RBA sjelo![]()
to je bila porodiljna ili naknada za komplikacije?
![]()
nemogu vjierovati da je sijelo prije 18-og
![]()
![]()
![]()
Mene zanima kako sjeda naknada, za tekući ili prošli mjesec, tj. jel sad ide za 8. ili 9. mjesec?
meni komplikacije za 8. mjesec još nisu sjele - rba
ovo je bilo za osmi mjesec. meni je danas sjela rodiljna naknada (ono 45 dana prije termina). ne znam da li su i komplikacije.
Ima li tko kakve informacije u svezi komplikacija jesu gdje sjeli novčeki?
koliko sam ja uspjela skužiti, jedan dan je poroidiljna naknada, sutradan dječji, prekosutra komplikacije. Danas je pisalo da se isplaćuje dječji doplatak, što bi odgovarlo jer je u petak sjela pordiljna, a sutra valjda komplikacije.
Ne znam da li je ikad bilo da su komplikacije i dječji sjeli isti dan
splitska još ništa![]()
niti danas ništa !?!? bar za sada !
halllllooooo čekamo lovu za kompikacije !!! čuje li nas netko !?!?
kakti su novčiči poslani,vidla na drugom forumu,eeee, a kad če na naše račune!?!
U pbz sjelo.
Splitska sigurno zadnja ko i uvijek,tj.,sutra![]()
ZABA ništa![]()
I Međimurska banka uvjek među zadnjima......
Tješi me to da primam samo još jedne komplikacije,
a onda porodiljna.....![]()
trebalo bi biti danas tako sam čula
jel ima novosti za pbz, inače su uvijek prvi?
zaba sjelo
zna li itko kakvo je stanje sa hpb?
jel se ikom desilo da za komplikacije dobije 1000 kuna više nego što treba? o čemu se radi?
ne, baš komplikacije od 1.9. do 30.9.
inače imam satnicu 30 sati tjedno, je li moguće da su oni računali uobičajenih 40 sati?
ni ja se ne bih žalila, a opet da mi se sjete nakon nekog vremena da im vraćam ne bi baš bilo dobro...
slažem se da bi bilo nezgodno da vraćaš, ali moguće je da su izračunali 40 sati tjedno - barem po iznosu koji ti je viška sjeo. hmmmmm... koga pitati?
jedno pitanje:ja sam na komplikacijama od 6.9. tako da sam dobila plaću za prvih 6 dana i komp. za ostatak mjeseca.moj prosjek je znatno veći od onih 4257, čak i za ovaj nepuni mjesec, pa sam očekivala da ću i za ovaj nepuni mjesec dobiti taj maksimum, no sjelo mi je samo 3600 i nešto kuna...je li moguće da oni od maksimuma odbijaju ovih 6 dana i potkradaju nas i tako ili je neka greška..???baš sam revoltirana
e da i sjele su mi jučer u splitskoj banci...
paid, onih 5 dana do 6.9 si trebala dobiti obračunato po normalnoj plaći, a za ostalih 25 dana po onoj koja je za komplikacije max 4250, ali za puni mjesec. dakle umanje ti, tj. obračunaju ti 25 dana po toj manjoj osnovici. to plus tih 5 dana normalo trebalo bi dati iznos tvoje plaće za 9. mjesec.
odi pitaj na HZZO kako su ti obračunali ili se tu obrati na pdfu s pravnim pitanjima.
držim fige da sve riješišdrž se i ne sekiraj
![]()
hvala
ovaj put mi nije trebao FF - uspjelo iz prve LOL
bravooo, čestitam tiii još jednom
mi se mučimo oko drugoga već više od 2 godine![]()
lutonjica , i moje čestitke, sad reci V. da i tebi kupi novu vešmašinu.
franny,hvala...nije lako biti trudan u Hrvatskoj, moraš se misliti kako ćeš preživiti...
OT stići će tvoja bebica ne odustaj...
molim malu pomoc...ja sam na komplikacijama od 21.10, do 20. sam bila na go i odmah presla na bolovanje...placu sam dobila i to umanjenu za 2000 kn (sto nisam radila 7 dana), ali nije mi to sad glavno pitanje...
sto mislite da li cu nakandu za tih 7 dana dobiti u 11 mj, ili ce mi to isplatiti sve skupa u 12?...doznake i svi papiri su odneseni na vrijeme...hvala![]()
Dobiti ćeš naknadu u 11. mj. Ja sam na komplikacijama od 21.9. i u 10.mj sam dobila naknadu za 9. oko 1500kn
tini....hvala ti odna odgovoru...sretno u T...
![]()
Kada kreće isplata za komplikacije????