Pokazuje rezultate 1 do 50 od 567

Tema: Tete čuvalice - cijene

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nessa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja svoju tetu plačam 1000kn za 4h dnevno uz to da sam ja većinom u kući na kauču znam da to nije puno ali ne mogu više od toga a opet ni ne očekujem od nje ne znam šta prije da obavi sitno šta po kući i da maloj da jest i presvuče je,ali evo danas npr je išla otvorit vrata -ja san zvonila-a malu je ostavila na stolu za presvlačenje,ona ima 16mj nije baš mala u trenu je mogla bit na podu ja san poludila,dali bi vi to tolelirali meni je to malo prelilo čašu i bilo dosta neodgovorno -eto morala san se negdi ispuhat

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj nessa prvotno napisa Vidi poruku
    ja svoju tetu plačam 1000kn za 4h dnevno uz to da sam ja većinom u kući na kauču znam da to nije puno ali ne mogu više od toga a opet ni ne očekujem od nje ne znam šta prije da obavi sitno šta po kući i da maloj da jest i presvuče je,ali evo danas npr je išla otvorit vrata -ja san zvonila-a malu je ostavila na stolu za presvlačenje,ona ima 16mj nije baš mala u trenu je mogla bit na podu ja san poludila,dali bi vi to tolelirali meni je to malo prelilo čašu i bilo dosta neodgovorno -eto morala san se negdi ispuhat
    Meni je to razlog za otkaz!! Žena ne razmišlja!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •