Nije me bilo par dana i vidim da se u medjuvremenu puno toga desilo...

ici jako mi je zao sto je tvoja trudnoca zavrsila kao biokemijska...

fresia zar ni kod tebe nije bilo srece ovaj put? A kako je tekao cijeli postupak? Koliko JS si imala, koliko oplodjenih, koliko embrija i da li je bilo barem toliko srece da vam je ostao koji embrij zamrznut?

Citiraj zedra prvotno napisa Vidi poruku
cure koje ste bile u postupku u Mb u 10. mj., imate li kakvih podataka o drugim curama u grupi?? pa zar stvARno nema trudnica uopće?? ili su baksuzi samo cure s foruma?što se tamo zbiva?
Citiraj Gabi25 prvotno napisa Vidi poruku
Ja znam jednu trudnicu iz Mb iz 10 mjeseca ali javit će se ona već. I nadam se da će maca biti druga
Za ostale ne znam. Sretno svima cure!!!!!
Ono sto ja znam je da je u 10. mjesecu bilo 12 forumasica u postupku + 1 FET. Od toga imamo potvrdjenu jednu trudnocu (maca2 izuzetno mi je drago da je to bas tvoja ) i jednu biokemijsku.

Cekamo da nam se s rezultatima jave nina1, mimi i klara! Prema ovome sto kaze Gabi25 mora da nam je barem jedna od njih trudna!

Mogu jos reci i to da smo u 9. mjesecu u Mariboru od 7 forumasica imali samo 1 trudnocu.

mravak cestitam ti na prekrasnoj beti, a nakon ovakve prilicno obeshrabrujuce forumske statistike mozes biti dvostruko sretna sto ti Maribor ovaj put nece trebati.

Tinkice kazes da si kod Resa imala 10 JS i da ti je transfer bio 5. dan? To je jako dobra vijest! Javi nam jos koliko embrija je ostalo do 5. dana i da li su ti sta i zamrznuli.