Pokazuje rezultate 1 do 50 od 218

Tema: Odgoj djeteta s "visokom razinom potreba", po Sear

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
    S druge strane onaj koji nije imao high need bebu ne zna o čemu priča, bez uvrede. Kad ponudiš sve poticaje i ljubavi i maženje i igranje i granice, a dijete i dalje ima više potreba nego ti mogućnosti to je jako iscrpljujuće.
    Nema tog djeteta koje može imati više potreba nego ja mogućnosti.

Mama ( i tata) uvijek zna i može više i bolje. Pa i kad ju prerastu (visinom).

Samo nek su zdravi, zahtijevnost je OK, čak poželjna.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Nema tog djeteta koje može imati više potreba nego ja mogućnosti.

Mama ( i tata) uvijek zna i može više i bolje. Pa i kad ju prerastu (visinom).

Samo nek su zdravi, zahtijevnost je OK, čak poželjna.
    slazem se s pikulom. ponekad uistinu dijete ima, ne mozda vise potreba, nego potrebe koje ne mozes zadovoljiti. meni se ne jednom desilo da ona vristi i vristi i vristi. i dam sisu, i mijenjem pelenu, i nosam sat, dva, tri, i skacem po lopti, i nema sto ne izvodim (a sto u nekim drugim situacijama najnormalnije funkcionira). a ona svo to vrijeme vristi dok konacno ne klone i ne zaspi na rukama (a kad se probudi, kao da se nista nije desilo - vedra i cila). to koliko se roditelj osjeca jadno i bijedno i frustrirano u takvim trenucima...uzas. guglajuci screming baby sam i nasla ovu knjigu od searsa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •