Stranica 10 od 80 PrviPrvi ... 891011122060 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 3965

Tema: Potpomognuta u VINOGRADSKOJ

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da,folikul nije puknuo,bila je punkcija.
    E sad ne znam jel to bila cista ili je folikul bio prazan-a bilo ih je više jer me doc piknuo i na lijevoj strani..
    A sad ne idem u stimulirani..naprosto sam umorna i malo ću se odmoriti i izgleda promijeniti kliniku-već sam se naručila!!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

mia74, u prirodnjaku se zna dogoditi prazni folikuli. I ja sam imala jedan prazan početkom godine. Dobro je da ideš i kod nekog drugog dr.-a kako bi vidjela što će ti reći i kakvu stimulaciju ponuditi. Ja sam uvijek za drugo (ili čak više) mišljenje. ~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Nakon silnog premišljanja i razmišljanja u izboru ZG bolnice odlučila sam se za Vinogradsku naručena sam za 26.10....dolazim sada prvi put imam neke nalaze kaže sestra samo uputnicu trebam dalje će sve reći doktor...čak nisam pitala ni kod kojeg to doktora trebam doći...
    Nadam se da nekoj pozitivnoj promijeni bilo čemu samo da se nešto počne događati

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

curke evo ja danas dobila i krećem sa pikanjem....za informaciju koga zanima, znaći ako dobijete m do 16 sati decapeptil se uzima taj dan (neovisno o vremenu) i onda normalno drugi dan ujutro i nastavlja se ujutro svaki dan do kraja...zvala ja sestru da razjasnim situaciju
    i onda kao da sam znala dobim m u 15 i 30

kinki ajd pošalji neki kontakt za tog homeopata, jako zanimljivo, vrijedi otići malo do njega...nadam se da ti je pomogao i da će uskoro neki plusić kod tebe

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream nam je jutros na punkciji.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Pozdarv cure,

evo ja se spremam u srijedu na prve konzultacije k vama ali mi ta Vinogradska u odnosu na VV gdje je sve na jednom mjestu djeluje pomalo zbunjujuća. Gdje se moram javiti za prvi put, 5. kat na Odjelu za humanu reprodukciju ili negdje drugo?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anddu, nije ništa komplicirano. Uvijek dolaziš na isto mjesto, a to je 5.kat zgrade u kojoj je i rodilište. Na ulazu u Vinogradsku imaš putokaze, uglavnom, ideš lijevo i s lijeve strane 2.po redu je velika svijetla zgrada (fasada renovirana). U prizemlju je ginekologija i urologija, a ti ideš na 5.kat na kojem su MPO odjel i pedijatrija.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Anddu, nije ništa komplicirano. Uvijek dolaziš na isto mjesto, a to je 5.kat zgrade u kojoj je i rodilište. Na ulazu u Vinogradsku imaš putokaze, uglavnom, ideš lijevo i s lijeve strane 2.po redu je velika svijetla zgrada (fasada renovirana). U prizemlju je ginekologija i urologija, a ti ideš na 5.kat na kojem su MPO odjel i pedijatrija.
    Hvala AuroraBlu, čitajući razne postove učinilo mi se da je čak i UZV na nekom drugom mjestu pa nisam znala što me čeka. Promjena bolnice mi nije još baš sjela pa sam sva nekako nikakva

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Jedno pitanjce!
    Dakle,da li se za spolne hormone treba naručivati u Vinogradskoj kao sada u Petrovoj ili se samo može doći sa uputnicom?
    I da,koliko se čeka nalaz?
    Thanx

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sam vadila hormone u 5 mj ove godine u Vinogradskoj , moraš se naručiti i čeka se više od mjesec dana.Nalazi se čekaju 10 tak dana. Koma

Osim ako se do sada nije nešto promjenilo....

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sutra imam transfer, pa me zanima samo ukratko koliko se ostaje ležati nakon toga na odjelu i kakve vam je preporuke dao doc vezano za aktivnosti?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

leži se sat i pol - dva. a dalje je sve proizvoljno (posao). terapija je 1 andol 100 dnevno, normabeli po potrebi i utrogestani 3x2 vaginalno.

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Bok svima, ja sam nova u Vinogradskoj, bila sam na VV, isto sam se šokirala kada su me narucili za hormone za više od mjesec dana.
    Planiram postupk u 12. mjesecu i nalazi mi ne bi bili gotovi na vrijeme. Ali su me zato na VV u labaratoriju primili odmah, iako i oni narucuju, valjda sam imala sreće.
    Zanima me kakav je protokol za punkciju u Vinogradskoj, dobije li se nešto za bolove, i da li doktori preporučaju bolovanje iza transfera.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

andream, sretno sutra
    Ja idem u 10 gore na dogovor...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

andream ...sretno..~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

andream draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutra
    Tibi za

sretno svima

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Brigitta, dobrodošla! Za punkciju se dobije ili potpuna anestezija (kratkotrajna, 10 minuta) ili samo nešto za omamljivanje. Ovisi o broju folikula, i tome da li izričito tražiš anesteziju. A na zadnjoj folikulometriji možeš napomenuti da hoćeš putpunu anesteziju.
    Nakon transfera ti doktori neće ništa sugerirati za bolovanje. To ovisi o tebi. Možeš ga dobiti od svog primarnog ginekologa i imaš pravo na to, a isto tako, možeš normalno ići raditi, ne dizati teške stvari, malo pripaziti itd...

brigitta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Hvala Aurori na odgovoru, nisam stigla napisati svoje podatke, inače sam od 2007. na VV,
    već sada mi se čini da su neke stvari bolje a neke gore, kada uspoređujem VV i Vin, nadam se da će mi promjena donijeti sreću.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Drage moje, jel ima ijedna od vas iskustvo da je netom pred postupak imala cistu na jajniku??? Ja bila danas na uzv(za 4 dana trebam dobit mengu i krenit sa menopurima) a kad ono na lijevom jajniku nešto za što dr nije siguran jel cista ili žuto tijelo...Pišr endometrij sekrecijski 11mm. lijevo ovalna anehogena tvorba pp 31 mm
    Navodno to može biti i rana trudnoća(oMG)
    E sad, ako to jest cista, šta mislite imam li šanse ić u postupak uopće? Sutra ću zvat dr Tomića a preksutra sam naručena na CITO da oni koji se bave IVF-om vide o čemu se tu radi. Do srijede ću znati na čemu sam al do tada ću prošvikat!!!
    Bojim se da će me Tomić otkantati čim mu kažem C, da me neće ni saslušat dalje...

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kinki, kakvu si terapiju uzimala za tu alergiju i kakve si pretrage radila i tko te slao??

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
    kinki, kakvu si terapiju uzimala za tu alergiju i kakve si pretrage radila i tko te slao??
    Pisala sam o tome više puta ovih dana, nađi među mojim postovima)

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Cure, da li je tko vadio betu u Vinogradskoj? Gdje se točno vadi, da li se naručuje i koliko se čeka rezultat? (iako mislim da ću na kraju vadit privatno)

