Stranica 18 od 24 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1152

Tema: kako ste popravili spermiograme..

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

BAŠ MI JE ŽAOOOO!!!!! Tako sam se i ja osjećala kad smo nakon pustih tortura sa bioastinom, odricanjem od svih loših navika, vitaminima itd. dobili najmanju koncentraciju ikad. Možda su ipak doktori u pravu kad kažu da se spermiogram ne može popraviti (uf, to baš ubija u pojam!).

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Šumsko... biti će da je temperatura u kombinaciji sa alergijama utjecala na S-gram uz naravno sve druge čimbenike koji utječu na isto (dani apst. itd.) ...ali bitno je da ima plivača...jer znaš i sama da je samo jedan dovoljan za bebolina!
    Samo ti i dalje odbijaj negativne misli od sebe i sve će bit ok!

Mi idemo na S-gram uskoro (za 9 dana), pa ćemo vidjeti da li su sve te magične tabl. imale pozitivnog utjecaja...
    ~~~~~~~~~~~~~~ MM da mu bude sve ok!
    Posljednje uređivanje od bebach : 05.11.2010. at 12:38

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Dali mi neko moze reci jeli tribules i tribestan isto?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

bebach i ocudite hvala vam curke, vi znate kako je neugodno dobiti loš nalaz.... makar bebach je u pravu skroz, ovaj s-gram nije loš za IVF kriterije, ako od 2,3 milijona 1% je brzopokretno, to znači da 23.000 plivača je A kategorije, a nama treba komada 3, jer oplođuju 3 jajne stanice. Dakle imamo 22.997 plivača više nego nam je potrebno a onih B kategorije da ne spominjemo....
    Htjela sam reći da sumnjam da je temperatura "zaslužna" za silne imotilne plivače, a alergija za silne okrugle stanice (leukocite) i da se nedamo smesti.
    Bila sam već po Medazol, večeras ćemo popit kuru, i za koji dan započet naš IVF. Mislim da Bioastin više nećemo kupovati, a Profertila imamo za još 3 mjeseca, pa ćemo piti bez obzira na sve.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nama se popravio nalaz:

2009 Petrova OAT
    2009 VV azoo
    2010 SD OA

Dakle, izgubili terato

Koristili američki Fertility Blend koji je nekakva kombinacija vitamina i dodataka u obliku tableta, sada dal je to pomoglo????
    Kura je po 2 više mjeseci a moj mm je pio po 2 ali ne kontinuirano. Počeo piti iza Nove godine i onda je pio 2 mjeseca, u 4mj smo imali biokemijsku, poslije pije jako sporadično

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sumskovoće žao mi je zbog MM..... Kao što si i sama rekla, ne dozvoljavajte si crne misli..... Idemo dalje raditi na našim dragim mužićima....

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

drage cure, ja sam prije puno vremena otvorila ovu temu, a sada sam vam samo došla reći da je sve moguće..od onog katastrofičnog spermiograma za koji su svi godinama tvrdili da nećemo imati dijete prirodnim putem, evo, mi prirodno čekamo treću bebu.Ovo što liječnici govore ponekad sve treba uzeti s rezervom.Od srca vas pozdravljam i želim svu sreću svijeta.Ne odustajte od vaših želja!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Martamaric,aaaaaaa kako ljepo,čestitam.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Martamaric, čestitam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Martamaric, čestitke i od mene!!!!
    Inače, ne znam koja je bila dijagnoza TM?
    Mene najviše razvesele prirodne trudnoće sa lošim spermiogramom, jer i mi iamo OAT, pa mi ovakve vijesti daju nade...

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Mene najviše razvesele prirodne trudnoće sa lošim spermiogramom, jer i mi iamo OAT, pa mi ovakve vijesti daju nade...
    X

martamaric čestitke od srca...predivnooo!!!

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Mene najviše razvesele prirodne trudnoće sa lošim spermiogramom, pa mi ovakve vijesti daju nade...
    X

martamaric čestitke od srca...predivnooo!!!
    Posljednje uređivanje od bebach : 08.11.2010. at 09:25

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

naša je dijagnoza bila katastrofa oligoasthenoteratozoospermia, a nisu niti moje dijagnoze bile previše optimistične.Evo, zbilja je sve moguće.I mi smo iznenađeni!!!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj edinas prvotno napisa Vidi poruku
    Dali mi neko moze reci jeli tribules i tribestan isto?
    Isto ti je tribestan i tribulus terrestris
    Ako ti treba, imam viška
    lijepi pozdrav

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Super!!! Ovo mi zaista daje veliku nadu!!! Želim ti sretnu trudnoću do kraja, sada uživaj maksimalno!!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

uff Martamaric pa to je stavrno za čestitanje, u koliko razmaka su dječica??? Ma prekrasno prekrasno, i nadasve nadahnjujeće

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

moja curka je sada napunila četiri godine, maleni će sada dvije i sada sam trudna dva mjeseca. Zbilja, neki puta ni doktori nemaju pojma o čemu pričaju i ne shvaćaju da nije previše u njihovim rukama..Ne omalovažavam, ali nakon prvog djeteta rečeno nam je na VV da smo prvo dijete dobili pukom srećom s obzirom na nalaze, ali drugo ćemo morati na ICSI, a eto Bogu hvala i treće na putu..Što reći!!! Treba ih poslušati ali vjerovati. Sve je moguće.Živi primjer svega toga.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav. Evo mene opet. Nekidan sam razgovarala sa travarom Mijom i rekla mu da se MM pridržava svih uputa koje nam je dao. Bija je vrlo zadovoljan. Sve mi objasni i toliko pažnje posveti tako da imam osjećaj da pričam s nekim koga znam cili život. Nije mi bilo jasno zašto nam je preporučija mladi sir a zabranija mliko i jogurte pa mi je reka da je to zato šta u mliko stavljaju razne antibiotike zbog kojih ono i ima trajnost po pola godine a da oni štete spermićima. Još uvik MM pije njegov čaj pa ćemo za 20-tak dana na spermiogram da vidimo jel se šta popravilo. Inače od mesa mužu spremam samo piletinu i puretinu, a svinjetinu, salame, hrenovke i sve ostalo šta je konzervirano sam mu zabranila (po preporuci Mije). E da...još mi je reka da Bioastin ne trebaju piti osobe koje su u primorskim krajevima. Eto toliko od mene za sada. Puno lipih pozdrava svima.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Drage molila bih malu pomoć...

MM ima oligoasthenoteratozoospermiu. E sad, pijemo C vitamin, čaj od pisakvice, pije tabletice alge spiruline i folic plus (3 dnevno)... Ja bih njemu sad ubacila i Q10, selen, cink, mangan i vitamin E.. Jel postoje neke tablete koje sve to objedinjuju, da ne moram kupovati svake posebno? Ubit će me ako mu dam dnevno 20-tak tbl da pije, sad pije 10... Hvala unaprijed!

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kristina, MM je pio Bioastin Supreme (ima ga u Bio&Bio) i s-gram se popravio iz OATZS u OAZS (izgubilo se terato). E, sad ne znam jel' to od toga ili se to dogodilo samo od sebe.
    Inače, kad ne uspijemo nabaviti Bioastin Supreme, MM pije obični Bioastin i to onda izgleda ovako:
    ujutro: 2 obična Bioastina, vitamin E (iako njega ima u Bioastinu pa i ne treba ako neće), Zink + C vitamin
    poslijepodne: 2 obična Bioastina, selen, Folna (iz DM-a - B12, B6).
    Uz to smo nekad znali ubacivati Q10, čaj od zdravca, čaj od maline i sjemenke suncokreta.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

fionaM hvala, ali pio je bioastin i onda smo od oligozoospermije došli do ovoga sad... Ne odgovara nam...

Bude mi ga žao kad mu dam šaku tableta, ali šta će, mora .. Uvela sam nam zdravu prehranu, iako se on šverca, uz tunu jede i malo šunke... Ali popravit ću ja to

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

kriistiina ...postoji Profertil, poslat ću ti pp

Viki0309

Početno

Citiraj bebach prvotno napisa Vidi poruku
    kriistiina ...postoji Profertil, poslat ću ti pp
    Bila bi vam jako zahvalna da mi kažete gdje da nabavim profertil!!!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

može i meni na pp gdje se može nabaviti profertil?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj molu prvotno napisa Vidi poruku
    može i meni na pp gdje se može nabaviti profertil?
    Za sada samo u apotekama u Austriji ili na njihovim web stranicama...

BlaBla123 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nakon koliko ste uocili poboljsanje s-grama pri koristenju Biastina (Larginina,cinka,vitamina). Je li to onih 3 mjeseca ili ima odstupanja?

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Viki0309 ne možeš primati pp, moraš imati barem 10 postova (mislim da je tako)...
    evo web stranica pa si pogledajte http://www.profertil.eu/product-info.html (valjda smijem to staviti?)

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zanima me jeli netko probao piti "multi macu"od aloe vere za poboljsanje s-grama?I kakav je imao ucinak?

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mi probali algu spirulinu i od teske oligoasthenoteratozoospermije dosli do asthenozoospermije.. i prestali smo pit kavicu..

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ja neznam vise sta da koristimo kad nikako da se pomaknemo sa ove azoo sa 0.

bebach avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

mayica01 šta je TM pio samo algu spirulinu ili još nešto uz to? (mislim na vit., min. ili nešto drugo)?

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

pili smo spirulinu oboje..to nije samo za spermice nego za cijelu krvnu sliku ..mozes malo progooglat..bas za cijeli organizam..preporucili su nam spirulinu i bioastin,ali kak moj dragi ne zeli stavit ni jednu tabletu u usta probali smo samo sa spirulinom i to onom u prahu a ne u tabletama,malo je gadljivog okusa ali smo se navikli.. mi vjerujemo da se od toga nalaz popravio jer vec par god od kad sam u postupcima sa svakim nalazom spermiograma nalaz je bio sve losiji i losiji..ovo je 1.put da se popravio..

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

mayica01 čestitam!!!! Koliko je dugo i u kojim količinama tm uzimao spirulinu?

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

hvala na cestitkama..uzimao je otprilike 2mj prije postupka..to ti ide 1 cajna zlicica koja se razrijedi u casi soka..na dan..ili 6tableta ako ces u tabletama..ali nama je vise pasalo ovo drugo..
    uzimao je cijeli 8 i 9mj i onda sam krenula u postupak..to sto je nama pomoglo ne znaci da ce i nekome drugome..
    taj bioastin su mi nahvalili u ljekarni da je fenomenalan i pio ga je isto oko 2mj a nalaz mu je bio duplo losiji nego kad ga nije uzimao..tak da je sve to individualno..
    Posljednje uređivanje od mayica01 : 01.12.2010. at 11:54

nova nada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj martamaric prvotno napisa Vidi poruku
    drage cure, ja sam prije puno vremena otvorila ovu temu, a sada sam vam samo došla reći da je sve moguće..od onog katastrofičnog spermiograma za koji su svi godinama tvrdili da nećemo imati dijete prirodnim putem, evo, mi prirodno čekamo treću bebu.Ovo što liječnici govore ponekad sve treba uzeti s rezervom.Od srca vas pozdravljam i želim svu sreću svijeta.Ne odustajte od vaših želja!
    poz

i ja imam sličan slučaj. uz theratoasthenozoospermiju, išli na 1.icsi u petrovoj, negativan, a u iščekivanju 2. na vv, ostala PRIRODNO trudna. mala sada ima 2 god. Tako samo da malo ulijem nade svima koji se trude u kućnoj radinosti, samo nastavite!!!!!!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Evo da i ja napišem nešto u korist Profertila. Prvi nalaz MM je bio theratoasthenozoospermija. Odmah nakon što smo dobili nalaz otišli smo u Austriju i kupili Profertil. Nakon tri mjeseca Profertila nalaz je super uredan!

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo ako kome može pomoći, mi smo uspjeli popraviti spermiogram 1.10.2009. dijagnoza je glasila ASTHENOZOOSPERMIA, a nalaz od danas NORMOZOOSPERMIA! MM je pio 5mjeseci bioastin, svaki dan 1 kapsulu, zadnja 2 mj. folnu kiselinu. široke gace, siroke hlače, nema recimo voznje na biciklu, nema alkohola. manje fizickog napora i manje stresa. i evo uspjeli smo. jos samo da uspije i inseminacija.... idemo ovaj mjesec. pa se nadamo da ce to sve pomoci.

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo i ja da se javim sa novim nalazima pa ako kome može pomoć...bilo bi mi drago. Nakon čaja od travara Mije koji MM pije misec i tri tjedna (i pije ga još uvik), sa 400.000 TISUĆA spermića, napravili smo 13.12. novi spermiogram i sad je broj 14 MILIONA i 100 tisuća. Nisam mogla virovat pa sam 3 puta pogledala jel to stvarno ime MM na tom nalazu.Iznenadija se i travar kad sam mu javila. Tako da je sad dr. reka da je nalaz sada skoro o.k. i da bi mogli ić na inseminaciju umisto na ICSI (šta mi je glupo). Upisani smo u 6 misec na postupak ali se nadam da ćemo do tada uspit prirodnim putem. Eto uz taj čaj, prestanak pušenja, puno voća i povrća, šire bokse, od mesa samo piletina i puretina..mi smo uspili podignit broj. Svima sretno!!!

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Baš mi je drago Peugeot206!!!! I mm-u je od tog čaja sve bilo bolje , ali ne mogu ga natjerati da ga opet pije...težak lik...

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Meni je još draže ocudite )!!! MM ga od prvog dana sam kuva, ja mu pokazala prvi put kako treba i od tada sam ga par puta provjeravala jel redovito pije..i stvarno je. Niti jedan dan ga nije zaboravija skuvat ili popit...i tako već misec i 3 tjedna. Pridržava se svega šta nam je travar reka... jedino šta na dan zapali 2-3 cigare al sa 1,5 kutije na dan spast na 2-3 komada-to je uspjeh pa mu ne mogu i to još uskratit jer se stvarno odreka svega šta sam mu zabranila (nije debel al voli pojest i stvarno nije bira spizu).

peugeot206 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Evo nešto zanimljivo...tiče se i spermića...ta tema počinje od 8.37 min al pogledajte ispočetka... http://www.youtube.com/watch?v=Oe-Cx...ayer_embedded#

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ima li ko da je uzimao kombinaciju Profertil-Padutin-Proviron? Mm mora izliječiti upalu i sniziti FSH
    pa mu je nakon toga urolog preporučio tu kombinaciju.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko dugo mora to korisit? Nije mi jasno kako neki dokotri daju tableta da se FSH snizi a nekome nedaju.

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nisam se dobro izrazila. Nema terapije za snižavanje FSH nego za upalu...

amalia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

imama jedno pitanje vezano za pokretljivost, prijateljica i njem MM imaju problema, spremići su im manje pokretljivi, svaki mjesec drugačiji nalaz imaju, pa sad to moraju prtatiti. U nalazui je pisalo da ima bakterija i elektrocita..., a leukociti su12/100. Pa čime se muškarci trebaju tuširati?

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Možda će nekoga zanimati:
    http://www.idemvan.hr/dogadaj/banane/5310/

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj alida prvotno napisa Vidi poruku
    evo ja ću ti ga dati (pogledaj na pp)
    Curke, pokušao sam pronaći PP, ali ne uspjevam, da vas osobno zamolim za kontakt podatke g.Mije
    Stoga molim vas ponaosob gđ. verde, rozaliju, alidu, zauzetu, fatamorganu .... sve, molim, molim, kontakt podatke g.Mije, i gdje ću ih, kako pronaći ovdje
    Molim za žurnost

Hvala

Ugodni vam dani svi

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Martamaric, čestitke i od mene!!!!
    Inače, ne znam koja je bila dijagnoza TM?
    pa evo ti onda i moj slučaj, mm OAT- prestao pušiti, pio Bioastin i nakon 3-4 mjeseca sam ostala prirodno trudna!!!!!!!!!

pusa i nek se to i tebi dogodi!!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Žena zmaj, čestitam!!! Neka ti je sretna i uredna trudnoća!
    A ja sam se prestala nadati u čuda prirode, MM nikada nije pušio, nikada nije pio alkohol, potrošio hrpu bioastina, profertila, popio kuru čaja od travara Mije, bili kod bioenergičara, hrpu vtamina ( zinc, selen, e vit, matične mliječi...), rezlutat svega toga je sve lošiji i lošiji spemiogram, zadnji sa samo 4% progresivnih. Napravio do sada nekih 10-ak spermiograma, i svaki put samo razočarenja.
    Ne želim si više stvarati lažne nade, napokon sam nakon 5,5 godina shvatila da se više ne trebama nadati u čuda prirode i plakati kada stigne M, a najgore što nismo uspjeli niti u 7 pokušaja ICSI postupka, pa sam skoro izgubila nadu i u MPO!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mury ne gubi nadu..nama je uspjelo iz 6.puta..proslo je isto oko 5,5god..brdo tuge i razocarenja..spremiogram je isto bio svakog puta sve gori i gori..strasno..ali evo ovaj put se ulovilo..neka ti MB donese srecu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •