivale na to da se na VV-u spremaju promjene.

Lučinger sad ipak odlazi u privatnike što je vjerojatno rezultat spajanja Merkura i VV-a, to je i sam govorio nekim pacijenticama da će otići u privatnike ako se bolnice budu spojile.

Ako se spoje bolnice, ja sam opet pak čula, da dr. Alebić to jedva čeka i otići će gore na Merkur. Što će biti s pacijenticama Lučingera? VJerojatno će i ta spojena varijanta na Merkuru imati dodatnog liječnika koji će preuzeti dio pacijentica. Kako se zove liječnik na Merkuru koji je radio također među ostalim IVF?

I po meni ima apsolutno mjesta panici, jer ne vjerujem da Alebić koji je inače imao manje pacijentica nego Lučinger preuzeti sve Lučingerove jer to fizički jednostavno ne može.

Ono što također treba provjerit i što će imati još većih posljedica je da li i Lana odlazi, u što ja iskreno apsolutno vjerujem, a ako i Lana biologica odlazi u privatnike, to će tek biti veća šteta jer će početi raditi neki no name početnici embriolozi.