Pokazuje rezultate 1 do 50 od 101

Tema: Može li se beba "naučiti na ruke"?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Anemona prvotno napisa Vidi poruku
    I ja mislim da je to najvažnije, ali da velik utjecaj imaju i životni uvjeti. U prijevodu: koliko svatko od nas ima stvarnog vremena za posvetiti maloj bebi. Ovo mi zvuči strašno glupo napisano na ovaj način, ali je tako.

.
    ma vraga je tako. slažem se s tobom, imam i ja prijateljicu koja lijepo kad je stavila bebu u krevet, bez uspavljivanja, znala je da ima 3 sata za sebe. kad se beba probudila, onda se posveti njoj. svi sretni i zadovoljni. i to nije tako zato što je beba takva, nego zato što ju je "naučila". i niš toj bebi nije falilo. slažem se da se beba može odučiti od ruku, ali da se može - može se.
    ali, mora se biti svjestan još jedne stvari, a to je da badava meni što je ona naučila svoju bebu tako.
    kad to nisam - ja. i nikad neću biti. i da imam još petero djece, ne bih to bila ja.
    nismo svi isti roditelji i gotovo. i ne mora nužno ovo naše biti ispravno - generalno gledajući.
    za našu djecu - to je jedino ispravno, u to sam uvjerena.

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    ma vraga je tako. slažem se s tobom, imam i ja prijateljicu koja lijepo kad je stavila bebu u krevet, bez uspavljivanja, znala je da ima 3 sata za sebe. kad se beba probudila, onda se posveti njoj. svi sretni i zadovoljni. i to nije tako zato što je beba takva, nego zato što ju je "naučila". i niš toj bebi nije falilo. slažem se da se beba može odučiti od ruku, ali da se može - može se.
    ali, mora se biti svjestan još jedne stvari, a to je da badava meni što je ona naučila svoju bebu tako.
    kad to nisam - ja. i nikad neću biti. i da imam još petero djece, ne bih to bila ja.
    nismo svi isti roditelji i gotovo. i ne mora nužno ovo naše biti ispravno - generalno gledajući.
    za našu djecu - to je jedino ispravno, u to sam uvjerena.
    Slažem se s tvojim postom, a s podebljanim pogotovo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •