Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: Baby keksi

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemam recept, (iako je na pdfu Recepti bilo odličnih, potpuno baby-friendli recepata za kekse), ali se moram javiti

Ja sam jako protiv tih grickanja, pogotovo stalnih.
    Mislim da djeca time stječu pogrešnu naviku da se stalno ima nešto u ustima, da probavni sustav stalno ima nekakav podražaj.
    Zašto djeci (kao i nama) ne ograničiti obroke na određeni broj.
    I da se zna da su obroci za stolom.

Kasnije (u našoj dobi), svi se pokušavamo riješiti te (ružne) navike stalnoga "grickanja".
    Mislim da je ta najranija dob pravo vrijeme za usvajanje zdravih/dobrih/pametnih navika.

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nemam recept, (iako je na pdfu Recepti bilo odličnih, potpuno baby-friendli recepata za kekse), ali se moram javiti

Ja sam jako protiv tih grickanja, pogotovo stalnih.
    Mislim da djeca time stječu pogrešnu naviku da se stalno ima nešto u ustima, da probavni sustav stalno ima nekakav podražaj.
    Zašto djeci (kao i nama) ne ograničiti obroke na određeni broj.
    I da se zna da su obroci za stolom.

Kasnije (u našoj dobi), svi se pokušavamo riješiti te (ružne) navike stalnoga "grickanja".
    Mislim da je ta najranija dob pravo vrijeme za usvajanje zdravih/dobrih/pametnih navika.
    mislim da ne treba biti toliko strog oko takvih pitanja!! pa ako se ne gricakju stalno samo slatke stvari i nezdrave, neznam zašto bi to bio problem??

pa i rode same stalno tvrde da cicu treba davati stalno, kad god traži??!! koja je razlika?? pogotovo ako se radi o zdrsvim grickalicama...

a možda dojenje na zahtjev rezultirala navikom kod klinaca da stalno nešto imaju u ustima...aa? neznam, samo razmišljam naglas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •