Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3728

Tema: Nakon transfera

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Naravno da hoćeš i moraš i bit ću ti podrška koliko god budem mogla. Vjeruj mi, bolje je ako nešto ne valja da završi ranije. Nije mi namjera bila plašiti ljude svojom pričom, ali eto napisala sam je u trenutku sreće kad sam se vratila sa UZV. Ako dođe do kiretaže uvijek je sve to teže i emocionalno i fizički. Ovako možeš ranije u postupak, a ja sad moram čekati najmanje 4 mjeseca. I ja kao i ti razmišljam da sad kad sam bez posla mogu neopterećeno odraditi cijeli slijedeći postupak. Drago mi je da si hrabra, drži mi se i naravno da će ti embriji preživjeti odmrzavanje, nemoj niti sumnjati u to. Ako ti treba rame za plakanje, tu sam uvijek za tebe.

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da hoćeš i moraš i bit ću ti podrška koliko god budem mogla. Vjeruj mi, bolje je ako nešto ne valja da završi ranije. Nije mi namjera bila plašiti ljude svojom pričom, ali eto napisala sam je u trenutku sreće kad sam se vratila sa UZV. Ako dođe do kiretaže uvijek je sve to teže i emocionalno i fizički. Ovako možeš ranije u postupak, a ja sad moram čekati najmanje 4 mjeseca. I ja kao i ti razmišljam da sad kad sam bez posla mogu neopterećeno odraditi cijeli slijedeći postupak. Drago mi je da si hrabra, drži mi se i naravno da će ti embriji preživjeti odmrzavanje, nemoj niti sumnjati u to. Ako ti treba rame za plakanje, tu sam uvijek za tebe.

Sildad, ti si izuzetno hrabra, a sreća prati hrabre! želim ti svu sreću!

pročitala sam neke tvoje postove otprije i razljutilo me ponašanje tvojih bivših poslodavaca. Neka im je na dušu, kad tad će ih to zveknuti po glavi, nadam se.

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj The Margot prvotno napisa Vidi poruku
    Sildad, ti si izuzetno hrabra, a sreća prati hrabre! želim ti svu sreću!

pročitala sam neke tvoje postove otprije i razljutilo me ponašanje tvojih bivših poslodavaca. Neka im je na dušu, kad tad će ih to zveknuti po glavi, nadam se.
    Već ih je zveknulo, morali su zatvoriti firmu, ali nažalost to je i mene ostavilo bez posla.
    Margot šta si odlučila za sutra? Jel radiš test?

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj sildad prvotno napisa Vidi poruku
    Već ih je zveknulo, morali su zatvoriti firmu, ali nažalost to je i mene ostavilo bez posla.
    Margot šta si odlučila za sutra? Jel radiš test?
    ne, neću raditi test kod kuće. ne znam kako mi je to uspijelo, ali baš sam se nekako iskulirala. Već je odlučeno da li sam trudna ili ne, tako da dan prije ili kasnije... zapravo ovaj iscjedak me je već dosta spustio na zemlju pa mislim da možda od toga nema ništa. ali hajde, vidjet ćemo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •