Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3070

Tema: Odbrojavanje

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj nana_banana prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam sretna što svaki dan netko objavi trudnoću. Baš nam je krenulo. Čestitam svim novim trudnicama od srca!!!
    Ja svoju betu čekam i iako se trudim ne misliti toliko o tome, baš mi ne uspijeva. Svaki dan se jedva suzdržavam da ne odem kupiti test, a od jučer i MM navaljuje da ga kupimo. Naravno još je rano, samo bi me minus bacio u bed.
    Nego, betu bi trebala vaditi 16.11.(tada bi bio 14dnt) - (Danny daj pliz to promijeni na listi čekalica beta. Ti si mi agoniju produžila za jedan dan. ), jel pametno raditi test prije i koji dan bi se već moglo znati???

potpisujem.. nana_banana vidim da na isti dan vadimo bete..samo je meni 12dnt 16.11.... reci kako se osjecaš, mene samo jako bole križa ( valjda od ležanja) ja bi isto radila testić....uhhhh

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sivka prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem.. nana_banana vidim da na isti dan vadimo bete..samo je meni 12dnt 16.11.... reci kako se osjecaš, mene samo jako bole križa ( valjda od ležanja) ja bi isto radila testić....uhhhh
    I mene bole leđa i noge od ležanja, al od danas sam odlučila malo više hodati po kući, a sutra možda jedan mali krug i po vani. Pa mislim da sam stvarno dosta ležala - od utorka. Inače užasno su mi bolne i osjetljive grudi i non stop sam gladna, al pretpostavljam da je to zbog utrogestana. Jedino me malo muči i mrvicu me frka, kad ustanem onda me na momenat zaboli trbuh kao da ću dobiti mengu, al kad se bolje ispravim i malo prohodam onda prođe. Nadam se da to ipak nije za zabrinuti se.
    Nego, kad možemo raditi test??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •