Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1658

Tema: Opasnosti poroda kod kuće

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa naravno da je potrebna edukacija o tome kako je tijelo sposobno roditi i samo itd itd... jer u našem društvu je još uvijek percepcija da se može roditi samo i isključivo u bolnici i da bi svaka druga opcija bila pogubna. Što ne stoji (da imamo sve što imaju i vani).
    .... ma blizu smo, ali onaj neki ključni last mile nikako prijeći. Nije svako tijelo sposobno rodit samo, niti je svako tijelo zdravo itd. Istina je ta malo dublja, meni fali toga ostalog konteksta na te rečenice, možda ti misliš da se podrazumijeva, ne znam...Zato imamo taj sustav medicine, bolnice itd. Jer živimo u vrijeme da i ta tijela koja podbace (ne zbog lošeg mišljenja ili negativnih misli, nego nekih drugih, fzičkih stvari), mogu roditi, a ne kao prije - back luck, priroda je takva i tu se ne može ništa napravit... kad se može.

A trijažu o tome radi medicinar.. One ne ovisi o ženinom stavu, uvjerenju itd.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 01.10.2010. at 14:37

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nije svako tijelo sposobno rodit samo, niti je svako tijelo zdravo itd. Istina je ta malo dublja, meni fali toga ostalog konteksta na te rečenice, možda ti misliš da se podrazumijeva, ne znam...Zato imamo taj sustav medicine, bolnice itd. Jer živimo u vrijeme da i ta tijela koja podbace (ne zbog lošeg mišljenja ili negativnih misli, nego nekih drugih, fzičkih stvari), mogu roditi, a ne kao prije - back luck, priroda je takva i tu se ne može ništa napravit... kad se može.

A trijažu o tome radi medicinar.. One ne ovisi o ženinom stavu, uvjerenju itd.
    Ma NARAVNO! Zato medicina i postoji, da pomogne u tim slučajevima koji bi u prošlosti tragično završili. Zato je dobro da imamo sve to danas što imamo. Tu nema dilema. Samo je problem da se prema svim trudnoćama odnosimo kao da su problematične, kad nisu. Taj dio se treba promijeniti, da one žene koje jesu sposobne roditi bez uplitanja medicine to i mogu napraviti na najsigurniji mogući način.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •