Gdje kupiti PUL? Sašila bih si wetbag a ne znam gdje da nađem materijal u Zg.
gdje kupiti sah? drvene figure u drvenoj kutiji-to je ustvari ploca u koju se spreme figure i zatvori se
moji obožavaju te iskopine. u tl ih ima sigurno.
puzzli ima svogdje gdje ima igračaka. biraj ravensburger i trefl, eventualni clementoni.
u mulleru je definitivno najveći izbor motive.
šah sam vidjela u tl i u nami na trgu na igračkama.
Gdje kupiti zaštite za vrata ormarića u kuhinji da ih dijete ne otvara. Ja bi gumene, barem malo savitljive koje neće odmah puknuti ako povućem vrata i zaboravim na zaštitu. Vidjela sam samo plastične koje se trebaju otvoriti prije nego otvoriš ormarić.
Jel zna netko gdje ima ski hlača za dečke br. 132/138 ili tu negdje, a da ne koštaju do neba? Trebaju nam hitno.
Još nisam uspjela naći plastične loptice za bazene... jeli ih netko negdje vidio u Zg ovih dana?
Cure, Emily! - ima li u Mani hlača za snijeg i za odrasle, koji su mali kao ja npr.158 - stanem u vel.14 ili 16 ?
Puno hvala![]()
Znate li ima li gdje za kupiti košaru za veš sa tri pretinca (30, 60,90)? ne volim razvrstavanje veša pa bi mi ovo uvelike pomoglo i uštedilo nešto vremena..
vidjela sam takvu košaru u katalogu od emezette i od kike
Sad sam gledala online kataloge i nema ni u jednom .. jedino ako nisu isti katalozi na netu i ovi tiskani..
jelena.O, sori ne kužim pitanje ni upitnike - ništa ne fali tom dječjem broju!
Samo sam pitala ima li tih (većih) dječjih brojeva.
Ima li gdje kod nas za kupiti Buzz Lightyear iliti Buzz Svjetlosni iz crtića Toy Story ?
Kugle od stiropora a da nije Hobby art dućan?
gdje najjeftinije kupiti lego duplo one u kutiji?
ima negdje kakav popust trenutno?
Ovaj naš oko 75-80kn, a lego je oko 150-200, ali lego ga ima u paketu s malim Zurgom ili sl.
Posljednje uređivanje od Kavin : 07.12.2010. at 11:41
Oni ti znaju dobivati često robu, pa ako sad nema pitaj tetu prodavačicu kad očekuju ponovnu isporuku, meni je jednom bila tako ljubazna teta da me je čak zapisala i nazvala kad su dobili.
Pa probaj pitati.
![]()
Upravo sam zvala, nemaju.
Ionako idem ovaj tjedan u Muller pa ću se probati dogovoriti tamo.
ne za stiroperne kuglice, jer sam ih i ja vidjela u sparu
ima li gdje za kupiti ova knjiga?
http://www.amazon.com/Visualizing-Ve.../dp/0945856016
gdje da kupim bijeli šosić od tila (kao za balet) koji ide na tajice ili štramplice i gdje kupiti dječje kupaće kostime u ovo doba godine, u Zgb.?
Mamaduda, šosić možda u Acesorize,. Funky fish ili slično. Razmisli da ti netko sašije, kupiš til i to je to. Inače tih stvari zna bit u HM-u. Kupaći, nemam pojma.
Dječji kupaći u Intersportu ako tražiš sportski jednodijelni.
sandy-I i Adrijana tnx!
pogledat ću za šosiće, ali ne da mi se za to davati puno novaca, vjerojatno će ju obući jednom.
dobra ideja za šivanje, moram samo razdraditi ideju kako bi to izgledalo (treba biti gotovo za 6 dana)