Pokazuje rezultate 1 do 50 od 185

Tema: molitva u vrtiću

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dorotea, ja poštujem sve religije, ali ne razumijem ateizam jer on nema svoju bit i suštinu, negiranje da postoji Bog kod mene ne izaziva nikakvo poštovanje. Ako neki roditelj ne želi da mu se dijete moli, onda nek se ne moli. I kako sam po tom pitanju ja netolerantna?
    Magriz... e kad bi se mogla spustiti na tvoju razinu...sva sreća pa ne mogu
    Svoje sam rekla, pa eto prepuštam vam dalje palicu pa razglabajte do mile volje koliko god hoćete, ionako dalje od ovog foruma vaše uvjeravanje da Bog ne postoji neće nigdje stići

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj visnja08 prvotno napisa Vidi poruku
    Magriz... e kad bi se mogla spustiti na tvoju razinu...sva sreća pa ne mogu
    Svoje sam rekla, pa eto prepuštam vam dalje palicu pa razglabajte do mile volje koliko god hoćete, ionako dalje od ovog foruma vaše uvjeravanje da Bog ne postoji neće nigdje stići
    draga, kriva riječ, trebalo je uspeti, jerbo si toliko nisko, ali su ti se lojtrice strgale pa sve i da hoćeš ne možeš se uzdići

a tvoja zadnja rečenica je toliko puna prijezira i uvredljiva za sve sudionike rasprave, bili oni vjernici ili nevjernici (copyright by zdenka) da dovodi u pitanje tvoju vjeru
    umjesto da se uprkos odjavljivanju s ovog topica iznova vraćaš, bolje bi ti bilo da izmoliš 3 očenaša, 3 zdravomarije i 3 slavaocu
    i bar jedno pola sata klečiš u kutu na kuruzi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •