Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Više voli tatu?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja moram na dodati,kada sam rodila drugoga sina,koji sada ima 2,5 mjeseca moj prvi sin( godinu i 2mjeseca) me više ne šljivi. Samo tata i tata. Tata je za sve. Sve se poremetilo.A zbog carskoga nisam ga smjela barem mi mm nije dao da ga presvlačim,nosim i sve u vezi njega,tako da smo ja i on bili odvojeni mjesec i pol dana. Koma. Kaj mislilte kak je meni! Znam da je razlika mala među djecom,ali ovo je koma za mene. Čak nije niti govorio mama jedno vrijeme,i tako je tata postao mama. Ima li koja takav slučaj? Šta ste napravile? Kada god mognem što više mu se posvetim kada imam vremena.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno Ne uzbuđuj se preveć

Citiraj TIGRICA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja moram na dodati,kada sam rodila drugoga sina,koji sada ima 2,5 mjeseca moj prvi sin( godinu i 2mjeseca) me više ne šljivi. Samo tata i tata. Tata je za sve. Sve se poremetilo.A zbog carskoga nisam ga smjela barem mi mm nije dao da ga presvlačim,nosim i sve u vezi njega,tako da smo ja i on bili odvojeni mjesec i pol dana. Koma. Kaj mislilte kak je meni! Znam da je razlika mala među djecom,ali ovo je koma za mene. Čak nije niti govorio mama jedno vrijeme,i tako je tata postao mama. Ima li koja takav slučaj? Šta ste napravile? Kada god mognem što više mu se posvetim kada imam vremena.
    Moja iskustva govore da su to faze i da ne treba dizati frku oko toga. Važno je biti konstantan u pokazivanju ljubavi i dijete će normalno reagirati na oba roditelja. U određenim situacijama će bit privrženiji ocu ali ne treba nipošto raditi nadmetalački duh. Čitaj i pjevaj djetetu čak od utrobe pa će imat osjećaj da ugodno provodi vrijeme s tobom. Ionako treba bit prijatelj djetetu kad odraste a do onda će promijeniti mišljenje sto puta o oboma.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •