Jao, ova tema kao da me u oko ubola.
Samo sam preletila, ali vidim da postoji Searsova knjiga Fussy baby.., ima li tu išta i za malo stariju dob jer moja nekoć fusy baby će kroz koji dan 3 g. i da odgovorim mami koja je započela temu (jer sam samo taj post uspjela pročitati) još nismo našli savršeni recept da se nakon vikenda (kad smo svi stalno zajedno) ne osjećamo previše iscjeđeno. Tj. ona nam stalno predstavlja izazov i nekako( iako su nešto i faze odrastanja) što vrijeme dalje ide mislim da ćemo se uvijek s njom morati puno baviti kako bi se svi kao obitelj ok osjećali. Druga beba druga priča pa se ponekad bojim da ju nesvjesno "ne zaboravimo" jer ona jednostavno ne traži toliko pažnje i sama se zaigra, rekla bih da si lakše sama zna priskrbiti zadovoljstvo.
To je možda ono što me najviše brine jer sam baš na predavanj psihologice na Rodinom danu za roditelje dobro zapamtila kakao je žena rekla da si djeca moraju naučiti sama priskrbiti zadovoljstvo pa im niti u tinejđerskim g. neće trebati nešto ili netko drugi da im to osigura.
Ja mislila samo napisati kako me zainteresirao tpic i da ću se dalje javiti kad ga malo iščitam , ali nekako me krenulo.