ivka13 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mia74, bila sam u ponedjeljak u labu naručit se za hormone i budući da mi je m već ovaj mjesec prošla, naručili su me u slijedećem ciklusu, odmah početkom 11.mj. Rekla mi je žena da je navodno netko otkazao termin pa me uspjela ubacit. Iako mi se datum kad sam naručena ne poklapa s danima ciklusa koji moraju bit za vadit hormone, rekla je žena da je bitno da sam u sustavu pa da dođem ovisno o tome kad dobim m.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, jel ima ijedna od vas iskustvo da je netom pred postupak imala cistu na jajniku??? Ja bila danas na uzv(za 4 dana trebam dobit mengu i krenit sa menopurima) a kad ono na lijevom jajniku nešto za što dr nije siguran jel cista ili žuto tijelo...Pišr endometrij sekrecijski 11mm. lijevo ovalna anehogena tvorba pp 31 mm
    Navodno to može biti i rana trudnoća(oMG)
    E sad, ako to jest cista, šta mislite imam li šanse ić u postupak uopće? Sutra ću zvat dr Tomića a preksutra sam naručena na CITO da oni koji se bave IVF-om vide o čemu se tu radi. Do srijede ću znati na čemu sam al do tada ću prošvikat!!!
    Bojim se da će me Tomić otkantati čim mu kažem C, da me neće ni saslušat dalje...
    Najvjerojatnije kasnim s odgovorom! I ja sam imala cistu u jednom ciklusu s klomifenima, ali dr. T je rekao da se ne zabrinjavam, da će ona otići s mengom. Cure, koje su upućenije, molim da me isprave ak nije tak

sandraks avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

andream, krv vadiš na endokrini a to je zgrada odmah preko puta ove u kojoj je MPO.kad izađeš van iz zgrade, desno od tebe je zgrada u kojoj trebaš ući,imaš mali lift i mislim da ideš na 2.kat i onda lijevo.trebaš doći do 10. ja sam bila prošli prošli mjesec u pol 10 i uopće nije bilo gužve.sretno!sretno!sretno!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li je tko vadio betu u Vinogradskoj? Gdje se točno vadi, da li se naručuje i koliko se čeka rezultat? (iako mislim da ću na kraju vadit privatno)
    ja sam ju vadila davno.. vadi se u onoj zgradi desno tj. preko puta ginekologije (siva i ružna) i to mislim onaj drugi ulaz(točno nasuprot ginekologije) , pa se popneš mislim na 1. kat.. tad se beta mogla vaditi do 10 sati i trudnice su imale prednost.. bez naručivanja..

naravno ja sam bila nekada davno tako da se možda nešto promjenilo..

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

evo krivo sam upamtila ipak je 2. kat, a nalazi se dižu na 1 katu ..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Bila sam na CITO kod dr POljaka da mi pogleda onu cistu. Naručio me 2. dan ciklusa da vidi jel otišla, pa ako je da krenem sa menopurima. Ako nije stavit će me na yasmin misec dana da se jajnici primire prije idućeg postupka. Rekla sam mu da meni piše u uputama da trebam krenit sa stimulacijom od prvog dana, on kaže da je bolje od drugog u kratkom protokolu. Kaže da bi u mom slučaju čak moglo ić od trećeg dana!!!! Nekako sam mirnija sad, definitvno neću ić u postupak ako cista ne ode i bog. Šta je tu je. Sad ću zvat Tomića da vidim šta on misli o svemu.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala, cure. znači ne treba se naručivati? a kad su gotovi točno nalazi?
    zaboravila sam pitati i jel se može vaditi neradnim danima? (sub, ned)

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kinki, dr. Poljak ti je dobro rekao - u kratkim protokolima se i ide 2. ili čak 3. dan sa stimulacijom (tako rade i u Mb.). A ako ti se i odgodi postupak, mjesec dana nije strašno, bolje nego da ti propadne postupak zbog ciste. Sretno draga!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Andream, ne trebaš se naručivati, samo dođeš. Kad vide da vadiš betu, dobit ćeš hitni broj. Nalazi su gotovi isti dan oko 13h, možda i prije. Neradnim danima se ne vadi krv (ne samo u Vinogradskoj, nego ni nigdje drugdje - Breyer mislim da radi 1 subotu mjesečno).

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Aurora, ima dosta privatnih labova koji rade subotom.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kinki, vidiš da je sve pod kontrolom. Znat ćeš na vrijeme hoćeš li početi sa stimulacijom ili ne. Jedino što se sa supresijom kreće od prvog dana. Ali, koliko mi je poznato, neće biti nikakve štete ako kreneš 1.dan sa supresijom, pa prestaneš (u slučaju da je cista još tu).

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

hvala, Aurora. ja bih trebala vaditi sljedeću subotu, tako da će to izgleda trebati biti prolongirano do - utorka! slučajnost ili ne... vidjet ćemo!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A možeš i informativni testić nabacit tu subotu

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Kinki, vidiš da je sve pod kontrolom. Znat ćeš na vrijeme hoćeš li početi sa stimulacijom ili ne. Jedino što se sa supresijom kreće od prvog dana. Ali, koliko mi je poznato, neće biti nikakve štete ako kreneš 1.dan sa supresijom, pa prestaneš (u slučaju da je cista još tu).
    Ne, Poljak kaže drugi dan i sa supresijom. S tim da ako dobijem mengu iza 15h, taj dan se ne računa kao prvi. Mislim da takav pristup ima više logike kod mene, obzirom da inače normalno ovuliram, uvik budem u hipersttimulaciji a jajne stanice gotovo sve budu nezrele zbog prerane punkcije.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Još jednostavnije! Držim fige da ciste ne bude i da kreneš 2.dan!

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

s obzirom na negativnu betu moram se javiti na dogovor. šta treba pisati na uputnici, treba li mi uputnica i za dogovor?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Matahari, žao mi je . Na tvom mjestu bi dogovor riješila telefonski. Nazovi i javi im betu i traži doktora da se s njim dogovoriš za dalje. A kad dođeš prvi put na pregled doneseš uputnicu za kontr.pregled

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

hvala draga. zvala sam danas, javila betu, pa mi je sestra rekla da dođem u sub ujutro na dogovor za dalje!

Matahari, žao mi je . Na tvom mjestu bi dogovor riješila telefonski. Nazovi i javi im betu i traži doktora da se s njim dogovoriš za dalje. A kad dođeš prvi put na pregled doneseš uputnicu za kontr.pregled

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

curke , pitanjce... koju suspresiju imate , sprejić ili pikice ( i koje), hvala unaprijed ( zanima moju frendicu koja nije na forumu)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj mimimuc prvotno napisa Vidi poruku
    curke , pitanjce... koju suspresiju imate , sprejić ili pikice ( i koje), hvala unaprijed ( zanima moju frendicu koja nije na forumu)
    Ranije smo imali sprej, a sad izgleda svi dobijamo inekcije. Sprej smo kupovale same a decapeptil dobijemo u bolnici)

mimimuc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kinki- hvala .
    ona nema naše zdrastveno pa mora sve kupovati zato je zanima koje i koliko pikica treba , dr joj je spominjao ali nije zapamtila koje, dvoumi se između klinika , kad tak mora sve platiti

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj mimimuc prvotno napisa Vidi poruku

može koju želi ali HZZO daje decapeptil...treba ti otprilike u prosjeku od 10 do 14 inekcija ovisno kada ima ovulaciju, jer ide odmah s prvim danom ciklusa pa sve do štoperice po jedna dnevno

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

curke jel ima sutra koja da ide na punkciju?
    ja sam sutra u 8 gore pa me baš zanima da li ću imati društvo

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka sraga sretno!!!! držim fige do neba~~~~~~~~~~~~~~1
    koliko ima folikula??

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

po mojoj slobodnoj procjeni ih je nekih 10 ali različitih veličina...ma samo nek budu tri dobra i ja zadovoljna

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Sretno Ninochka!!!

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sretno Ninochka!!!

hvala

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    po mojoj slobodnoj procjeni ih je nekih 10 ali različitih veličina...ma samo nek budu tri dobra i ja zadovoljna

Ninochka SRETNO sutra.......... vidim u potpisu da već imaš nekoliko postupaka raznih iza sebe. Jesi pitala gore u Vinogradskoj kako se tebi to broji od onih famoznih 6?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •