Stranica 10 od 94 PrviPrvi ... 891011122060 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 4682

Tema: 39+ (Klub Q10)

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mimek, još samo 68 dana kako to brzo ide jednom kad počne...
    A i Gričanki nam za koji dan prolazi prvo tromjesečje... Kako ćete skupa šetat u 2011

rikikiki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam do kada primaju ... ja sam došla oko 8 i čekala do 9 i još uvijek su uzimali uputnice. Dođeš gore na endokrinološki lab na 2. kat, ostaviš uputnicu na pultu i čekaš da te pozove na šalter ... dobiš neki brojček i čekaš da te prozovu za upis i plaćanje ... onda opet čekaš za vađenje. Mislim da su bolje prošli oni koji su došli kasnije, ja sam čekala od 8 do skoro do pola 9, a neki su došli nešto prije 9 i bili na redu skupa samnom.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam do kada primaju ... ja sam došla oko 8 i čekala do 9 i još uvijek su uzimali uputnice. Dođeš gore na endokrinološki lab na 2. kat, ostaviš uputnicu na pultu i čekaš da te pozove na šalter ... dobiš neki brojček i čekaš da te prozovu za upis i plaćanje ... onda opet čekaš za vađenje. Mislim da su bolje prošli oni koji su došli kasnije, ja sam čekala od 8 do skoro do pola 9, a neki su došli nešto prije 9 i bili na redu skupa samnom.
    Točno, najbolje ti je doći malo prije 9. U svakom slučaju, 3x čekaš na red, ali ide brže nego što se čini

Mimek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    A i Gričanki nam za koji dan prolazi prvo tromjesečje... Kako ćete skupa šetat u 2011
    da, da... jedva čekam da i mi s vama odbrojavamo... nadam se da ćemo izdržati bar još 50-ak dana. Za sada sve bo. Šav drži, ali dete se okrenulo glavicom prema dole i viče: priprema, pozor....

kad te malo "proroštaju" odmah će se primiti. buš vidla.

sad će i tiki_a ostati trudna i krajem druge godine organizirat ćemo mi kavicu 39+babe i bebe

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sad nam je prva Tiki na redu, pa m arta, pa mare, a onda odmah ja planiram za njima. mene će slijediti taca i vikki još ove godine.... hm, i glacova je tu negdje, ne znam točno kad ona kreće, a mojca je u pripremama, ali računam negdje krajem ove godine...
    Ako sam nekoga zaboravila, nek se slobodno ubaci Mare, mogla bi nam složit listu da se možemo organizirati.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 20.09.2010. at 17:30

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Mimek prvotno napisa Vidi poruku
    i krajem druge godine organizirat ćemo mi kavicu 39+babe i bebe
    Genijalno !!!!

Cure, sretno... AuroraBlu, histero ti je vrlo lagana op, sve će bit OK, a raščistit će se situacija!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo je za jedan . ~~~~~našim trudnicama do kraja.
    Dakle Mimek, babe i bebe
    AB, Mislim da će Marnie biti u grupi trudnica sa mare41.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

babe i bebe
    Ne znam ni ja još listu, preksutra bilježim sve na papir, al znam da je prva nakon tiki glacova, ja dok dočekam pa onda lagano penzionerski na put, možda me i Marnie i mojca i još kogod prešišaju.
    Aurora, nadam se da ćete uspjeti sad sve zbehandlati, nema smisla čekati još jedan ciklus.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Treba mi uputnica za AMH?
    AuroraBlu, super ti je plan, pa neka se barem dio ostvari vec smo na konju.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

taca, ne treba uputnica, samo kune, šta ne ideš sutra?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma idem ali zbuni me ovo s uputnicama.Oprostite, napravila sam citav kaos oko obicnog AMH, hvala na svim informacijama.Danas mi je napet dan, pricat cu vam u srijedu.Prelazim u alternatice sto nisam mogla ni u snu sanjati, totalni zaokret.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Babe i bebe! Jako dobro!

Ja ne znam što ću sama sa sobom... nadam se prvom postupku krajem godine ako se željezo popravi. A danas sam počela brijati da bi bilo najbolje da odem do dr. R. i ranije, pa on me nije ni pogledao, da ako ima još nešto, bolje da skuži sad, a ne uoči postupka.
    Drugo... pomisao na posao me tjera u očaj. Najrađe bi dala otkaz, pa što bude.
    S jedne strane boostam željezo a s druge ga stres na poslu nemilo jede. Pijem Euthyrox, a od sresa na poslu štitnjača ziher nema koristi.

U svakom slučaju, tu sam, vjerna navijačica svima! Moram dodati da je i moj dragi iskreno navijao za Tiki, svaku večer me je pitao "ima li što novo s onom drugaricom". Kad je čuo da je transfer protekao ok, bio je sav sretan i tražio da mu dam pet... Sav se uživio!

Veselim se kavi preksutra, samo... nisam uhvatila da je definirano mjesto i vrijeme...
    Svima

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mojca, vrijeme druženja je uvijek standardno-od pola 5 pa kako ko stigne, a mjesto ovisi o vremenskoj prognozi, sutra bi trebalo biti toplo pa možemo na staro mjesto, a ako bude friško prebacimo se unutra.
    I mene zaintrigirala alternativa, čekam izvješće sutra, i držim fige Aurori za današnji dogovor.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Dakle, nosim dekicu... jer meni ovo nije ni blizu toploga.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure, ja u akciji Sutra sam na histeroskopiji u Vinogradskoj!
    To znači da me nema na kavici. Baš mi je žao što propuštam temu spottinga, ali nadoknadit ćemo brzo..

Svima .

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Aurora, ne trebas vaditi nalaze prije histero?To je stvarno dobro jer u Petrovoj dave oko toga.Super da si uspjela tako brzo dogovoriti.
    Ja sam jutros napravila AMH i uspjela se izboriti za FSH i E2 uz potpisivanje 3 razlicite izjave.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni je za povaditi nalaze u Petrovoj pred histero trebao godišnji ili bolovanje pa sam odustala, mislim da u Vinogradskoj imaju moderniju aparaturu pa je poštedno za pacijenta, Aurora, nek ide tako brzo pa si slijedeći ciklus u akciji.
    taca, super si to riješila, samo ne kužim šta si potpisivala? Jer nisi naručena? Pozdrav Vinogradskoj i nadam se da će riješiti to što lab ne prati MPO, pogotovo jer vjerujem da će biti veći priliv pacijenata nakon urušavanja VV.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Potpisivala sam nesto da narucujem analizu, pa da ju dobrovoljno placam i jos nesto, nisam bas gledala jer sam ostala unutra skoro pola sata.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisivala sam nesto da narucujem analizu, pa da ju dobrovoljno placam i jos nesto, nisam bas gledala jer sam ostala unutra skoro pola sata.
    Tako dugo si razgovarala s inžinjerkom o AMH? Velika je novost da su postali tako komunikativni i susretljivi u laboratoriju.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ma ne, to sam potpisivala na upisu prije vadenja krvi a dr. sam vidjela na 30sek, samo je popunila kratki upitnik i to je sve.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj rikikiki prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam do kada primaju ... ja sam došla oko 8 i čekala do 9 i još uvijek su uzimali uputnice. Dođeš gore na endokrinološki lab na 2. kat, ostaviš uputnicu na pultu i čekaš da te pozove na šalter ... dobiš neki brojček i čekaš da te prozovu za upis i plaćanje ...
    Padam s Marsa, ali meni ovo doista nije jasno (ne to što si ti napisala, draga Rikikiki, nego princip): dobije se uputnica ginekologa za AMH, i ipak se mora plaćati puna cijena?!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Shanti, uputnica treba kad vadiš sve druge hormone. za amh i inhibin b se ide bez uputnice, na plaćanje.

Kad ćeš nam doći na kavicu da upoznamo i malu Shanticu

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne, ne može se dobiti uputnica za AMH jer plaćaš sam taj hormon (kao i inhibin). Ja sam za sve druge hormone imala uputnicu i baš zbog tog plaćanja AMH-a sve drugo je bilo i bez naručivanja i bez potpisivanja. Čak i progesteron 21 dc.

Shanti avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Uputnica se ne može dobiti čak ni ako MPO-ovac s druge klinike zatraži AMH, na povijesti bolesti?

Mala Shantica bi vas rado upoznala, samo čekamo da se izorganiziramo. A to nije tako jednostavno. Treba nam lijepo vrijeme&kraće popodnevno spavanje ili lokacija bliža nama...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo mene opet: AMH nije pretraga koju prizna HZZO, dakle nikakve uputnice ne vrijede niti su potrebne, HZZO će jednom možda o tome početi razmišljati, nakon što se dođe do spoznaja (preko radova, npr) o korisnosti i važnosti te pretrage.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

samo da se ubacim o AMH - ja sam ga vadila na VV-u prije postupka i nista nisam platila tako da za neke vec ide preko HZZO-a. ali mislim da je to samo za njihove pacijente...

(inace, dan danas nemam pojma kakav je bio nalaz - nisam ni pitala kad je postupak uspio)

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Tako su i meni nudli na VV, kao pacijentu, pretpostavljam da ti je to ušlo u trošak postupka onda, jer nije VV labos to radio, nego su slali u Vinogradsku.
    Aurora, sretno sutra!
    Taco, vjerujem u tvoj dobar AMH!
    Curke

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

frka, danas ćemo to riješiti , spremaj se polako

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

babe i bebe zakon, to druženje ne propuštam

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Taca, držim fige za dobar rezultat AMH, AB tebi za sutra u Vinogradskoj!

Sretna, malo ćeš se načekati za druženje s babama i bebama. Vidiš da smo bebe tek krenuli "praviti". Eh... ko će ih sve dočekat!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Uh da mi je vidjeti skup babe i bebe, sva se naježim od pomisli na to
    AB, SRETNO sutra! taca70 nadamo se sutrašnjem dobrom nalazu. I bravo cure za brze akcije, samo tako se može nešto postići u našem klubu.
    Mojca, za tm-a . A što se dekice tiče, zadnjih par dana ujutro u vožnji na posao prebacim staru vestu preko donjeg dijela, kaže mi kolegica da će mi kupiti dekicu sa srčekima, reko' jooooj, ne dekicu,imam dekicu, ovo mi je kamuflaža, a s dekicom bi se osjećala k'o bakica . Ali u kafiću može !
    m arta, kada je prvi uzv?

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Tiki, srećom imam jednu dugu vestu, kao kaputić je, pa dva-tri para hulahopki, duple gaće, dokoljenke... bude već nekak išlo

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Tiki_a ~~~~~~~~~~ za tvog malenog borca i za betu, neka raste,raste
    AuroraBlue ~~~~~~~~~~ za sutra
    Taca ~~~~~~~~~~~~ za dobar nalaz
    Mojca, dočekat ćemo mi podklub BiB, strpljivost je naša najveća odlika , a kad krene...
    Marta, Glacova ~~~~~~~ za start
    Mimek, Mare, Vikki, Shanti, cure
    Rikikiki ... dugujem ti jedno povlačenje nosa, pa ako sutra dođeš na kavicu idealno je vrijeme za to
    Koke

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ja mislim da je glacova prije mene.

moje pikanje je inače iznenađujuće bezbolno. ja sam mislila da će to biti malo drama, al ništ.
    23.09. je prvi UZV.

Aurora sretno sutra!
    Taco ~~~~~~
    mare i glacova ~~~~~~
    tiki za veliku betu i da te mi slijedimo u tome.
    vikki, mojca, shanti, mimek, gričanka i svim ostalim 39+

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Gričanka... kad nas krene, bit će nestašica dječijih kolica, kinderbeta i duda!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

m arta, baš mi drago da ti ide dobro pikanje, najteže je odlučiti se, kasnije ide samo od sebe, čekamo 23.
    tiki, samo se umotavaj i čekamo s tobom
    joj, da se ugurati u podklub BiB kluba Q10, ah

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mare

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Reči ću kao mare41, čekamo 23.
    I koooonačno je netko priznao da nosi duple gaće, ja čak i na punkciju i transfer u duplim gaćama + debeli uložak da me grije

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ne smijem se zamjeriti PUPO da ne dobijem ječmenac, al rekla bi da ste samo vas dvije na duplim gaćama, ja sam se danas u nekoliko navrata osjećala ko baba, tako da to nije vezano uz broj gaća i potkošulja

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Eh, ja se osjećam ko baba čim odem na posao.
    Idem zato sad na jogu, gledala sam neke klipove na http://www.yoga4fertility.com/ i odlučila ponovno početi vježbati. Natrag na prvi stupanj po valjda 8. put!
    Svima hugs.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj mojca prvotno napisa Vidi poruku
    eh, ja se osjećam ko baba čim odem na posao.
    Dakle! Sve bolje i bolje ...Djelomično potpisujem (kako koji dan).

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Gričanka... kad nas krene, bit će nestašica dječijih kolica, kinderbeta i duda!
    ... ma nije bed, pustošit ćemo, stvarno mi se čini da će sada krenuti!
    Tiki i ja ću priznati... kako sam nedavno nabavila hrpu pamučnih, visokih 8 cm sa strane (ono... bapske ) ali su mi najudobnije i da... baš su tople!
    P.S. i uopće se ne osjećam bapski hi hi
    Posljednje uređivanje od gričanka : 21.09.2010. at 18:45

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

hm što se tiče posla, do nedavno sam bila najmlađa, sad sam postala najstarija i sa najviše staža.

a što se tiće onih babskih po zimi ih i ja volim, i baš me briga ko šta kaže.
    a i inače sam zimogrožljiva.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mojca, i ja sam nekih 8 puta isla na 1. stupanj.Zadnji put sam zavrsila 3. i vise ni makac, kao mogu ja to i sama.Gledam svaki dan u prostirku, gleda ona mene....
    Mare41,nasmijala si me.I meni je taj bapski osjecaj sve poznatiji a od bebaca ni b.
    M arta, super za pikanje.Iscekujemo 23. i ~~~~~

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja se moram pohvaliti da mi je konačnop bris "normalna fiziološka flora" i sad mirno možemo u postupak. Evo imala zadnje enterokok, izgleda da je u tih deset dana pomogao C vitamin i kiselo zelje (naravno šalim se) - vjerujem da je možda i dalje tu ali eto nije je bilo u uzorku.
    Svima ~~~~~~~~~ od nas.

glacova avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Veselim se sutrašnjoj kavici. Prema raspoloženju na B&B biće jako veselo!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    ...C vitamin i kiselo zelje
    ... definitivno bolji izbor od češnjaka ... i super za nalaz!
    Vibram ti za brzi start ~~~~~~~

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Evo me nazad, baš je bilo dobro. Pravo osvježenje! Malo je strašna spoznaja o zakržljalosti, ali bogme, puna sam energije, što baš i nije česta pojava u zadnje dvije godine. Taca , moram ti prijaviti da mi je ova instruktorica najviše po guštu od svih do sad, prilično je angažirana, šeta okolo i korigira nepravilno izvođenje vježbe. Grupa je mala, ako ti se da... zašto ne i deveti put? Odmoći ne može. Mislim da ću drugi put pričati s njom na temu asana korisnih za drugu čakru. Još da mi se natjerati da doma vježbam!

A kiselo zelje? Najpriodniji probiotik, jedna nutricistica kaže da bi uz svaki obok tebalo pojesti po dvije žlice kiselog zelja. Žene, samo mlatite po kiselom zelju!
    Posljednje uređivanje od Mojca : 21.09.2010. at 21:34

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ne samo zelje, bile su tu i fine sarmice u igri... sad brijem da je sarma izvrsno rješenje u borbi protiv enterokoka i drugih beštija

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ovaj vikend sam pravila ajvar a iduci se bacam na kiselenje zelja.Toliko o mom bogatom drustvenom zivotu i "vannastavnim" aktivnostima.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •