još jednom čestitke svim trudnicama! ja dobila mengu! krećem u svoj drugi i dobitni AIH.. cure moje ja ću vam biti trudna za Božićpusa velika!
nema stranice koliko ja znam.. dr je za sada one man show koliko se meni čini:D... vidjela sam mu neki dan hrpetinu fascikla od pacijenata.. ja mislim da je nas tamo već oko 100.. bar se meni tako učinilo... kontakt je drazenlucinger@gmail.com... pošalji mail i kratko mu napiši svoju MPO priču a on ti se onda javi.. tako je bar bilo kod mene.. sretno!
koliko sam ja čula, a netko je već o tome pisao na forumu web stranica je u izradi, dakle, nije je moguće pronaći na Google; točan naziv klinike je:
IVF centar za ginekologiju, opstreticiju i reprodukcijsku medicinu d. o. o.
Metalčeva 5/IV
drazenlucinger@gmail.com
nisam bila kod njega u klinici, ali sam dugogoidšnja pacijentica s Vuka Vrhovca i mogu reći samo sve najbolje o njemu, nikad me u tih dugih 5 godina nije iznevjerio, uvijek je bio umjereno pozitivan i ustrajan, svim svojim moćima se trudio da dobijem kvalitetnu i uslugu na vrijeme (ono što on nije mogao uraditi jer nije radio na klasičnoj ginekologiji) i uspjeli smo na kraju, najviše pamtim njegov entuzijazam i toplinu po čemu je poseban i što je meni bilo vrlo važno, brijem da u svojoj klinici može biti samo još bolji
o svojim iskustvima cure su puno pisale na topicama : Potpomognuta na VV-u, Odbrojavanje, i na ovom topicu
ako te još nešto detaljnije zanima pošalji mi pp
Hvala vam cure na info, sutra šaljem mail pa će vidjeti odgovor.
sretna35 uz tvoj potpis za Vedrana bi dodala još i preprepresladak!!
Molila bi da mi netko javi na PP gdje je privatna klinika dr. Lučingera i broj telefona. Unaprijed zahvaljujem!
Evo kopiram
IVF CENTAR za ginekologiju, opstetriciju i reprodukcijsku medicinu d.o.o.
Metalčeva 5/IV
Zagreb
tel. 095/ 561 6132
e-mail: drazenlucinger@gmail.com
Inače se pisalo na str. 3 i 4 detaljnije.
Posljednje uređivanje od mare41 : 08.11.2010. at 15:58